|
Nu esti logat.
Cantitatea menstruatiei#1 2006-10-05 21:50:28
Cantitatea menstruatieiAm si eu o problema: As vrea sa stiu daca cantitatea menstruatiei mele este normala. Offline #2 2006-10-05 22:09:35
Re: Cantitatea menstruatieiNu stiu sa-ti zic sigur,dar unele fete au flux abundent si din cauza unei anexite...o vizita la medic cred ca te-ar lamuri mai bine... Offline #3 2006-10-05 22:36:29
Re: Cantitatea menstruatieiPai am anexita Offline #4 2006-10-05 22:46:57
Re: Cantitatea menstruatieice e anexita??si eu am o cantitate mare..si folosesc si anticonceptionale..si ar fi trebuit sa fie totusi mai mica si sa ma tina mai putin Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #5 2006-10-06 15:13:58
Re: Cantitatea menstruatieiAdela, pierzi foarte mult singe la menstruatie...Daca ai anexita, si stii ca ai, nu pricep de ce nu o tratezi?Pentru ca, tratata corect, se vindeca bine merci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2006-10-06 23:37:16
Re: Cantitatea menstruatieiPai am urmat 2 tratamente cu antibiotice pana acum si nimic...nu mi-a trecut..... Offline #7 2006-10-09 15:57:16
Re: Cantitatea menstruatieiTratamentul clasic pentru anexita include, pe linga antibiotice si polidin si un antiinflamator....amoxicilina este un antibiotic bun pentru infectiile anexiale....insa, de unde stii ca nu ti-a trecut? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2006-10-09 22:17:27
Re: Cantitatea menstruatieiscuze iar va deranjez..imi puteti spune ce inseamna ciclu normal in cazul in care iau anticonceptionale?cat dureaza in mod normal in ce cantitate?cum arata ciclul in cazul extrem in care esti insarcinata adik ciclu peste sarcina?ce culoare?as putea avea durereile obisnuite menstruale dak ar exista posibilitatea sa fiu insarcinata?ma scuzati de deranj. Offline #9 2006-10-09 22:35:13
Re: Cantitatea menstruatiei1. depinde de tine. mie imi vine mai putin ca inainte de anticonceptionale. dar am o prietena careia ii vine mult. nu stiu ec inseamna mult la ea, ca in amanunte de-astea n-am intrat. Nobody home Offline #10 2006-10-10 10:49:55
Re: Cantitatea menstruatieimedelisha, te rog sa intelegi(si e valabil pentru toata lumea) ca suntem diferiti, nu semanam una cu alta, nu suntem facute dupa sablon, deci e imposibil de dat niste criteriiclare cu privire la cum trebuie sa arate singerarea cind iei contraceptive(sau in general)....arata cum arata, si e in cantitatea in care e....daca iei corect pastilele esti protejata 100% impotriva sarcinii, asa ca nu va mai puneti probleme inutile, legate de menstruatia falsa peste sarcina(care si aia arata diferit, de la persoana la persoana, in rarele cazuri cind apare) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2006-10-13 09:00:35
Re: Cantitatea menstruatieiPt ca am niste dureri surde la ovare...parca le simt grele Offline #12 2006-10-13 11:07:11
Re: Cantitatea menstruatieiAdela1982, nu doar ovarele dor in abdomenul inferior, iar inervatia organelor interne(categorie din care fac parte si ovarele) nu ne permite sa localizam precis ce anume organ ne doare. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2006-10-13 13:23:25
Re: Cantitatea menstruatieiDa...dar eu deja am facut tratament pt anexita si ....luna asta tot asa mult mi-a venit Offline #14 2006-10-13 15:33:07
Re: Cantitatea menstruatieiNu, gardnerela nu iti creste cantitatea de singe pe care o pierzi la menstruatie...dar poate, daca o lasi netratata mult timp, sa duca la anexita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2007-02-03 16:34:39
Re: Cantitatea menstruatieiDe vreo 2 luni am inceput sa beau pe perioada menstruatiei ceai de cretisoara....Durerile specifice menstruatiei nu le mai am deloc, cantitatea s-a redus, la fel si nr. de zile. Offline #16 2007-02-05 12:17:51
Re: Cantitatea menstruatieise poate, fireste ca se poate....nu stiu insa care varianta e cea corecta(calmeaza sau vindeca) pentru ca nu ma pricep la ceaiuri(si nici nu am fost invatata sa am incredere in ele) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-02-06 21:23:02
Re: Cantitatea menstruatieiMultumesc Offline #18 2007-03-20 13:27:13
Re: Cantitatea menstruatieiBuna Offline #19 2007-03-20 23:18:23
Re: Cantitatea menstruatieiCred ca Doctoressa ne poate lamuri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|