|
Nu esti logat.
Scurgere vaginala#1 2008-12-15 16:24:21
scurgere vaginalaO intrebare: Ce consistenta are secretia normala? Am inteles: e alba sau transparenta, cand se usuca e galbuie pe chilotel, are un miros usor placut sau nu are deloc. Am descoperit in urma cu ceva timp o garnerella vaginalis (pacatoasa rau) si mi-e greu sa scap de ea. Inainte sa iau tratamentul aveam o scurgere lichida asa, urat mirositoare si tulbure parca usor galbena... Am luat un tratament iar la cateva zile am depistat o scurgere transparenta de consistenta unui jeleu asa . Aceasta sa fie scurgerea normala? poate par stupida dar... chiar really need to know Signs of hope... Offline #2 2008-12-15 16:25:03
Re: scurgere vaginalaDaca e asa gelatinoasa probabil esti la ovulatie... eu zic ca e normal Offline #3 2008-12-15 18:28:53
Re: scurgere vaginaladaca nu iei anticonceptionale se pune problema de ovulatie, dar daca iei cumva ac, ar trebui sa mergi sa faci o analiza de secretie ca sa scapi de dubii. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|