|
Nu esti logat.
Ce mancare faceti de Sarbatori?-6#96 2008-12-20 20:23:23
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?buna idee cu listoaca; imi aduce aminte ce sa mai iau; Offline #97 2008-12-21 12:59:13
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?la mine in fiecare an se prepara: Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #98 2008-12-21 13:05:00
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?chair azi am facut lista cu mama si cu sora mea noi facem sarmale,friptura,supa,salata de vinete,salata de boeuf, si prajituri:fanta si acoperis de casa. cred k mai cumparam o praji si cozonac Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #99 2008-12-21 13:13:46
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #100 2008-12-21 13:17:04
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?ce tare "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline Publicitateloading...
#101 2008-12-21 13:18:11
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?cu placere . is fasii de castravete murat, bucatele de gogosar in otet si abus de ou dar pe razatoarea mica "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #102 2008-12-21 13:28:13
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?oare daca pun parmezan ''in loc'' de zapada oare ce gust are? o fi bun? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #103 2008-12-21 13:36:40
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?cred ca merge, pitzi "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #104 2008-12-21 13:46:52
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?in salata merg castraveti cu otet? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #105 2008-12-21 13:48:34
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?eu am papat numai cu castraveti murati, nu stiu cu in otet cum ar fi "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #106 2008-12-21 16:23:28
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?nicolle plz nu te supi dar pot "imprumuta"ornarea ta si pt slata mea de marti?f inventiva esti Offline #107 2008-12-21 18:23:23
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?
iuiiii ce frumos Offline #108 2008-12-21 18:48:03
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?f tare nicolle si noi ornam salata in fiecare an..tot felul de modele si tot asa..cu castraveti,ou,gogosari..si ce mai gasim colorat prin bucatarie Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #109 2008-12-21 21:04:53
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #110 2008-12-21 22:12:03
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?si eu o ornez, da abstract asa... Offline #111 2008-12-21 22:14:02
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?eu de sarbatori fac dulciurile...cu haleala nu am vb ink cu mama.. dar pun titlurile de dulciuri.. Offline #112 2008-12-21 22:16:15
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?mama mai face prajitura cu ness... e greu de facut....dar merita "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #113 2008-12-21 22:17:34
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?hai k pun reteta..e simpla de facut.. Ultima oara a fost editat de ancutsa (2008-12-21 22:21:22) Offline #114 2008-12-21 22:19:18
Re: Ce mancare faceti de Sarbatori?mersi "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|