|
Nu esti logat.
Oprire tratament#1 2008-12-14 22:24:12
oprire tratamentvi sa intamplat sa aveti anumite simptome dupa oprirea AC.am facut tratament 6 luni cu diane 53,am terminat tratamentul si acum menstruatia a intarziat aproape 2 sapt.am citit pe forum ca asta este posibil,dar au aparut unele chestii care ma ingrijoreaza:senzatie de greata,durere de stomac in partea de sus,constipatie si dureri de spate cateodata.este posibil sa fie din cauza hormonilor-oprirea AC sau e o alta problema?astept un raspuns ,va rog:) Ultima oara a fost editat de Alis_09 (2008-12-15 06:53:55) Offline #2 2008-12-15 13:00:03
Re: oprire tratamenteu cred ca alta problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-12-16 17:32:46
Re: oprire tratamenta venit menstruatia si este normala.au trecut si simptomele.multumesc ptr raspuns:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|