|
Nu esti logat.
Ajutor pana maine-modele#1 2008-12-15 18:35:24
ajutor pana maine-modelefetele iaca am si eu nevoie de ceva ajutor. mi-ar trebui pt cursul festiv ceva modele de invitatii si diplome de absolvire a facultatii. pe net nu se gaseste nik si am vrea si noi sa folosim ceva modele mai faine nu care le-au tot folosit cei cu firma organizatoare. asa ca daca aveti ceva idei, modele puneti aci pls. diploma as vrea sa sune altfel decat "se acorda....". model cu scris si fundalul m-ar interesa. poate aveti ceva diplome invitatii mai haioase acasa. mersi Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #2 2008-12-15 19:41:48
Re: ajutor pana maine-modelechiar nu are nimeni ceva ratacit prin calc? sau sa faca niste poze?....offff Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2008-12-15 19:47:56
Re: ajutor pana maine-modeleanimalutza sunt atatea modele de net de invitatii. Ultima oara a fost editat de maryu (2008-12-15 19:50:58) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #4 2009-02-19 23:49:10
Re: ajutor pana maine-modeleai gasit modele de diplome ... as avea si eu nevoie de cateva link-uri Offline #5 2010-05-07 17:34:16
Re: ajutor pana maine-modelefetelor, as avea si eu nevoie de o parere a voastra, un text/motto mai funny pt invitatii la profesori, ceva interesant, nu vesnicul "va invitam sa luati parte". cele care au terminat facultatea, nu aveti vreo idee? multu Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-26 18:56:24
Re: ajutor pana maine-modeleImi puteti va rog arata / spune unde gasesc modele de invitatii pentru intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului ? Multumesc ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #7 2010-05-26 21:29:50
Re: ajutor pana maine-modeleGreen, cum merge treaba?Ai gasit ceva sa iti placa? Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|