homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgentttttttttt!!!!!!!

#1 2008-12-17 22:54:09

kris_tinuka
New member
Inregistrat: 2007-06-20

urgentttttttttt!!!!!!!

buna, am si eu o problema...timp de 1 an si jumatate am luat marvelon 28 dar.. cum la mine la planing nu mai aduce marvelon 28 si am inteles ca nu se mai fabrica ...azi trebuia sa iau prima pastiluta si am fost la farmacie si am vorbit cu farmacista i-am explicat ne-am uitat intr-o carte cu detalii despre anticonceptionale si mi-a recomandat desorelle care face parte din caeiasi clasa ca marvelon-ul are aceiasi compozitie dar...am o mare problema o preietena de a mea spune sa nu iau ca o sa ma ingras fosrte rau de la ele..ca ea asa a patit...sunt in foarte mai dificultate.... pls ajutati-ma... si mai am o intrebare daca iau luna aceatsa desorelle si poate am sa gasesc marvelon macar 21 mi se intampla ceva??????? multumesc anticipat

#2 2008-12-17 23:21:40

lorely
Full member
Inregistrat: 2006-05-06

Re: urgentttttttttt!!!!!!!

marvelon e indentic cu desorelle,difera doar firma producatoare...deci tu practic iei acelasi antibebe (din punct de vedere al compozitiei).faza cu ingrasatu difera de la persoana la persoana...daca te-ai simtit bine cu marvelon nu vad de ce ar fi diferit cu desorelle

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.