homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cea mai buna metoda pentru ondulat parul

#1 2008-12-17 09:51:57

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Cea mai buna metoda pentru ondulat parul

Avand in vedere ca sunt foarte multe fete frumoase pe forum ma intrebam daca nu stiti care este cea mai buna metoda sa imi ondulez parul pentru o zi. Am firul parului gros si drept iar tentativele mele au esuat .. iar de cele mai multe ori nu a tinut mai mult de 3-4 ore.

#2 2008-12-17 09:54:48

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

Re: Cea mai buna metoda pentru ondulat parul

eu am firul foarte subtire si moale...si la fel ca tine. Daca ma fac cu ondulatorul si adaug o tona de spuma si fixativ ma tine cam vreo 3 ore si gata. Cu bigudiuri nu am incercat dar nu cred k ar fii mai ok dacat cu ondulatorul.
Ramane permanentul, pe care nu cred k o sa mi-l fac prea curand...

#3 2008-12-17 10:57:04

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

MAi bine te duci la coafoc pentru ca singura e mai greu mai ales daca ai parul mai lung...si la coafor iti da si cu 1000 de produse in par si cu o tona de fixativ deci ai sanse sa stea

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#4 2008-12-17 10:57:14

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

si eu aveam parul asa si nu imi tineau onduleurile deloc. incearca sa mergi la coafeza daca iti trebuie pt o ocazie mai speciala. daca nu singura solutie, cel putin pt mine, a fost ondulatorul, le faci bucle fff stranse si pe suvite mici.. apoi se vor lasa dar oricum raman ondulate. da..uitam, inainte sa te ondulezi te dai cu muuulta spuma fixanta, nu te speli pe cap in acea zi dar cu o zi inainte.. si fixativ pe fiecare suvita, cat e calda de la ondulator. atentie!!! tratament de facut o data la cateva luni, nu mai des lol
pt ceva mai de durata eu acum mi-am facut un semi permanent. poti vedea ce a ramas din el dupa 2 luni la topicul de poze...

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#5 2008-12-17 11:19:07

SoareleMeu
Hero member

Eu as merge sa imi fac dar din cate am vb cu ea imi face permenet.. iar eu nu vreau decat pentru o zi smile sa vad cum imi sta, nimic mai mult.. pentru ca am sa ma si vopsesc astazi si ma gandesc ca e deja prea mult pentru saracu par. Ma gandeam sa il pun pe moatze .. oare ce o iesi ? Pun poza dupa ce ma fac tongue  Parul meu nu e lung .. pana peste urechi .. dar il vreau ondulat asa ca la o oaie. Abia astept sa vad ce o sa iasa smile Mie mereu mi-a stat bine cu parul mai ondulat dar din cauza firului de par care este gros si parul fiind des se lasa repede .. e mai greu asa.

Publicitate

loading...

#6 2008-12-17 11:26:35

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

daca nu vrei onduleuri de alea lejere ci sa stai k la oi sa stii k se pote, e o combinatie intre tapat si ondulat, nush asa mi-o facut mie partea din spate la banchet smile
nu stiu cat se observa din poza

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/1349_poze_de_banchet_085.jpg

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#7 2008-12-17 11:29:28

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

in principiu,parul gros se onduleaza mult mai usor.Probleme sunt cu un fir de par subtire,moale.Incearca cu un ondulator,trebuie sa mearga,doar ca iti trb si multa rabdare.

#8 2008-12-17 11:40:52

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

SoareleMeu a scris:

Eu as merge sa imi fac dar din cate am vb cu ea imi face permenet.. iar eu nu vreau decat pentru o zi smile sa vad cum imi sta, nimic mai mult.. pentru ca am sa ma si vopsesc astazi si ma gandesc ca e deja prea mult pentru saracu par. Ma gandeam sa il pun pe moatze .. oare ce o iesi ? Pun poza dupa ce ma fac tongue  Parul meu nu e lung .. pana peste urechi .. dar il vreau ondulat asa ca la o oaie. Abia astept sa vad ce o sa iasa smile Mie mereu mi-a stat bine cu parul mai ondulat dar din cauza firului de par care este gros si parul fiind des se lasa repede .. e mai greu asa.

mai deci coafeza mea imi facea parul ondulat numai din phon si perie...stiu ele tehnici. si cret ca de oaie nu o sa iti stea niciodata decat daca te nasti cu parul ala. intreaba mai bine pe coafeza, explica-i ce vrei exact. te asigur ca ea stie mai bine decat noi pt ca de asta e coafeza...

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#9 2008-12-17 11:43:24

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

inseamna ca eu sunt o norocoasa...smile desi am parul subtire si moale, daca imi pun bigudiuri (pe parul umed si dorm cu ele...ma rog, cam greu...dar baba sufera la frumusete) ma tine pana ma spal pe cap...si fara fixativ sau spuma...nu stiu de ce, dar parul meu cum il pun asa sta...e foarte cuminte si ascultator smile

Singura parte naspa e dormitul cu bigudiurile ca am din plastic si e super naspa, dar rezist... hehe

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#10 2008-12-17 11:43:40

SoareleMeu
Hero member

vreau ceva de genul
http://img242.imageshack.us/img242/4439/megcurlyhaircb6.th.jpg

Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2008-12-17 11:44:04)

#11 2008-12-17 11:49:13

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

pune-l pe bigudiuri medii... si pune f putin par pe unu....pe parul umed dat cu putina spuma .. le pui spre ex dimi... si dupa-amiaza dai cu un jet fierbinte de feon....peste fiecare bigudiu in parte...... il lasi sa se raceasca bine si apoi dai un jet rece...
le scoti  fara sa tragi de bigudiu( sa nu intinzi suvita). si nu il pieptana apoi... umbli cu mana prin el.. atat!

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#12 2008-12-17 12:08:24

SoareleMeu
Hero member

ok, deci azi ma vopseste coafeza  .. dar nu as vrea sa imi mai faca alceva .. miine o sa incerc sa il pun pe bigudiuri.. oricum nu am alceva mai bun de facut toata ziua. Am o spuma de la L-oreal Elvive long lasting volume& holding si bigudiuri  medii.

#13 2008-12-17 13:30:03

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

eu am o colega care are, ca tine, firul foarte gros. si ea reusea de fiecare data. cum? se spala pe cap seara, il usca, si imediat dupa ce il usca isi punea bigudiuri in cap. ea avea din alea de la oriflame, verzulii, dar gasesti si in comert. si dormea cu ele in cap. dimineata era foarte ondulat smile

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#14 2008-12-17 13:36:08

SoareleMeu
Hero member

majestik a scris:

eu am o colega care are, ca tine, firul foarte gros. si ea reusea de fiecare data. cum? se spala pe cap seara, il usca, si imediat dupa ce il usca isi punea bigudiuri in cap. ea avea din alea de la oriflame, verzulii, dar gasesti si in comert. si dormea cu ele in cap. dimineata era foarte ondulat smile

si eu sunt foarte ondulata.. 2 ore smile si dupa se lasa  hmm

#15 2008-12-17 13:38:06

pokemon
Diamond member
Inregistrat: 2006-10-06

firul meu de par e bleg si moaaale...
cand vreau sa il incretesc bag spuma in el si fie il usuc cu difuzorul, fie cu mainile il modelez...
si ar sta el multicel asa....dar din pacate ar trebui sa dorm din fund, ca sa nu se pleosteasca big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#16 2008-12-17 13:39:24

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

hei asta ti le faci asa:te speli pe cap....te usuci putintel...daca ai o perie de aia rotunda mica...si un uscator bun--sa aiba de aia care se duce aierul numi intro parte
si pui pe cineva care cunoaste..adica sa stie sal foloseasca:Psi til faci cu periaia aia eu asa iimi fac si imi iese exact...nam poze dar daca aveam iti aratam ...si te dai dupa cu un pic de fixativ ..ceva si iese:D

#17 2008-12-17 13:40:01

pokemon
Diamond member
Inregistrat: 2006-10-06

mie de la perie mi se indreapta....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#18 2008-12-17 13:43:34

Jacqui
Platinum member

sauuuuuuu stii ces moatele????o bucata de material subtire....si  pui ziar il infasurez pe bucata aia de material subtire ma refer ca un snur mai lat un pic...asa.....si cand e ud iei cate o sufita de par si il infasoi in moata in ce sens vrei in iauntru sau afara...il invasurez pana se termina parul ..sus la scalp...asa faci cu tot parul....asa e indicat sa til faci seara..si sa dormi cu ele nu o saa te deranjeze..si cand te trezesti dimineata ai sa ai un par ca la o oita:))))ies super buclele eu cand aveam parul lungggggg il ridicam cu moatele pana la gat si il aveam super lung

#19 2008-12-17 13:44:14

Jacqui
Platinum member

da trebuie sa tot il faci asa ondulat nu stiu cum sati explic...app la banchet in clasa a 4a:)))))) imi aduc aminte ca mia fac una parul il aveam lung pana la fuld si mi la adus pana la umar....tot cu moate dar cand putea parul pe moate(dar inainte facea un pic de apa cu lamaie)si ma dadea cu aia si imi statea 3 zile parul asa...e super il loc de fixati:))))super statea tillfreds

Ultima oara a fost editat de akisandra (2008-12-17 13:47:09)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.