|
Nu esti logat.
Durere la ovar#1 2008-12-19 12:44:20
Durere la ovarSalut, ma framanta iar o problema...de o vreme ma doare ovarul drept, dar uneori ma doare asa parca ma arde sau imi umbla cieva acolo cu un istrument si am si un disconfort abdominal. Ultima oara a fost editat de marilyn (2008-12-19 12:48:19) Offline #2 2008-12-19 12:56:46
Re: Durere la ovarmarilyn.trebuie sa/ti faci un eco.acolo se vede tot.si eu am fost depistata cu un chist pe ovarul drept de 6,5 cm.aveam dureri groajnice nu ma puteam atinge.dar la eco se vedea la consult nu se simtea.am luat 2sapt tratament si mi sa spart.acum sunt bine nu mai am dureri Offline #3 2008-12-19 13:59:13
Re: Durere la ovardar faza e ca pe mine nu ma doare cand ma apas...doar asa simt acolo la ovar o durere surda, nu ascutita...ma mira faptul ca doctorul la care am fost (de care se zice ca e bun) nu a simtit , desi m-a tot palpat acolo la ovar( si d interior si din exterior). Totusi nu trebuia sa il simta, mai ales ca a zis ca nu e nevoie de ecografie, daca era un chist? eu am mai citi ca se simte si la un contol... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|