|
Nu esti logat.
Cum procedati dupa o partida de amor :)-3#39 2008-12-16 15:19:27
Re: cum procedati dupa o partida de amor :)nici eu n-am probleme sa fug la baie dupa. intotdeauna avem in camera servetele de hartie sau servetele umede. Si dupa ce se termina in mine ma sterg frumos, sau ma sterge el, si mai bine si tot stau la el in brate 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #40 2008-12-16 15:46:20
Re: cum procedati dupa o partida de amor :)
de ce el primul intotdeauna? nu ar trebui mai degraba sa te duci tu, fiindca tu risti sa dezvolti o infectie datorita spermei ce ramane in tine? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #41 2008-12-16 15:57:47
Re: cum procedati dupa o partida de amor :)ne ridicam frumos mergem amandoi la baie si ne spalam Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #42 2008-12-16 16:10:22
vezi ca ti-am raspuns la intrebarea de la celalalt topic, legata de ginecologi Offline #43 2008-12-16 16:11:28
danke Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline Publicitateloading...
#44 2008-12-16 17:13:51
si noi facem la fel dc sa fugim imediat la baie atunci cand e cel mai frumos doar daca ne grabim sau trebuie sa plecam dam fuguta la baie.ideea cu servetelele e cea mai buna. Offline #45 2008-12-16 17:23:36
Re: cum procedati dupa o partida de amor :)Fetele, din ce am citit aici m-ati convins si mai mult ca e bine ca folosesc prezervativul. Mi se pare atata complicatie cu terminatul inauntru. Acum nu vreau sa fac reclama, dar chiar n-am avut nicio grjia de genul asta. Stai dupa cat vrei, te duci la baie cand vrei si daca vrei, te poti bucura de momentele de dupa. In plus, nu risti sa iei vreo BTS de la el (decat cele care se iau doar prin atingere ). Mie mi se pare cea mai curata solutie. Si e si placuta, poti profita de momente de tandrete si dupa. Gata, nu mai fac reclama Offline #46 2008-12-16 17:27:58
Re: cum procedati dupa o partida de amor :)anca9, intr-adevar e cea mai curata solutie, ai dreptate.. dar sunt si persoane, eu prima, care de la prezervativ se irita groaznic. iti spun, am preferat sa nu mai fac nimic decat sa fac cu preze. pur si simplu mi se taia pofta cand stiam ce urma dupa 2 min de sex... so, pt mine pilulele rull! si un pic de sperma acolo nu ma deranjeaza absolut deloc. ma spal pe urma, doar nu stau cu ea in mine toata ziua/noaptea. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #47 2008-12-16 18:01:11
da, numai ca ac iti ofera o protectie mai mare. bine, cel mai ideal e sa le combini pe amandoua, daca esti paranoia in legatura cu protectia "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #48 2008-12-16 18:05:20
Re: cum procedati dupa o partida de amor :)ee hai ca deja mi se pare exagerat...adica dupa ce ca bagi hormoni in tine de pomana nici sa nu-l lasi pe el sa termine...il mai si chinui...pai asa pt ce mai iei pilulele? ca sa fie? e aiurea...iei pilule si atata tot... Offline #49 2008-12-16 19:03:26
la faza cu prezervativu, poate chiar sunt fete care le prefera si se simt mai bine cand facu dragoste cu prezervativ. Da mie una nu-mi place de nici o culoare. poate fi doar o chestie psihica..da nu pot sa simt placere cand e cu prezervativ. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #50 2008-12-16 19:10:08Re: cum procedati dupa o partida de amor :)si noi folosim servetele, umede sau nu...si nu ma ridic imediat sa fug la baie mai stau in brate pentru ca atunci cand stau culcata nu se scurge nimic...si mie imi place sa il mai simt chiar si dupa ce termina Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #51 2008-12-16 19:14:31
place despre tine 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #52 2008-12-16 19:18:18Re: cum procedati dupa o partida de amor :)nush dar eu n-am fost niciodata genul care sa ma scarbesc de la vreo secretie mai ales daca vine de la iubi...e neplacut intradevar sa te scurgi dar mai mult din cauza umezelii nu neaparat din cauza substantei care se scurge...Ti-am zis niciodata n-am fost disperata de igiena, sa fug la dush imediat cum a terminat el...ca se duce dracu tot momentul! Si eu una m-as simti prost daca dupa fiecare partida ar sari din pat si s-ar duce la baie Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #53 2008-12-16 19:26:44
asa e. de 2 ani m-am invatat cu sperma lui, si chiar nu mi-i greata. Doar ca nu-mi place sa nu ma sterg atunci ca se intareste pe mine. si aia e nasol. Da nici nu vreau sa stric momentu ala sa fug la baie dupa. zicea cineva aici pe forum k el elimina prin sperma tot ce e mai bun il el . Si mie chiar imi place sa se termine in mine. El mai are momente cand merge la baie dupa, da pana imi revin eu din excitare el e inapoi langa mine, tot asa dezbracat si ma ia in brate. Aia e cel mai frumos 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #54 2008-12-16 19:53:54
subscriu cred ca ne putem numi norocoase Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #55 2008-12-16 20:06:48
vaiii m-a disperat ultima data (in sensu bun ) Offline #57 2008-12-16 21:14:32
noi asa facem... termina pe mn, langa mn... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|