|
Nu esti logat.
Imi poate da cineva un sfat?:D#1 2008-12-14 18:41:21
imi poate da cineva un sfat?:Dbuna!am o mare problema si in special o mare dilema.am luat din greseala 2 pastile de yasmin deoarece am crezut ca am omis o pastila m-am speriat si am mai luat una dupa ce am numarat zilele mi-am dat seama ca nu am omis-o ci am luat pastila de sambata din alt capat al blisterului fara sa-mi dau seama..ce sa fac acum? ma puteti ajuta cu un sfat/? sa intrerup o zi ? ..sau? sa incep alt blister?multumesc mult!si astept ajutorul vostru! Offline #2 2008-12-14 18:45:43
Re: imi poate da cineva un sfat?:Dnu trebuie sa faci nimic, nu trebuie sa intrerupi deloc, fiind ca astfel protectia va fi scazuta. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2008-12-14 18:56:58
Re: imi poate da cineva un sfat?:Dce bine!!! multumesc mult mult!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|