|
Nu esti logat.
Ce fak?#1 2008-12-16 00:25:02
ce fak?Buna...am o problema si nui gasesc solutia...am cutreerat tot netu si nam gasit cui sa ma adresez....stiu k nu va asteptati, dar sunt un baiat, ku toate k sunteti de gen opus sper k puteti sa ma ajutati...am 17 ani...si in fiece zi suport crize de idei...si de stari triste...nu pierd nici o ocazie sa ma incui in sufletelul meu si sa nu stiu de existenta nimanui...tot ce spun pare pervers, e neapreciat..uneori chiar si eu imi dau seama de nimicurile ce le zik...oare sa fie probleme de intelekt?nu mi se primeste absolut nimik...nu sunt bun nici la un sport...nu pot invata ceva nou...recent am inceput sa fac lectii de chiatara si am depistat ca nici la asta nus bun...de sex nici nu mai vorbesc..dupa orice act...am crize k nu mi se primeste...nici o prietena numi pot gasi, mereu apare problema lipsei de comunikare...si nu percep cinei de vina eu- ka nu gasesc ce sa o intreb, sau noi fiindka nu neam potrivim...in colektiv acelas scenariu, aceleasi idei...mereu apreciat pe drept adika foarte jos...nus ce sa fac?sa ma apuk de citit ceva?ce?sau ?poate altceva ar fi o sulutie... Offline #2 2008-12-16 00:39:09
Re: ce fak?Flipper ,in primul rand bine ai venit pe forum Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-12-16 00:49:09) #3 2008-12-16 00:51:56
Re: ce fak?ti se pare si stii de ce? ca te concentrezi prea tare pe ceea ce faci ce zici ce fac ceilati ce parere au .. si nu te relaxezi.. si e posibil sa fie si trecerea asta adolescentina fiecare simte intr-un fel.. m-am confruntat si eu intr-a 10 cu asa ceva.. ai mei erau disperati ca nu stiau ce am ca tot o tineam in stari depresive.. asa aveam si eu impresia ca eram cea mai urata ca nu se uita nimeni la mine ca sunt aiurea etc.. aproape toata lumea trece prin faza asta.. e varsta adolescentei si asa te manifesti tu.. Ultima oara a fost editat de copilu (2008-12-16 00:55:08) fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #4 2008-12-16 08:59:09
Re: ce fak?cum spuneau si fetele mai sus aceste ganduri ale tale, aceste reactii sunt firesti intrucat esti in perioada adolescentei si se produc anumite transformari atat la nivel fizic , cat si la nivel psihic: te maturizezi....incearca totusi sa nu te focusezi asupra punctelor mai putin tari care le ai, cu totii avem puncte tari si puncte slabe sa nu crezi ca ceilalalti colegi ai tai sunt perfecti...incearca sa-ti pui in valoare calitatile , sa gandesti optimist...si ca sa-ti rasp la intreb in legatura dak ai probl de intelect , pot sa-ti spun ca nu ai...de ce: pt ca acestea ar fi fost descoperite prin clasele primare, intrucat nu ai fi putut face fata la sarcinile scolare si din cate am citit din postul tau tu esti la colegiu asa k ceea ce ai spus tu este exclus.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #5 2008-12-16 11:05:06
Re: ce fak?heyyyy flippeer iesi si te distreaza omule....eu creca esti plictisit de tot...iesi afara experimenteaza fati prieteni iesiti la disco....asta face un baiat de 17 ani:Dte cred...dar trebuie sa faci ceva in privinta asta...pur si simplu sa iesi si sa te distrezi iti vine cheful de facut tot inapoi credema:> Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-16 11:13:29
Re: ce fak?Eu sunt de parere ca este o caracteristica a varstei, faptul ca te-ai panicat de la un lucru, acum incepi sa crezi k nimic nu iti iese. E un fel de cerc vicios, care, sunt de parere, ca se petrece numai in subconstientul tau. Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-12-16 11:16:37) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #7 2008-12-20 21:40:45
Re: ce fak?mersi la toata lumea...sincer sa fiu ma bukur makar ca sunt inteles de cineva, si k sunt primit in cercul vostru...e cert k nu aveti limite...kiar miati fost de ajutor...si va sunt recunoscator pentru acest fapt...a mai ramas un punct neatins: AKISANDRA ma sfatuie sa ies la distractie, dar e problema k nu pre stiu so fac...chair ieri am fost la o zi de nastere, si ce nui de mirare eu am fost omul ce a scos cele mai putine cuvinte...de ce unii vorbesc, lucruri simle, glume de bun augur...actioneaza in conformitate cu prezentul pe carel traiesc...si de ce eu nu pot? kum as putea sa invat sa reactionez mai repede...sa fiu si eu macar odata in centru atentie?, Offline #8 2008-12-20 21:48:34
Re: ce fak?Flipper nu e vb de intelect...dupa cum vb eu zic ca esti destul de educat si inteligent, te exprimi frumos. Offline #9 2008-12-21 22:08:40
Re: ce fak?o sa vina si vremea ta... la unii se intampla mai repede... la altii mai tarziu... eu am trecut peste o faza de genul asta la facultate... m-am schimbat radical... e nevoie si de un anturaj pe masura... eu am dat de niste "muntzomani" cu care am umblat prin toata tara... si fiecare avea "ciudatenia" lui, dar nimeni nu judeca pe nimeni (spre deosebire de liceu, unde toti judecau pe toti). incet, a inceput sa ma doara la basca de gura targului.... si, crede-ma, e mult mai sanatos asa bafta... si nu te stresa Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|