|
Nu esti logat.
Novynette#1 2008-12-15 09:33:29
NovynetteBuna dimineata, am o problema, iau Novynette de cca 2 ani si nu am avut probleme pana acum, dar cu o luna in urma am hotarat sa fac o pauza.Acum a trecut aproape o luna si ceva si nu apare mestruatia, nu am avut raport sexual in aceasta perioada.ce sa fac, sunt speriata, mereu era regulat.multumesc. Offline #2 2008-12-15 10:03:44
Re: Novynetteti s-a derglat organismul pentru ca ai intrerupt,du-te la un medic de planning si spune-i si el o sa-ti zica ce sa faci Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #3 2008-12-15 10:03:55
Re: NovynetteSalut! daca nu ai avut contacte neprotejate, nu trebuie sa-ti faci griji, probabil e doar o dereglare din cauza ca ai facut pauza la antibebe... Daca intarzie si mai mult, poate ar fi indicat sa te vada si un medic, nu de alta, doar sa-ti dea ceva ca sa-ti vina menstra. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|