|
Nu esti logat.
Fibrom la san, 25 de ani, nebunie#1 2008-12-14 04:08:03
fibrom la san, 25 de ani, nebunieUfffff... am 25 de ani si diabet de tip I de cand aveam 6 ani. De 2 ani incoace iau Yasmin. De cand ma stiu am avut menstruatie extrem de neregulata iar Yasmin n-a schimbat mare lucru (si daca se regleaza, e doar pentru o perioada scurta de timp). Deci dereglarea hormonala e o certitudine, si nu un semn de intrebare, in cazul meu. Offline #2 2008-12-14 13:02:33
Re: fibrom la san, 25 de ani, nebunieschimba medicul, mergi si la alt medic sa auzi si parerea lui. nu e de stat asa./ Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-12-14 19:38:49
Re: fibrom la san, 25 de ani, nebunieAm uitat sa mentionez ca cele doua ecografii le-am facut nu numa' la medici diferiti, ba chiar si-n tari diferite. Prima la noi, a doua la Budapesta... Offline #4 2008-12-14 19:56:14
Re: fibrom la san, 25 de ani, nebunieDa' ce au, d-le echografiile? Poti face si 10 intr-o luna, insa cred ca tu faci o mare confuzie intre "raze" si echo. So, nu e bai, "te poti echografia" fara stres. Ultima oara a fost editat de ET (2008-12-14 19:57:02) Offline #5 2008-12-14 20:11:05
Re: fibrom la san, 25 de ani, nebunieAsa e, fondu' nervos (la propriu "nervos") are un maaaare cuvant de spus Io-ncerc sa ma controlez, sa fiu rationala, sa controlez nervu' cu creieru', sau macar sa ma gandesc la alte lucruri (practic, sa-mi fac auto-terapie psihica ), da' na, nu-i usor... Cred ca mai usor e de tratat sanu', cu orice prostii ar avea prin el, decat mintea... Oricum, cert e ca io nu mai vreau sa fiu femeie. Nu mai vreau sa am nici sani, ca sa am un motiv de stres in plus (doua, pardon ), si nici minte de femeie panicarda... Si-asa am sanii mici, aproape nu-s... mai bine eram naibii baiat, chiar si gay hehe Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-14 20:14:58
Re: fibrom la san, 25 de ani, nebunieNeh, neh! Iei echograful, faci un curs si o sa ai si clintela dupa. Offline #7 2008-12-14 21:20:07
Re: fibrom la san, 25 de ani, nebuniepai eu as avea incredere in rezultatele de la echografi si in plus de asta as merge sa vorbesc cu un medic de planning sa imi schimbe contraceptivele ca nu e normal sa ingerezi asa aiurea in tramvai si menstrele ar trebui sa fie regulate....merita insa cautat unul care sa stie ca diabetul nu e contraindicatie pentru contraceptive combinate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|