Streptococ de grupa B
- oana irina
- New member
- Inregistrat: 2007-08-23
streptococ de grupa B
Mi-am repetat o analiza de secretie vaginala si mi - a iesit un streptococ de grupa B. As vreau sa descopar de unde a aparut si vreau sa imi fac si alte analize de sange...urina, nu stiu exact.. . ma poate ajuta cineva? ce analize ar trebui sa fac pentru a vedea daca mai am acest stretococ in organism, in afara de secretie vaginala? stie cineva de la ce apare acest streptococ in organism? multumesc mult!
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
Re: streptococ de grupa B
ai grija cu streptococul ...fa si o analiza de ASLO sa nu fie si vreo infectie in sange...
- oana irina
- New member
merci melany1
m-am gandit sa fac si un exudat, dar nu stiu dc ar trebui sa fac unul faringian sau lingual...? help.
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
vezi ca e diferenta intre streptococ grup b si streptococ grupa beta hemolitic ( semnul de la beta, nu il am pe tastatura) si mie mi-a iesit in secretie strep grup b
- oana irina
- New member
tttttt a scris:vezi ca e diferenta intre streptococ grup b si streptococ grupa beta hemolitic ( semnul de la beta, nu il am pe tastatura) si mie mi-a iesit in secretie strep grup b
tu ce tratamnet ai facut pentru acest streptococ? am vazut ca ai mai multe postari in care spui ca ai tot repetat analizele, dar nu spui nimic de tratament, decat ca ai luat augmentin in februarie. eu mi-am facut o antibiograma la cantacuzino, poate ar fi bine sa faci si tu una. eu azi incerc sa imi fac programare la ginecolog pentru a imi da tratament dar nu imi raspunde....
- tttttt
- Hero member
deci mi-am facut antibiograma la mine e o intreaga poveste , nu stiu daca cineva ma poate intelege ca nu puteam sa imi iau o zi libera sa ajung sa imi dea tratament doctorita, motiv pt care mi-am dat demisia de la locul de munca respectiv deci analize imi tot faceam pt ca cele pe care le aveam se invechiau , deci imi faceam unele noi in speranta de a junge la doctor dar nu aveam timp am ajuns de 2 ori : prima doctorita gineco mi-a dar trat pt chlamydia, imi iesise un echivoc si a banuit ca asta poate fi , am facut tratamentul , m-am dus la cantacuzino si am facut mai multe analize . acolo nu a iesit chlamydia , mi-a iesit streptococ grup b , antibiograma arata ca cedeaza si la augmentin am fost la alta doctorita si ea mi-a dat numai augmentin 7 zile (sincer acum sunt ma documentata , atunci nici nu am stiut sa intreb mai mlte si sa cer si antimicotic...si si ...) intre timp am fost internata in spital cu puroi in gat de 2 ori anu asta , am fost bagata pe medocef intravenos si multe altele , sper ca poate de la toate antibioticele astea am scapat de el . nu stiu daca ai fost atenta sau nu, maine ma duc sa repet totul si inca mai caut un doctor gineco la mine in oras caci la bucuresti nu pot ajunge chiar saptamana asta , dar un doc. care sa ma si asculte caci mie nu imi iese cine stie ce la analize dar ma ustura ingrozitor , uneori imi fac griji sa nu fie ceva si mai grav , si eu sa fi scapat din ochi vre-o analiza
Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-12-15 12:53:26)
- oana irina
- New member
tttttt sper sa gasesti un medic bun care sa gaseasca un raspuns si o solutie la pb ta. succes si multa sanatate.
- tttttt
- Hero member
si eu sper , mersi poate mai intri si tu pe forum sa mai povestesti ce ai facut, sau ce tratament ai primit
- nana.lili
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-30
ttttt, fa-ti si un examen de urina +urocultura. mie mi s-a spus ca si niste corpi cetonici iesiti in urina pot da nastere la usturimi crunte. acum cu asta ma lupt desi nu stiu de la ce sunt. Cica ar fi un semn de diabet, m-am "cautat" si de asta, apoi voi merge si la urolog...la fel usturimi mari dau si e-coli (din urina sau secretie)...si fara sa te sperii prea tare...usturimile mari mult timp pot fi si de la niste condiloame care urmeaza sa-ti apara...eu sunt in cazul asta, acum 2 ani jumate a inceput chinul dar abia acum mi-a iesit HPV-ul pozitiv si zeci de condiloame de diverse dimensiuni...
- tttttt
- Hero member
si la cat timp dupa infectare ti-a iesit hpv-ul? adica daca ma duc acum sa imi fac testu sainteleg ca poate sa imi iasa sau nu pozitiv? aici avem igg , igm si iga ? mi-am facut si la urina examen si a iesit asa; la primu : celule cianofile si orangeofile frecvent cel endocervicale , pmn moderat
la alt examen a iesit ecoli
si acum la ultimu : rare celule epiteliale , rare leucocite , rar fosfat amorf la urocultura negativ
Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-12-15 13:53:19)
- nana.lili
- Full member
n-am de unde sa stiu cand si de unde m-am infectat, condiloame nu avea nici unul din fostii parteneri dar cum ei sunt "purtatori sanatosi" in unele cazuri... analiza cea mai ieftina pt HPV si genotipare am gasit la Synevo 300 ron, nu exista igg etc...cand strangi bani poate il faci chiar daca nu poti fi sigura ca iti va iesi ceva la analiza in acel moment si nu peste o luna sau 2, eu am facut 3 in ultimii 3 ani si abia la ultimul a iesit infectia...la urina nu ma prea pricep, pt coli da o cautare pe internet dupa cuvant si vei gasi multe suplimente naturiste...
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Nana.lili, povestea ta ma socheaza! Nu exista absolut nici o posibilitate sa fi luat HPV intre timp? Parca spuneai ca ai acum un prieten care are tot felul de veruci, dar nu in regiunea genitala. L-ai cunoscut inainte , sau dupa ce ai facut testul? Pt ca daca nu ai luat intre timp , inseamna ca nu mai putem avea incredere in nimic...Degeaba faci teste , ca nu poti fi sigura niciodata...
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- tttttt
- Hero member
da , asa e . o sa strang bani si poate o sa ajung si eu la bucuresti , dar asa cum zicea rose, nu poti fi sigur de nimic daca tu zici ca la primele analize nu ti-a iesit nimic. auzi dar de unde stiai tu ca ai hpv daca zici ca la primele nu iesea? ai simtit sau mai ies si alte analize nasoale care dau un semnal de alarma despre?
- nana.lili
- Full member
Actualul are papiloame pe fata si pe corp dar e f. proaspata relatia si nu ne-am dezbracat inca de frica evident deci nu el e responsabil pt nimic din ce mi se intampla. Ultimul contact "complet" l-am avut in octombrie 2006, de atunci doar ustensile medicale si maini de ginecologi cu manusi. Ceea ce ma duce pe mine la medici sunt infectiile "obisnuite" si usturimile crunte. Analize HPV am facut in martie 2006 si prin vara lui 2007 si au iesit negative. Abia acum o luna au iesit pozitive. Explicatii pt asta ar putea fi: 1. testele nu au fost bine "preparate" (cine stie sigur ca nu aici ar putea fi eroarea sa ma corecteze) 2. exista o perioada mare de incubatie a virusului, variabila de la caz la caz, am citit pe undeva ca si ani de zile (nu stiu cat de exact e)...si la HIV de pomana te verifici imediat ce ai o banuiala despre vreun partener ca o eventuala infectare se vede dupa cateva luni la analiza... Trist este ca eu am niste "crescaturi" in zona genitala de mult dar in lipsa unui rezultat pozitiv pe hartie de HPV cei 4-5 ginecologi vizitati nu prea stiau ce vad ...in continuare cred ca ei nu stiu exact ce vad in unele zone pt ca strict la intrarea in vagin am ca niste urechi de elefant cu partea zdrentuita in sus, mari, nu dor, nu stiu daca e normal sa fie acolo sau ce sunt, habar n-am daca erau acolo din nastere ca nu ma uit cu oglinda decat de vreo 2 ani...M-am uitat doar la mama care nu are nimic din toate astea deci n-am cu ce sa compar... Daca gaseste cineva vreo poza cum ar trebui sa arate zona la intrarea in vagin, vreo descriere de ceva anomalii prin zona dati-mi si mie un mesaj, va rog
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
nana, ce ai tu acolo a suferit vreo modificare vizibila in acesti 2 ani?
ttttt, nu pune la suflet te rog, asta e replica de dr. care nu poate sa puna un diagnostic si da vina pe pacient
Ultima oara a fost editat de gargarita (2008-12-16 11:43:51)
- nana.lili
- Full member
Aia cu psihologul mi-au zis-o si mie, m-am dus pentru ca nu mai dormeam deloc de 2 saptamani si am luat somnifere vreo 9 luni, am bagat in mine si antidepresive vreo 6 luni (sa nu faceti greseala caci acutizeaza alte probleme), am renuntat progresiv la ele, de capul meu, chiar daca usturimile erau crunte si vesnice...toata nebunia asta dureaza de mai mult de 2 ani. Iti vor spune si ca ai vulvodinie...e cuvantul modern pt "nu stim de fapt ce ai"...ai infectii multiple prost gestionate ... si poate ca ai si tu o infectare cu HPV (ca in cazul meu) care acutizeaza totul. Tot timpul ma intrebam cum il mai tin eu pe partener pe langa mine cand eram in halul ala (mai ales ca il cunoscusem dupa ce mi-a murit iubirea vietii mele dupa 8 ani de chin) - de acolo venea mare parte din nesomn. I-am redat "libertatea" brusc, am avut concediu medical 2 luni ca nu puteam nici sa ma dau jos din pat ...a trecut un an si jumate...medical e mai rau pt ca stiu de HPV,dar ...dorm! Va trebui sa renunti la sex si la gandul asta (cel putin vreo cativa ani pana te lamuresti cum stau lucrurile), citeste tot ce este pe forumul asta despre mod de a te spala, fierbe lenjeria, suplimente naturiste,antimicotice, iaurt si incearca-le...medicii nu-ti vor spune...spre exemplu eu iau biotics de 3 ani incontinu 3 pe zi si tone de iaurt, e hotararea mea ca si multe altele legate de dozele de medicamente (si pe care nu le pot scrie aici ca ma cearta)...cum spun eu "roade si coaja de pom daca scrie undeva ca ajuta"...invata sa renunti... la tigari, la tot ce stii ca e rau pt corp...si invata din toate sursele despre fiecare cuvant care nu-l stii...medicii stiu putine si fixe, n-au timp sa cerceteze si nici sa ne compatimeasca...sictirul unora dintre ei rasplateste-l cu o injuratura in gand si un "multumesc" protocolar nu stiu ce sunt celulele cianofile...eu am doar corpi cetonici in urina (am cercetat si nu am diabet deci va trebui sa analizez rinichii sau altceva)...alta mica batalie cu sistemul medical defectuos...cum sex nu mai pot face trebuie sa pun pasiune in ceva!!!! Si nu dispera ...se poate sa fie mult mai rau...habar n-ai prin ce trec altii
- nana.lili
- Full member
pt toate tulpinile, dureaza vreo 10-15 zile pana la rezultat ...300 era la synevo 9666, da telefon si intreaba cat e acum ...mai cauta pe net poate gasesti ceva mai ieftin...incearca la 316.12.79 langa spitalul Panait Sarbu (am gasit scris pe undeva ca ar fi mai ieftin dar nu am verificat)... tine minte ca daca nu-ti iese acum nimic la analiza nu inseamna ca nu esti infectata...e un fel de "lungeste-mi Doamne zilele" ca sa aflu vestile proaste peste ceva timp si dupa ce dai multi bani si lacrimi... despre tarie...voi macar sunteti 2...daca ai tu vreo tulpina de HPV o are si el asa ca varianta cea mai corecta este sa ramaneti impreuna nu sa va despartiti si sa-i infectati si pe altii...trebuie doar sa te tii de investigatii, sa-i explici si lui pe larg subiectul...sa speri ca tie nu ti se va intampla nu prea e o solutie...faptul ca eu ti-am povestit cum mi-a fost mie sper sa te faca sa intelegi ca lumea se prabuseste pe o perioada scurta pana te obisnuiesti cu gandul, apoi instinctul te va face sa cauti solutii, macar de compromis...mie boala mi-a schimbat mult modul de a gandi si evident prioritatile...ai grija si capul sus...
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Nana.lili, la cat ai suferit tu , si cat esti de daramata, eu nu m-as lasa, si as mai face odata testul. Chit ca e scump, dar l-as mai face odata! Mie mi se pare ca tu esti cam daramata psihic...( well... si eu sunt, in mare din aceeasi cauza ca si tine...si incerc sa ma remontez, asa ca iti spun si tie lucruri de care incerc sa ma conving si pe mine...).Perioada de incubatie cred ca se refera doar la aparitia anticorpilor si a simptomelor, dar testul HPV este altfel, cauta virusul in sine, deci nu cred ca are o "fereastra", ar tb sa fie corect din momentul infectiei. Oricum , pt HPV perioada de incubatie ( pana la aparitia simptomelor) este in principiu de 2 saptamani -8 luni. Este adevarat ca sunt citate si perioade mai lungi de incubatie, dar sunt cu semnul intrebarii ( stii tu, doctorii nu vor sa distruga casnicii). Eu as mai repeta odata testul , la Micomi sau la Sanador. Parca am retinut ca ai si herpes, poate usturimile de la asta sunt...Dar asta stiu ca trece...primele eruptii sunt mai nasoale, apoi e mai bine...Ai incercat sa nu te mai dai cu nimic o vreme? Si sa nu mai iei nimic, nici Biotics, absolut nimic? Eu am o carte, se numeste "Zona V" ( cred ca inca mai este in librarii...o poti cauta si pe net..."The V Zone"...este despre bolile si problemele care apar in zona "V"), si in afara de bolile "clare", care ies la analize, mai exista tot felul de probleme si sindroame. De exemplu, este o boala cauzata de EXCESUL de lactobacili, care da usturimi ( si care NU iese la analize, ca nu are ce sa iasa...ies lactobacili, dar astia-s interpretati ca fiind buni, asa ca nu se alarmeaza nimeni). Poate ai asa ceva??? Este tratata pe larg si vulvodinia, despre care se spune ca in multe cazuri apare dupa candida, fiind probabil o sensibilizare, sau o alergie...Eu zic sa nu te mai dai cu nimic, sa nu te mai speli decat cu apa, sa dormi fara chilotei, toate astea timp de o luna, si sa mai vezi ce se intampla...
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- nana.lili
- Full member
rose, multumesc pt sfaturi, voi cauta si cartea, acum sunt in perioada in care nu iau nimic, nu ma dau cu nimic si ma pregatesc psihic pt un laser sper macar in ianuarie...voi face pauza si la biotics, oricum ce-i mult strica sau nu mai are efect...desi in secretie nu-mi ies lactobacili decat din cand in cand, dar din fericire nici candida...dupa mintea mea lactobacilii din pastile ar fi egali cu iaurt... Am repetat analiza de secretie si urina saptamana asta si vineri voi avea un rezultat proaspat! Le-am repetat pt ca ceva s-a schimbat in corpul meu, nu mai sunt nici usturimile alea crunte nici secretie si incerc sa depistez de unde vine bucuria pt ca sunt sigura ca nu tine mult. Sunt totusi simtome clare in toata vulva, in grosimea ei ca sa zic asa, de un fel de arsura, care sunt in mod sigur de la multiplele condiloame in diverse stadii de crestere Modificarile din ultima saptamana constau doar in renuntare la tinctura de zmeur, mancare ceva mai consistenta, bicarborem pliculete (de la plafar, bicarbonat + anghinare, 1 pe zi seara) si foarte multa bucurie sufleteasca pentru ca e prima data in cei aproape 40 de ani cand un barbat ma iubeste cu adevarat desi nu ma poate atinge si ne vedem doar vreo 3 ore pe saptamana... Revenind la infectarea cu HPV...ultimul contact a fost in octombrie 2006...la cca 5 -6 luni analiza era negativa si abia acum a devenit pozitiva...de atunci doar ustensile medicale care pot si ele transmite virusul (dupa parerea mea)...oricum nu m-a pasionat niciodata cine ar fi "vinovat" de infectare, evident nu cred ca mi-au facut-o constient...analiza nu o voi repeta din simplul motiv ca se vad condiloame multe din avion nu cu microscopul iar pt tulpinile high risk n-are rost sa ne batem capul ci doar sa repetam papanicolaul mai des pana cand se vor inregistra modificari celulare care sa ne duca in cele din urma la cutit sau direct la groapa daca e mai rau!!! Sincera sa fiu nu pricep de ce cineva ar da averi pe repetarea analizei de HPV odata ce le-a iesit pozitiv in loc sa de banii aia pe papanicolau sau restul analizelor si interventiilor care vor urma ...de HPV deocamdata nu se scapa...nu trebuie decat sa te obisnuiesti cu gandul asta...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|