homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urinatul des si pietrele la rinichi !!

#1 2008-12-18 16:34:47

chantall
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03
Site

urinatul des si pietrele la rinichi !!

buna, sunt una din nefericitele care se confrunta cu pietrele la rinichi dumbom ..am 25 de ani si am cate o pietricica in fiecare rinichi ( 3mm si respectiv 4mm, cel putin asa se prezentau acum juma' de an ). in ultima perioada ies noaptea la baie o data sau de doua ori sad . ziua incerc sa beau multa apa plata drink , dar urinez ff des. cum beau lichide, cum am nevoie la baie!
de cateva zile am dureri destul de puternice, sper sa nu fac vreo criza..o sa merg azi sa cumpar niste ceaiuri care am citit pe net ca ajuta, sper sa isi faca efectul pt ca intr-o sapt plec din tara si nu as vrea sa am probleme!! mornincoffee  voi ce remedii aveti??

#2 2008-12-18 16:39:21

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: urinatul des si pietrele la rinichi !!

Eu beau ceaiuri diuretice din belsug (cozi de cirese, matase de porumb, troscot, urzica...). Am inteles ca in cazul crizelor dureroase datorate pietrelor ar ajuta sa bei o bere big_smile tocmai pentru ca e diuretica, n-am incercat.

#3 2008-12-18 16:41:31

chantall
New member
Site

rotfl sincera sa fiu in ultimele zile am fost prin oras si normal ca am comandat bere. chiar a functionat, dar din pacate e de scurta durata. de dimineata cand m-am trezit m-au luat iar durerile... grater am dureri cand stau, dar si cand merg!!

#4 2008-12-18 20:01:59

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

pana ajungi la doctor, mergi la farmacie sau la plafar si ia Urinal.....pe mine ma ajuta mult , eu am luat vreo 2 luni la rand cate o pastila pe zi....eu fac infectii urinare....

9 ani de copilarie ....

#5 2008-12-19 10:18:16

chantall
New member
Site

am trecut aseara pe al plafar si am luat niste ceaiuri. am facut programare si la dr, dar abia pe 20 ianuarie pentru ca deja lumea e in concediu. am facut o baie fierbinte si m-a mai lasat durerea. multumesc de sfaturi. nu am mers la farmacie pt ca stiam ca tb reteta si nu am! dar o sa-mi incerc norocul wink

Publicitate

loading...

#6 2008-12-19 13:51:25

JBGirl
New member
Inregistrat: 2008-10-16

Buna...iar va deranjez,de cateva zile urinez foarte des si nu mai pot tine deloc,si ma ustura cand urinez!Imi puteti spune ce poate fi???daca pot lua ceva sa`mi treaca....deabia in ianuarie ma duc la ginecolog!Este bine daca fac o baie cu ceai de musetel???

#7 2008-12-19 14:02:16

heimdall
Diamond member

infectie urinara, nu la ginecolog trebuie sa mergi, du-te la medicul de familie sa-ti dea trimitere pentru sumar de urina si urocultura
pana atunci poti lua Urinal si sa bei multe lichide

#8 2008-12-19 15:03:35

isabella v
Membru
Inregistrat: 2008-12-19

de cateva saptamani ma confrunt cu o infectie urinara..adik urinez destul de des,intrerupt,am vezica inflamata si simt o presiune a abdomenului inferior..am facut gentamicina injectabil prima oara de 40 -5 zile si apoi de 80(la sfatul doctorului)inca 5 zile(cate 2 injectii p zi,1 la 12 ore).dupa ce am terminat tratamentul nu prea am observat vreo schimbare dar se zike ca se observa abia dupa 5 zile sau 6.urinand destul de des ca la inceput m-am dus la doctorul urolog,unde nici saracul d el nu stia ce sa-mi dea si mi- facut un ecofrag si mi-a prescris ns banalitati(tador si zanocin nu st destul de puternice pt o infecite urinara)dar am avut bafta pt ca o prietena de a mea care invata in cluj a avut aceeasi problema si i-a prescris doctorul cifran sau ciprolen500 mg pt adulti(e aceelasi medicament-2 cutii),piafen sau algifen(tot acelasi lucru-1 cutie) si indometacina(supozitoare-1 cutie);i-a trecut in cateva zile deci se pare ca e un tratament destul de bun.eu sunt abia la prima zi de tratament dar st sigura ca o sa aiba efect pt ca in cluj doctorii sunt mult mai buni si aceste medicamente chiar dau roade.sper sa va ajute si pe voi .precizez faptul ca pe mn doctorul nu m-a trimis la ginecolog dar prietena mea  a facut o criza de rinichi unde a ajuns atunci la  spital si a trimis-o la toate sectiile posibile inclusiv ginecologie si i-a facut toate analizele posibile in urma carora au detectat o infectie urinara prescriindu-i acest tratament

#9 2008-12-19 15:05:31

heimdall
Diamond member

dar tu n-ai facut nicio antibiograma din cate inteleg? pe ce baza ti s-au prescris antibioticele ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.