Locuitul cu parintii/socrii-9
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
Re: Locuitul cu parintii/socrii
vai, am citit topicul asta, nu stiu daca sa rad sau sa plang. cred totusi ca o sa rad barbie, eu am impresia ca tu astepti sa venim noi incolonate la tine si s-o gonim pe momzilla. ca ai primit sugestii dar nu prea vrei sa uzezi de ele. inteleg ca tu stai acasa si sotul tau munceste. sper ca soacra n-ar si cheie de la voi, ca-i deschizi tu usa... cum as proceda eu: seara, dupa ce pleaca, ia-l pe al tau la o discutie si da-i un ultimatum, ori vorbeste el maine cu ea, ori vorbesti tu. daca nu vrea sa vorbeasca el, caz in care eu cred ca as scoate flacari pe nas, treci la planul B. pentru inceput ii poti spune soacrei seara sa nu vina maine, sunteti plecati undeva. pot repeta chestia asta cateva zile, poate se prinde. daca nu, planul C: cucoana, eu am mult de invatat si nu dau randament cu cineva in casa. uite, m-am intalnit cu colega X si a avansat foarte mult cu invatatul, eu sunt pe dinafara, e grava treaba, de maine ma arunc pe materie/cursuri/whatever. si am nevoie de liniste, etc.
daca niciuna din solutii nu e buna... obisnuiti-va cu ea, la voi ramane
Ultima oara a fost editat de alinda (2014-03-03 13:38:56)
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
alinda a scris:vai, am citit topicul asta, nu stiu daca sa rad sau sa plang. cred totusi ca o sa rad barbie, eu am impresia ca tu astepti sa venim noi incolonate la tine si s-o gonim pe momzilla. ca ai primit sugestii dar nu prea vrei sa uzezi de ele. inteleg ca tu stai acasa si sotul tau munceste. sper ca soacra n-ar si cheie de la voi, ca-i deschizi tu usa... cum as proceda eu: seara, dupa ce pleaca, ia-l pe al tau la o discutie si da-i un ultimatum, ori vorbeste el maine cu ea, ori vorbesti tu. daca nu vrea sa vorbeasca el, caz in care eu cred ca as scoate flacari pe nas, treci la planul B. pentru inceput ii poti spune soacrei seara sa nu vina maine, sunteti plecati undeva. pot repeta chestia asta cateva zile, poate se prinde. daca nu, planul C: cucoana, eu am mult de invatat si nu dau randament cu cineva in casa. uite, m-am intalnit cu colega X si a avansat foarte mult cu invatatul, eu sunt pe dinafara, e grava treaba, de maine ma arunc pe materie/cursuri/whatever. si am nevoie de liniste, etc.
daca niciuna din solutii nu e buna... obisnuiti-va cu ea, la voi ramane
1 la mana, nu toti suntem genul confruntational, poate era intimidata si nu ii poate spune femeii direct in fata sau sa ii traga tzepe de genul, sa nu-i deschida usa. 2 la mana sunt tare curioasa cum s-a rezolvat situatia, avand in vedere ca Barbie a postat in 2008, oare si acum mai e mama soacra la ei???
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
pink, citeste c atentie. barbie a postat chiar ieri sa intrebe daca mai e cineva pe aici
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
alinda a scris:barbie, eu am impresia ca tu astepti sa venim noi incolonate la tine si s-o gonim pe momzilla.
exact asta ma pregateam si eu sa spun cand am citit 'poate mai aveti si alte idei' barbie, a pus cineva niste intrebari bune cati ani aveti tu si sotul si cine a platit locuinta in care stati (inclusiv televizorul)?
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
pokemon a scris:pink, citeste c atentie. barbie a postat chiar ieri sa intrebe daca mai e cineva pe aici
Da, ai dreptate, eu ma uitam in alta parte si aveam impresia ca postarea era din 2008
Am fost si eu in situatia de a locui cu socrii (dar la el acasa), cred ca cel mai bine ar fi ca barbatul casei sa ia initiativa, in fond e mama lui
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- b4rbie
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-04-04
avem 31 de ani si casa a fost cumparata de sotul meu. si casa si moblilierul au fost cumparate de sotul meu, nici eu nu am contrinuit. poate din cauza asta crede ca daca sunt luate de baiatul ei are tot dreptul. sunt plina de draci iar. soacra-mea a venit ieri mai tarziu, pe la ora 2-3 dar peste noapte a ramas la noi. m-am certat cu sotul azi noapte. nu am pomenit deloc de maica-sa dar i-am reprosat ca atunci cand vine de la munca trece direct la calculator, ca nu avem viata sociala etc etc. el a tacut nu a zis nimic si dupa aia a rabufnit deodata si mi-a zis : cum sa vin sa stau cu tine daca tu stai toata ziua cu mama!! iar eu i-am zis : crezi ca imi face placere? dupa aia am plecat in sufragerie, a venit dupa mine, credea ca maica-sa a plecat dar cand a vazut-o ca desfacuse deja canapeaua sa se culce n-a mai zis nimic si s-a intors la calculator. nu m-ar fi deranjat sa vina sa stea cu noi daca era singura, daca nu avea bani, daca nu avea casa. dar le are pe toate si tot vine. hai, nu zic sa nu vina deloc dar nici chiar asa. pur si simplu nu am pic de intimitate. piccccc
Ultima oara a fost editat de b4rbie (2014-03-04 11:29:01)
- b4rbie
- Sr. member
m-am trezit acum jumate de ora ca nu am putut sa dorm de nervi si cand m-am trezit deja acaparase bucataria. acum gateste ceva.deci si azi o sa stea aici in permanenta. cand nu doarme la noi vine la 9 dimineata si pleaca la 12, acum ca e aici o sa plece tocmai pe la 12 noaptea...daca pleaca..
- bubutadana
- Insomniac member
barbie, eu iti inteleg frustrarea dar faptul ca ne povestesti noua, nu iti va rezolva tie problema!
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- b4rbie
- Sr. member
stiu ca nu se rezolva dar nu sunt nici genul de persoana care sa spuna in fata chestiile astea. adica nu imi place sa fac ceea nu imi place sa mi se faca. ca eu nu as fi facut ce face ea, asta e partea a doua. daca era o prietena, daca era macar mai apropiata de mine ca varsta i-as fi spus dar avand in vedere varsta si faptul ca e mama sotului meu ma opreste sa fac asta. ma gandeam sa vorbesc cu cumnata mea si sa ii dau ei de inteles ca avem probleme in casnicie din cauza faptului ca nu petrecem mult timp impreuna poate se prinde si ii zice lu maica-sa
- b4rbie
- Sr. member
cheia de la casa nu o are pentru ca nu i-a dat sotul meu. cand ne-am mutat am schimbat yala de la usa si sotul meu cand a venit cu dublurile la chei am observat dupa privirile ei ca se astepta sa ii dea ei un rand de chei dar el mi le-a dat mie pe toate si mi-a zis ai grija unde pui dublurile sa nu le pierdem. mi-ati zis sa spun ca plec de acasa, ca avem treaba. dar de multe ori ni s-a intamplat sa plecam si ea sa ramana singura la noi acasa. deci daca vine si eu ii zic ca plec nu e nici o problema pentru ea, tot ramane
- alinda
- Diamond member
dar de ce sa vorbesti cu cumnata si nu cu sotul tau? la urma urmei problema e la VOI in casa, nu la cumnata ta.
- bubutadana
- Insomniac member
eu m-as duce acum in bucatarie la ea si i-as spune frumos, cu tot respectul, ca azi vrei TU sa gatesti pentru ca vrei sa iei cina in doi cu sotul tau si, cine stie, chiar sa incercati sa faceti un bebe (chiar asa i-as zice) si poate nu iese in seara asta asa ca veti incerca si maine... si i-as spune EI, nu cumnatei, ca au aparut probleme in casnicie pt ca nu petreci suficient timp cu sotul eu chiar te inteleg pt ca si mie mi-ar fi greu intr-o situatie similara insa rabdarea mea are o limita probabil tu nu ai atins-o pe a ta, inca
- b4rbie
- Sr. member
alinda a scris:dar de ce sa vorbesti cu cumnata si nu cu sotul tau? la urma urmei problema e la VOI in casa, nu la cumnata ta.
pai am vb cu el dar daca se face ca ploua?
- alinda
- Diamond member
b4rbie a scris:alinda a scris:dar de ce sa vorbesti cu cumnata si nu cu sotul tau? la urma urmei problema e la VOI in casa, nu la cumnata ta.
voi n-ati discutat, v-ati aruncat doua vorbe la nervi. ia-l deseara la o discutie serioasa
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
pai ai spus ca i-a reprosat deja ca sta prea mult la voi si ea a dat-o la intors ca, vai, esti singura si te plictisesti si de aceea sta la voi. inteleg ca ti-e greu pt ca spui ca tine la tine, dar v-a acaparat cu totul. i-ai fi draga, dar nu se gandeste deloc ca tu simti altfel apropo de statul asta al ei la voi. si daca ea nu se simte, tu de ce te-ai simti? nu stiu ce planuri aveti, dar iti imaginezi daca ai ramane gravida cum ar fi? cand ai naste, nu tu ai fi mama copilului tau! cu cat astepti mai mult, cu atat va fi mai greu. spune-i iar sotului "uite, cand m-am suparat pe tine, ai venit dupa mine, dar te-ai oprit cand ai vazut-o pe ma-ta si te-ai intors in camera, iar eu tot suparata am ramas, nu am avut cum sa rezolvam situatia din cauza maica-tii". cum vine asta, fratee? in casa ta sa nu poti vorbi cu barbata-tu sa va rezolvati neintelegerile!! neintelegeri care nici nu ar exista daca i-ai spune nesimtitei sa se care in ma-sa la ea acasa.
efectiv ai de ales, barbie, linistea si fericirea ta ori nemultumirea soacrei. care, ma scuzi, dar fix poama acra e. e mai rea decat soacrele care-s rele pe fata. cu alea macar esti si tu rea fara sa te ascunzi, dar asta a ta pastreaza invelisul ala tocmai pt ca stie ca nu ai cum sa te iei de ea.
puteai zice aseara cand ai coborat si ai vazut ca isi asaza canapeaua "ce bine ca pregatiti canapeaua, ca m-am certat cu sotul si vreau sa dorm in sufragerie. noapte buna, ne vedem maine". nu m-ar mira sa iti spuna "pai dorm cu tine, dar asta chiar ar fi culmea tupeului si daca nici asa nu ai avea curaj sa ii zici ceva...nu stiu daca aveti scapare
V., soarele si luna
- b4rbie
- Sr. member
bubutadana a scris:eu m-as duce acum in bucatarie la ea si i-as spune frumos, cu tot respectul, ca azi vrei TU sa gatesti pentru ca vrei sa iei cina in doi cu sotul tau si, cine stie, chiar sa incercati sa faceti un bebe (chiar asa i-as zice) si poate nu iese in seara asta asa ca veti incerca si maine... si i-as spune EI, nu cumnatei, ca au aparut probleme in casnicie pt ca nu petreci suficient timp cu sotul eu chiar te inteleg pt ca si mie mi-ar fi greu intr-o situatie similara insa rabdarea mea are o limita probabil tu nu ai atins-o pe a ta, inca
deci serios am inceput sa avem probleme in casnicie din cauza asta. pentru ca nu petrec cu el nici macar jumatate de ora pe zi. cat pot sa stau cu el in fata calculatorului? cat putem sa stam sa ne uitam la filme pe net? doar inainte sa ne culcam apucam sa vorbim cam 15 minute si atunci ne ia somnul. probabil si el intentionat nu intra in sufragerie ca sa se simta maica-sa dar nu se simte.nici macar nu intreaba de ce baiatul asta nu iese din camera aia.
ieri ma sunase sa imi spuna ca nu are rosii si vrea sa faca mancare. m-am dus sa ii cumpar rosii, i le-am dus si cand sa plec zice stai ca vin si eu. mi-a picat fata. chiar daca ii ziceam ca am treaba sau ca plec undeva tot ar fi venit pentru ca am mai facut asa
- b4rbie
- Sr. member
april sunset a scris:pai ai spus ca i-a reprosat deja ca sta prea mult la voi si ea a dat-o la intors ca, vai, esti singura si te plictisesti si de aceea sta la voi. inteleg ca ti-e greu pt ca spui ca tine la tine, dar v-a acaparat cu totul. i-ai fi draga, dar nu se gandeste deloc ca tu simti altfel apropo de statul asta al ei la voi. si daca ea nu se simte, tu de ce te-ai simti? nu stiu ce planuri aveti, dar iti imaginezi daca ai ramane gravida cum ar fi? cand ai naste, nu tu ai fi mama copilului tau! cu cat astepti mai mult, cu atat va fi mai greu. spune-i iar sotului "uite, cand m-am suparat pe tine, ai venit dupa mine, dar te-ai oprit cand ai vazut-o pe ma-ta si te-ai intors in camera, iar eu tot suparata am ramas, nu am avut cum sa rezolvam situatia din cauza maica-tii". cum vine asta, fratee? in casa ta sa nu poti vorbi cu barbata-tu sa va rezolvati neintelegerile!! neintelegeri care nici nu ar exista daca i-ai spune nesimtitei sa se care in ma-sa la ea acasa.
efectiv ai de ales, barbie, linistea si fericirea ta ori nemultumirea soacrei. care, ma scuzi, dar fix poama acra e. e mai rea decat soacrele care-s rele pe fata. cu alea macar esti si tu rea fara sa te ascunzi, dar asta a ta pastreaza invelisul ala tocmai pt ca stie ca nu ai cum sa te iei de ea.
puteai zice aseara cand ai coborat si ai vazut ca isi asaza canapeaua "ce bine ca pregatiti canapeaua, ca m-am certat cu sotul si vreau sa dorm in sufragerie. noapte buna, ne vedem maine". nu m-ar mira sa iti spuna "pai dorm cu tine, dar asta chiar ar fi culmea tupeului si daca nici asa nu ai avea curaj sa ii zici ceva...nu stiu daca aveti scapare
cand m-am intors in sufragerie m-a bufnit plansul, m-a intrebat ce am si i-am zis ca m-am certat cu el ca sta toata ziua la calculator, ca nu petrece timp cu mine, ca ma plictisesc si ea zice : ee lasa ca va impacati maine..hai ca s-a facut tarziu, culca-te ca o sa vina si el sa se culce. atunci i-am zis : nu ma duc in dormitor, sa doarma singur acolo! si ea a inceput sa rada si zice , atunci eu dorm pe canapeaua asta, tu dormi pe canapeaua aia. exact, daca ar fi fost rautacioasa as fi putut si eu sa fiu, macar daca mi-ar fi spus in fata unele lucruri i-as fi dat raspunsul. dar toata lumea ii zice sa nu mai stea asa mult la noi. si fii-sa si fiu-su, cumnatele. bine toata lumea ii spune razand : ei sunt tineri, mai lasa-i si singuri, ce fel de soacra esti tu dar o da si ea in glume si incepe sa rada.
- b4rbie
- Sr. member
alinda a scris:b4rbie a scris:alinda a scris:dar de ce sa vorbesti cu cumnata si nu cu sotul tau? la urma urmei problema e la VOI in casa, nu la cumnata ta.
voi n-ati discutat, v-ati aruncat doua vorbe la nervi. ia-l deseara la o discutie serioasa
e un pampalau, ce sa mai vorbesc cu el
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
b4rbie a scris:o da si ea in glume si incepe sa rada.
tocmai ca sa nu puteti sa ii spuneti ceva la modul serios! situatie: eu stau cu al meu in alt oras decat ai nostri. mama lui avea obiceiul sa il sune zilnic si de 3-4 ori. azi, maine, pana am cand a inceput sa ma incurce ca suna ba cand ii povesteam ceva, ba cand aveam treaba, in fine, suna si ma incurca. si i-am spus frumos alui meu "pui, nu crezi ca mami tau te suna cam des? adica ai mei nu m-au sunat de 3 ori in 4 ani de cand sunt plecata de acasa. asteapta sa ii sun eu cand pot. pe tine te suna cand esti la serviciu si mai si insista. adica mie daca imi respingi, astept sa ma suni tu, sa nu te deranjez. mami tau, in schimb, insista. ai o varsta, e deja cam nepotrivit". rezultat? si-a dat seama ca am dreptate, nu s-a suparat si i-a spus imediat s-o rareasca pt ca si asa nu au ce vorbi asa des. a durat, normal, dar s-a ameliorat situatia.
m-am gandit si eu si mi-a zis-o si al meu: o sa spuna mama ca din cauza ta nu mai vreau sa ma sune ca inainte. si ea se poarta frumos cu mine, dar ghici ce, nu ma intereseaza ce gandeste din punctul asta de vedere. facea ceva deplasat, ce ma deranja! ai mei nu stiu cum sa inchida mai repede cand le spun ca ma plimb cu al meu, pe cand ai lui parca mai abitir il tineau de vorba. pai cum vine asta?
V., soarele si luna
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|