homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efecte Logest....?

#1 2008-12-14 13:19:36

sorina_srb
New member
Inregistrat: 2008-03-13

efecte Logest....?

Buna ziua:D,am o mica problema.....de cand mi-a recomandat medicul ginecolog sa schimb Diane35 cu Logest...sunt mereu nervoasa,imi vine sa plang din orice,absolut orice lucru ma enerveaza pana si daca mananc o litera at cand scriu un mesaj sau un e-mail ma scoate din sarite si ma apuca plansul.Nu mai spun de relatia cu ceilalti...sunt extrem de imprevizibila si faptul ca o anumita persona nu imi raspune destul de rsp la ceea ce ii spun ma face sa ma enervez iar eu nu eram asa,eram foarte calma aveam rabdare dar de cand schimbarea aceasta s-au intors toate lucrurile pe dos...avetzi cumva niste sfaturi sa imi revin la starea initiala sau este chiar problema de la Logest????? va rog mult:(

#2 2008-12-14 13:41:31

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: efecte Logest....?

esti sigura ca problemele tale au inceput doar de cand iei logest? daca da, mergi inapoi la medic sa ti le schimbe

#3 2008-12-14 14:12:16

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

Re: efecte Logest....?

eu cand am inceput sa iau pt prima data AC,tot asa eram,ma enerva tot,orice zicea cineva mie mi se parea ca zice pe alt ton si ma dispera dar dupa ce s-a obisnuit organismul cu ele,nu am mai avut probleme.asta a tinut cam 2sapt.

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.