homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avion-3

#39 2009-10-26 23:31:09

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: avion

Mie mi-e atata de groaza de avion ca stau incordata tot drumul si cand ma dau jos ma dor toate. Mi-e groaza si sa ma duc la toaleta, de parca daca m-as misca eu, s-ar zdruncina si avionul. Am incercat sa citesc si cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca nu mai tineam minte nimic din ce citisem in avion.
Cat despre partea cu muritul, e drept ca poti muri cand iti cade ceva in cap dar intr-o secunda e gata. Nici nu-ti dai seama. Pe cand daca se strica avionul, ai timp berechet sa-ti dai seama ca se prabuseste si ca orice ai face, it's over. De asta mi-e mie: de constientizarea momentului ca nu mai scapi. O fi cel mai sigur mijloc de transport dar e si mijlocul de transport cu cele mai mici sanse de supravietuire pt pasageri in caz de defectiune (spre deosebite de tren, masina, autocar).
Plus ca eu am la activ o experienta zgaltaitoare pe care n-as vrea sa o mai repet never ever.  yikes

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#40 2009-10-27 00:25:22

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

mda...subscriu la partea cu constientizarea si cu in caz de defectiune

hjarta

#41 2009-10-27 00:29:09

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

se pare ca eu sunt singura care nu a vazut Parisul inca (desi e un mare vis sad) din cauza fricii de avion , nu mi-e frica de moarte neaparat cat imi e de avion si de inaltime sad

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#42 2009-10-27 00:49:09

Loveable
Diamond member

da` pana`n paris poti sa mergi si cu masina big_smile

hjarta

#43 2009-10-27 17:34:15

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

deea_si a scris:

ah sorry..sunt pe aici cu bagajele..pai la Baseasa am big_smile atunci o sa stau lini ...
Ms

forgetit te asteptam sa ne zici cat de caca-maca e la baneasa lol

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Publicitate

loading...

#44 2009-10-28 12:00:35

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

blackberry a scris:

deea_si a scris:

ah sorry..sunt pe aici cu bagajele..pai la Baseasa am big_smile atunci o sa stau lini ...
Ms

ahaha chiar ca.. a fost simplu tare big_smile si zboru` a fost...B E S T I A L ..mi-a placut ca am stat la geam si tot timpu` am stat cu ochii lipiti de el big_smile faina rau privelistea ..

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#45 2009-10-28 12:23:41

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

Loveable a scris:

da` pana`n paris poti sa mergi si cu masina big_smile

da, dar e mult mai rapid cu avionul - din pacate nici eu nici iubi nu avem timp pana la vara sa plecam mai mult de 3-4 zile.

daca nu reusim sa mergem pana atunci ne luam masina si plecam in vizita tongue

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#46 2009-10-28 19:27:05

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

deea_si a scris:

blackberry a scris:

deea_si a scris:

Ms

ahaha chiar ca.. a fost simplu tare big_smile si zboru` a fost...B E S T I A L ..mi-a placut ca am stat la geam si tot timpu` am stat cu ochii lipiti de el big_smile faina rau privelistea ..

ti-am zis lol

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#47 2009-10-28 20:51:08

Loveable
Diamond member

signof10

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.