|
Nu esti logat.
Nu mai stiu la cine sa apelez#1 2008-12-15 22:39:43
nu mai stiu la cine sa apelezProblema mea este urmatoarea ..atunci cand fac sex cu prietenul meu ma doare foarte tare chiar la intrarea in vagin si uneori se simte pana pe labile aceasta durere..durerea ca sa o descriu este exact k o usturime..ca atunci cand ai o rana si cineva continuu umbla la ea..solutia pe care am crezut-o potrivita a fost sa mer la medicul ginecelog..din pacate nu m-a ajutat cu nimik deoarece cei 3 doctori la care am fost mi-au zis acelasi lucru, faptul ca am o iritatie, si toti mi-au prescris diferite tratamente care nu au avut nici un efect..de 3 luni ma chinui asa deoarece nu exista nici un medic competent care sa stie sa faca o investigatie corecta si mai ales sa dea un tratament adecvat..medicamentele m-au costat foarte mult iar eu nu imi permit din pacate sa mai fac urmez si alte tratamente costisitoare si sincera sa fiu m-am saturat..inainte eram foarte activa sexual..de cel putin 2 ori pe zi..si deodata sa ajung la a o face de 2 ori pe sapt este destul de rau..mentionez k am folosit tampoane interne care am inteles ca dupa un timp indelungat de folosinta pot provoca anumite rani..am incetat sa le folosesc dar ink nu a disparut aceasta dureresi chiar nu mai stiu ce sa fac..exista cineva care ar putea sa imi spuna cum as putea rezolva aceasta problema pentru ca deja m-am saturat sa apelez la medici care nu stiu sa isi faca meseria Offline #2 2008-12-16 08:42:59
Re: nu mai stiu la cine sa apelezpai daca aveai vreo rana la intrarea in vagin ar fi observat-o medicii...mi s-a intamplat si mie prima data cand am folosit niste prezervative cu nust ce arome la care se pare ca eram alergica si dupa ce an luat anticonceptionale a fs si mai rau pt ca nu ma mai umezeam si ma iritam ingrozitor dupa!Tampoanele pot sa zic ca nu sunt bune...poti face vreo infectie de la ele...eu le-am folosit vreo 2 ani pentru confort dar acum a trebuit sa le las...dar de ranit nu te ranesc...Poate nu esti destul de lubrifiata cand te penetreaza de te doare asa...nu ai spus ce mijloc de contraceptie folosesti si nici ce tratamente ai luat pana acum? Ovule creme? Offline #3 2008-12-16 08:54:24
Re: nu mai stiu la cine sa apelez
O analiza de secretie ai facut? Din ce spui tu, imi suna a BTS insa numai in urma unei analize de secretie poti afla sigur despre ce este vorba. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-12-16 09:14:42
Re: nu mai stiu la cine sa apelezeu am facut rana de la tamp interne .... si nu le mai folosesc numai cand e neaparat necesar .... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #5 2008-12-16 10:11:43
Re: nu mai stiu la cine sa apelezunde ai facut analizele si la ce doctor te-ai dus/ Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-16 14:44:15
Re: nu mai stiu la cine sa apelezam facut analize si nu a iesit nimik care sa indice o boala...au spus k e in regula..si analizele le-am facut de fiecare data cand mergeam la alt medic...am fost la iancului, la gomoi si la hipocrat..toti au spus k analizele au iesit bine...inainte sa am aceste dureri prietenul meu a avut in vara pe penis niste rani care se asemanau cu ce simt eu acum din descrierile facute..piele uscata, usturime etc..a facut tratament timpe de 2 luni care a constat in niste injectii si solutii, una lichida iar alta un praf alb, apoi nu a mai avut nimik..noi in timpul nu am aavut contact sexual deoarece nici nu putea datorita durerilor..la un moment dat din cauza ca a fortat [ielea aceea de pe capul penisului a rupt acea ata..eu le-am mentionat medicilor despre acest lucru dar nu au fost prea interesati...in perioada in care i-au aparut aceste simptome care pana la urma s-au dovedit a fi herpes genital si eu simteam ceva asemanator dar vag..dupa care a disparut...nush ce as mai putea sa fac Offline #7 2008-12-16 14:49:52
Re: nu mai stiu la cine sa apelezEsti sigura ca ati avut contact sexual cat el a avut negii? Nici macar la inceput, inainte sa-si de-a seama de ei? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-12-16 14:59:42
Re: nu mai stiu la cine sa apelezscuze denise nu am observat mesajul...tratamentele pe langa obisnuitele pliculete cu care trebuia sa ma spal..primeam si ovule si pastile si creme..lubrifiata sunt foarte mult...nu am probleme la acest capitol si nu folosim prezervative deoarece pe el il strang iar pe mine ma doare dupa un timp pentru k la noi dureaza ceva mai mult actul sexual iar prezervativele nu mai sunt la fel de lubrifiate ca inainte..ca metoda contraceptiva folosesc anticonceptionalele DESORELLE. Offline #9 2008-12-16 15:02:06
Re: nu mai stiu la cine sa apelezam avut contact sexual inainte sa imi zica el de aceste simptome..unu din doctori mi-a spus k herpesul genital se mai activeaza si la expunerea la radiatiile solare...si poate aparea depinde de fiecare persoana, odata pe an, la cativa ani sau de cateva ori pe an..depinde Offline #10 2008-12-16 15:39:34
Re: nu mai stiu la cine sa apelezPink4wdm ai warn pentru ca nu ai editat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|