|
Nu esti logat.
Furung SUNT DISPERATA cineva ma ajuta ?#1 2008-12-14 05:00:49
Furung SUNT DISPERATA cineva ma ajuta ?Ce sa fac ? Sunt departe de casa printre straini nu vb bine limba si nu am posibilitatea sa rezolv sanantatea. Offline #2 2008-12-14 06:58:17
Re: Furung SUNT DISPERATA cineva ma ajuta ?bvaly, din cate stiu furunculul trebuie stors de catre medic, plus ca trebuie sa faci un tratament medicamentos, posibil cu antibiotice pentru a preveni vreo infectie dupa stoarcere. deci, din pacate, cred ca tot la medic trebuie sa ajungi... Offline #3 2008-12-14 12:40:00
Re: Furung SUNT DISPERATA cineva ma ajuta ?ar fi bine sa nu il storci ca ii faci mai rau. incearca totusi sa ajungi la un medic sa ti-l curete bine. si iti trebuie si un antibiotic ca din cate spui tu nu arata prea bine ce ai acolo. Offline #4 2008-12-14 12:58:34
Re: Furung SUNT DISPERATA cineva ma ajuta ?sfatul meu...mergi la un medic, la dermatolog ar fi ok ca sa vada ce anume ai. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2008-12-14 15:13:03
Re: Furung SUNT DISPERATA cineva ma ajuta ?NU ti-l stoarce doctorul, in cateva zile se trage singur dar apoi esti predispusa sa mai faci. Am avut si eu acum 7-8 ani, cam cat uo ou de randunica, m-am dus la doctor si nu i-a facut nimic, mi-a dat niste pastile (nu mai stiu cum se numesc) si un gel Troxevasin cu care am dat. De atunci mi s-a mai intamplat o data, cum nu mai stiam cum se cheama pastilele, am luat decat acest gel si mi-a trecut. Nu stiu daca exista acolo unde esti tu, dar ia ceva care sa contina substanta de baza, cauta cu Google. Succes! Ultima oara a fost editat de daniela75 (2008-12-14 15:19:32) un vot plsss: www.cesarom.ro/concurs/1n5 si aici inca unul: http://concurs.eza.ro/concurent-teodorateo.html, ms!!! Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-14 20:41:51
Re: Furung SUNT DISPERATA cineva ma ajuta ?incearca un unguent antibiotic.....eventual niste antibiotice.....eu am avut acu vreo 5 ani si lam dat cu tetraciclina unguent....a cazut...dar k sa nu iti mai reapara trebuie strans f tare dupa ce iti cade...pt ca ii ramane radacina si se regenereaza....daca o scoti nu mai ai probleme.succes Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|