homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme menstra

#1 2008-12-20 11:07:44

anida
New member
Inregistrat: 2008-02-19

probleme menstra

salut fetelor,
luna asta am avut ceva probleme cu anticonceptionalele. in prima sapt am luat antibiotice, apoi o pastila am uitat-o si am luat-o dupa 11 ore, ala pastila am vomitat-o dupa jumatate de ora, iar alta pastila am vomitat-o dupa 3-4 ore. deci imi imaginez ca protectia s-a dus. oricum m-am protejat cu prezervativul.
dar se poate ca si menstruatia sa fie afectata de toate acele probleme? azi trebuia sa imi vina de dimineata devreme, si inca nici un semn, doar ca m-au durut putin ovarele.
sunt si in ultima zi a saptamanii de pauza dintre folii (mie asa imi vine menstra de obicei, in ultima zi). daca nu imi vine azi ce ar putea fi?

#2 2008-12-20 11:09:19

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: probleme menstra

antibioticele au scazut efectul pilulelor dar daca zici ca te-aiprotejat cu prezervativ nu ar trebui sa fie probleme,mai astepta.poate intarzia si de la stres.

expect the worst , hope for the best!

#3 2008-12-20 11:15:59

anida
New member

o sa mai astept pana diseara, desi mi se pare ciudat sa imi intarzie atat. nu cred ca am fost stresata in mod deosebit incat sa fie asta motivul.
altceva ar putea fi? grater

#4 2008-12-20 11:44:35

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

poate ai racit...stai linistita ca daca te-ai protejat cu prezervativ nu sunt probleme.mie mi-a intarziat si 14 zile.mai astepta si alte pareri...

expect the worst , hope for the best!

#5 2008-12-20 11:51:17

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Kuro_rein pe timpul foliei nu ai avut spotting? Menstra se poate deregla si datorita faptului ca ai luat pastilele alan-dala. Daca menstra nu vine, fa maine dimineatza un test de sarcina, iar daca el e negativ incepi normal urmatoarea folie.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#6 2008-12-20 12:02:08

anida
New member

iau anticonceptionale de aproximativ 8 luni, nu am avut niciodata spotting. e adevarat ca ziua de venire a menstrei nu a fost aceasi de la inceput, dar in ultimele 5 luni era stabila in ultima zi a pauzei, si anume sambata. deci maine trebuie sa incep folia. de cand se stabilise pe sambata, imi venea dimineata devreme.
mi-am adus aminte ca o singura data luna asta ne-a luat putin valul in sensul ca.. a intrat in mine, dar nu mai mult de 30 de secunde pentru ca i-am zis sa folosim prezervativ. deci era imposibil sa elimine ceva. si in rest am folosit prezervativ de fiecare data.
mi-e cam frica, pentru ca sunt paranoica de fel si nu stiu ce sa cred...

#7 2008-12-20 12:39:39

elena26
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-01

mai asteapta mai e timp pana diseara sa vina..wink tine-ne la curent..io zic ca ar trebui sa vina

#8 2008-12-20 12:53:24

anida
New member

o sa va zic pana la 12 cum sta treaba, sper sa vina, si eu ma gandesc ca nu ar avea de ce sa nu vina...
multumesc mult tuturor pentru raspunsuri!

vroiam sa va intreb de curiozitate daca la anticonceptionale e posibil sa vina menstruatia peste sarcina. acum incerc si eu diferite ipoteze, daca se poate o luna sa vina peste si apoi sa nu mai vina(desi pe luna trecuta chiar nu as avea motive)

Ultima oara a fost editat de kuro-rein (2008-12-20 15:02:21)

#9 2008-12-21 00:07:21

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

kuro, menstra peste sarcina e diferita cantitativ si calitativ
menstra poate sa intarzie din mai multe motive mai ales ca luna aceasta ai mai luat antibiotice, le-ai mai si uitat. ai facut testul de sarcina?
si sterge mesajul de la celalalt topic caci altfel iei warn. raspundem si noi cand putem, iar postand la mai multe topicuri nu vei primi raspunsul mai repede

#10 2008-12-22 13:31:55

Alina7
Full member
Inregistrat: 2007-01-17

buna smile
eu am inceput cu alte anticonceptionale (prescrise de medic)
le`am luat din prima zi de menstra... s-a prelungit perioada de 4-5 zile si am obs 2 nopti la rand ca sangele a devenit negru .... si apoi gri ..
e ceva normal ?

Can you hear my thoughts?hjartahjarta

#11 2009-01-04 14:02:36

Sabina G
New member
De la: P-aici pe undeva. :)
Inregistrat: 2008-05-28

buna ziua si la multi ani big_smile sa incepem anul cat mai frumos big_smile

ce voiam sa va spun.. eu cred k am luat pastilele ala-n dala (zic asa ca eu am inceput sa iau pastilele la 11 si le luam cu vreo 2-3h mai tarziu sau chiar la ora exacta) cesafac  de aseara knd am fost la prietenul meu imi curge sange maroniu si totusi ma doare ca la menstruatie. Am avut contact sexual si de la primul contact m-a durut. Oare m-a zgariat pe col sau chiar e spotting?
eu de maine intru in pauza. credeti k mi-a venit mai devreme?

va multumesc.

De asta pentru tine las sentiment:
Ca tu esti singurul meu medicament
Daca ma imbolnavesc, trateaza'ma
Cu prezenta ta, altceva nu ma vindeca. hjarta music

#12 2009-01-04 14:13:12

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

de cand eu pastile Sabina?

nu conteaza ca le iei cu o ora -doua mai tarziu, chestia e sa te incadrezi in cele 12 ore . Ce sa zic ar trebui sa mergi totusi la un control, poate fi spotting, poti sa te fi ranit cum zici tu.... a fost cumva un contact mai "violent"? Ar trebui vazut totusi. Am patit si eu o data treaba asta .. era de la pastile, insa am mers la medic sa vad de unde e .. tot maroniu era .. m-am speriat.... da s-a dovedit a fi de la  pilule...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#13 2009-01-04 14:28:29

Sabina G
New member

Pai iau pastile din luna Mai ... din Mai pana in Iulie am luat Karissa apoi din August am inceput sa iau Marvelon.. si din August pana acum nu am avut nici un spotting. S-ar putea sa fie menstruatie sau contactul prea brusc. Mie la contacte dinastea violente nu mi s-a intamplat sa am sangerari. In concluzie ar trebui sa fie menstruatie sau spotting. Dar la tine la spotting te durea ca la menstruatie? mie oricum zilele astea trebuie sa-mi vina k maine intru in pauza smile

#14 2009-01-04 14:32:56

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

exact asa am patit si eu .... seara am avut contact , ma durut ca la menstra , si dimi mam trezit cu minunea. Si eram la ultima pastila din folie. Ar trebui sa se opreasca..... daca nu e menstra , mie mi sa oprit dupa o zi.. era spotting. Poate ca nu mai sunt bune Ac... si trebuie sa le schimbi, dar asta numai doctorul poate sti.
La mine era de la ac , poate fi deasemenea o mica rana pe col .. alea sangereaza la contact,, ar trebui sa mergi sa vezi .... smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#15 2009-01-04 14:39:58

Sabina G
New member

mersi mult de tot puss dak mi se intampla luna viitoare iar , ma duc la doctor. Mersi inca o data. >big_smile<

#16 2009-01-04 15:35:33

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

sabina, daca ai dureri ca la menstruatie vezi sa nu fie o raceala(anexita)
colul nu doare. daca in timpul contactului sexual penetrarea este mai adanca si tu nu esti suficient excitata atunci poti sa simti durere dar nu e ca cea de la menstruatie

#17 2009-01-04 17:13:22

kleineaurica
New member
Inregistrat: 2007-10-25

Buna! Incep prin a va ura sa aveti parte de multa sanatate, bucurie si noroc in noul an. Sa trecem la problema mea...Am 21 de ani si am o problema cu menstruatia...mi-a venit de 4 saptamani si se pare ca nu prea are de gand sa se opreasca. Nu mi-a curs abundent, dar nici nu se opreste...uneori cate 4-5 picaturi pe zi . Ma gandesc ca poate fii din cauza unui mare soc, mi-am pierdut mama acum 24 de zile dupa ce o saptamana a stat in spital in stare grava. Ma puteti indruma ce pot face? Sa merg la dr? Multumesc anticipat

#18 2009-01-04 17:19:44

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Condoleante!

Daca iei contraceptive, ne puteam gandi la spotting. Iei?

Cel mai indicat ar fi sa mergi la medicul ginecolog cat mai curand, adica maine.

#19 2009-01-04 17:23:01

kleineaurica
New member
Inregistrat: 2007-10-25

Nu iau contraceptive...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.