|
Nu esti logat.
Ajutor! Lovitura la cap#1 2008-12-14 14:18:33
Ajutor! Lovitura la capStiu ca suna cam aiurea... tocmai m-am lovit la cap, am alunecat in cada. Ma cam doare locul, se pare ca am facut cucui. Si ma doar putin capul daca fac miscari bruste, sunt putin ametita. Problema e ca oricum azi nu m-am trezit chiar ok si nu pot sa fac foarte clar distinctia intre ce aveam dinainte si cum ma simt dupa lovitura Offline #2 2008-12-14 15:50:22
Re: Ajutor! Lovitura la cape clar ca te-ai lovit serios daca ai si cucui...stai linistita...doar daca ai probleme cu vederea sau se accentueaza durerea sau ai instabilitate locomotorie(nu te tii bine pe picioare,ametesti rau)te duci la doctor VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #3 2008-12-14 15:55:29
Re: Ajutor! Lovitura la capo sa faci un cucui acolo de toata frumusetia.... stiu cand eram mica si mai cadeam si dadeam cu capul, bunica imi punea ceva rece acolo ..... tin si acum minte cum stateam cu lingura de metal la locul lovit.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2008-12-14 16:38:52
Re: Ajutor! Lovitura la capPhew! Si eu stiu ca ma loveam cand eram mica, dar nu stiu de ce, mi se pare ca atunci eram mai rezistenta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|