|
Nu esti logat.
Totul despre metroanexita#1 2008-12-20 15:14:09
Totul despre metroanexitaBuna,s-a mai confruntat cineva in metroanexita cu friguri fara sa aiba febra,asta tinand cont ca sunt sub tratament cu antibiotic zanocid si antiinflamator tador de trei zile ,iar frigurile nu ma lasa,asta pe langa dureri si greata.M-a mai speriat pe deasupra si o doctorita la ecograf spunan ca am un ovar marit sau un chist cu lichid mare de 5,5/5,3 cm,ca apoi sa ma trimita la un ginecolog de urgenta,acesta examinandu-ma si pe masa si la ecograf a spus ca nu vede nimic inafara de metroanexita.Heeelp oare ce sa fac sa ma mai duc la un alt ecograf sau ce sa fac.Va rog din suflet sa-mi dati si mie un raspuns. Ultima oara a fost editat de Mateiut (2008-12-20 15:29:58) Offline #2 2009-10-27 17:15:14
Re: Totul despre metroanexitabuna seara:(( am o mare problema si va rog sa imi raspundeti,accept orice sfat si parere.Am fost diagnosticata cu metroanexita bilaterala,vaginita si exocervita....mi s-a dat si un tratam,momentan nu vi-l pot spune k nu descifrez scrisul...acusi dau fuguta la farmacie,iau reteta si va spun ce mi s-a prescris...Doctorita m-a cam speriat spunandu-mi k daca nu ma refac in urma acestui tratament, pot sa raman infertila:(((( ce parere aveti de acesti diagnostic? e chiar asa de grav? eu iau yasmin acum...pe parcusul tratamentului trabuie sa intreruo anticoncep? off nefericire... unde esti ca sa-mi privesti zambetul? Offline #3 2009-10-27 17:16:16
Re: Totul despre metroanexitaam resuit sa descifere ceva...Augmentin,Flagyl si Cervugid...si in plus, irigatii cu ceai musetel...va rog foarte mult sa imi rasp nefericire... unde esti ca sa-mi privesti zambetul? Offline #4 2009-10-27 18:14:26
Re: Totul despre metroanexitamada, aveai sanse mai mari de un raspuns competent daca scriai la "probleme medicale"... iti vor muta de acum moderatorii topicul. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #5 2009-10-27 23:25:14
Re: Totul despre metroanexitaiti multumesc mult pt raspuns...as fi dispusa sa fac orice fel de tratament numai sa nu raman infertila...ar fi groaznic pt mine,anul viitor ma marit si chiar imi doresc enorm copii:(( sper sa aiba rezultate acest tratament,oricum in maxim o luna, merg iarasi la control si voi face un set amplu de analize...pe perioada acestui tratament, mai pot avea contacte sexuale? sau ar fi bine sa folosim prezervativ? as dori sa mai stiu daca continui sa iau Yasmin ... si mai citisem eu undeva, nu ami stiu exact unde, ca dupa ce iei ovulul seara, nu trebuie sa te speli a 2 zi sau ceva de genu...nu stiu sincer,,,,in prospect nu e mentionat si as dori sa stiu daca asa e nefericire... unde esti ca sa-mi privesti zambetul? Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-28 16:44:38
Re: Totul despre metroanexitami-as dori mult sa imi raspunda cinneva la intrebarea de mai sus...nici nu stiti cat de linistita ma ismt uneori vorbind cu voi pe acest forum....mi se explica unele chetsii mai bine ca la doctor,sincer va spun....si ieri,de cand am aflat de metroanexita si vaginita si exocerviciita, nu mai am liniste...am o mare frica,sunt trista, mi-a zis doctorita si ca rana de pe col nu arata bine....offf...acum regret mult ca am amanat vizita la ginecolog,doar din cauza rusinii desi am 22 d ani...asta e...trebuie sa te frigi ca sa sufli si in iaurt...tot ce imi doresc e sa ma fac bine,sa urmez tratamentul k la carte si de asta va intreb pe voi unele nelamuriri...vroiam sa va mai intreb, pe langa intrebarea de sus: pe reteta imi scrie Augmentin,Cervugyd si Flagyl timp de 10 zile,pauza 1 sapt,si iar 10 zile cu ciprinol si cervugyd....in acea pauza de o sapt, in care imi vine menstruatia, nu mai iau ovulele doar sau nici augmentinul si nici flagyl? nefericire... unde esti ca sa-mi privesti zambetul? Offline #7 2009-10-28 17:27:28
Re: Totul despre metroanexitamada, ti-ai facut analizele de chlamydia, mycoplasma si ureaplasma? trebuie sa le faci neaparat pt ca si astea dau anexite (sau mai ales astea). tot ele lasa cicatrici care fac drumul spermatozoizilor un teren cu obstacole sau care opresc ovulul intr-un turn de fildes... Offline #8 2009-10-28 22:12:59
Re: Totul despre metroanexitanu am facut...doctorit M-A consultat doar, mi-a dat acest tratament si dupa ce il termin a zis k imi ia probe pt laborator nefericire... unde esti ca sa-mi privesti zambetul? Offline #9 2009-10-28 22:59:43
Re: Totul despre metroanexitaideal ar fi sa nu ai contact pe perioada tratamentului. altfel risti ca el sa nu-si faca efectul si sa nu scapi de probleme Offline #10 2009-10-28 23:01:46
Re: Totul despre metroanexitada...asa e...mai am o intrebare...din cate am citit p aici, cand iei ovule nu te poti spala cateva zile....atunci mie de ce mi s-a prescris sa fac irigatii cu musetel? sau acestea sunt permise? nefericire... unde esti ca sa-mi privesti zambetul? Offline #11 2009-10-28 23:06:41
Re: Totul despre metroanexitadepinde si de ovule Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|