homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

La ginecolog

#1 2008-12-16 20:13:36

hushi
New member
Inregistrat: 2008-10-02

la ginecolog

am deschis acest topic ca sa aflu cate ceva despre ce se intampla acolo dar mai intai vreau sa ma lamuresc cu un lucru care ma sperie ingrozitor.e prima vizita la ginecolog maine iar de curand am aflat k unei prietene de-a mea, tot la prima vizita virgina fiind, i-a introdus mana in vagin.pe mine chiar ma sperie asa ceva pt k abia intra 2 degete.parerea mea dar mi-e foarte foarte frica de asta.nu stiu nici cum sa procedez mai ales k am probleme si nu trbuie sa mai aman.va rog fetelor ajutati-ma cu un sfat.banuiesc k numai un nebun poate sa bage mana-n vagin nu?a si apropo.. e clinica privata cea la care ma voi duce.multumesc mult

#2 2008-12-16 20:18:33

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: la ginecolog

probabil prietena ta nu i-a zis medicului ca e virgina....
trebuie sa specifici tu daca vrei si consult sau doar ecografie...
sau te intreaba el....depinde de situatie.
pai la ginecolog de obicei prima data stai de vb mai intai cu medicul...te scrie intr-un registru te intreaba de avorturi daca ai facut...iti pune anumite intrebari depinde de fiecare medic in parte. te intreaba daca ai vreo problema. dupa care tu iis pui daca vrei sa-ti faci absolut tot adica si consult si eco...iti zice sa te duci in alta parte ca sa te schimbi dupa care te urci pe masa ginecologica si pe urma la eco...si asta e tot. floare la ureche

#3 2008-12-16 20:20:52

hushi
New member
Inregistrat: 2008-10-02

aha.. si in general .. ma rog depinde si la cabinet l cabinet ..egografia cam cat costa?

#4 2008-12-16 20:22:00

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

cam 1 mil...din aia transvaginala

Ultima oara a fost editat de andrulina (2008-12-16 20:22:45)

#5 2008-12-17 15:31:29

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

hushi a scris:

iar de curand am aflat k unei prietene de-a mea, tot la prima vizita virgina fiind, i-a introdus mana in vagin.

Nu face nimeni "fisting". In general, se introduc 1 sau 2 degete. La ce sa-i trebuiasca toata mana?!?!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.