homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lama de lichid in douglas??

#1 2008-12-15 21:05:13

suzhana
Membru
Inregistrat: 2008-12-14

lama de lichid in douglas??

Deci am fost azi la un nou consult pentru ca de vreo saptamana am o senzatie ciudata in partea dreapta ... nu chiar durere.. mai mult o tensiune constanta si m-am gandit sa nu fie apendicita dar stiindu-mi istoria cu chisturile am fost la gineco. Am facut o ecografie si rezultatul este: uter avf 70/37/45mm de aspect normal, ovar dr - 51mm polichistic, ovar stang 35mm micropolichistic, lama de lichid in douglas - 12mm. D-na doctor mi-a zis ca poate indica o inflamatie sau celmai probabil ruperea unui chist. Mi-a recomandat sa reincep anticonceptionalele, mi-a dat flamexim si femicur. ce parere aveti?

#2 2008-12-21 14:24:42

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: lama de lichid in douglas??

cu lama asta de lichid umblu si eu de 20 de ani si uite ca acum fac al doilea copil si nici acum nu stiu ce e cu lama asta.........nu cred sa fie asa periculoasa..............poate doctoressa sa ne rapsunda... tu urmeaza tratamentul dat de medic si vezi mai apoi, nu te astepta sa iti dispara lama........

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#3 2009-01-04 15:33:16

davala
Banat
Inregistrat: 2009-01-03

Lichidul in Douglas (adica ascita), poate avea multe cauze, printre cere si inflamatiile genitale, dar si infectii, ciroza ,etc, etc.
Totul trebuiei nterpretat si in functie de consultul medical si analize.
Uita-te si pe www.despreboli.ro
Pa

#4 2009-01-04 15:34:16

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

box  box  box  box  box
mor incet !
tu chiar nu ai alta ocupatie ???

#5 2009-01-04 15:35:39

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

offtopic
davala, pe psihiatrie.ro vei gasi ceva despre tulburarea ta de comportament.
Pa

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.