homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Refacerea florei vaginale

#1 2008-12-19 10:56:43

reny
New member
Inregistrat: 2007-06-25

refacerea florei vaginale

buna! mi'am facut iar o analiza la care mi'a iesit : frecvente celule epiteliale, rare leucocite polimorfonucleare, abundenta flora microbiana mixta,trichomonas negativ, candida negativ, GO negativ (ce e GO?)....la fel ca si data trecuta...iaurtul nu m'a ajutat.
tot am citit pe net de ovulele cu lactoza care la noi nu se gasesc si am gasit in ungaria urmatoarele :
- genia 92 care contine :45 mg laktamin (Proteose pepton), 500 mg lactoza, 75 mg acid lactic, 1,5 mg acid folic, 2 mg ger?nium olaj (asta nu stiu ce e  )
- floragyn care contine : 6 tipuri de lactobacili (Lactobacilli: Bulgaricus, Biphidus, Acidophilus, Thermophilus, Casei siPlantarium), acid lactic, gliceride din cereale ( sau ceva de genu') , lecitin, glicin, caprylic si capric trigliceride, Laminaria Ochroleuca extract de alge, metilparab?n, vitamina c, parfum. ...
daca intr-adevar e vb de un dezechilibru care ar fi mai indicat? sau e mai bun bioclin?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.