|
Nu esti logat.
Interactiune cu anticonceptionale#1 2008-12-20 22:33:19
interactiune cu anticonceptionalePoate suna stupid,dar lecitina interactioneaza cu anticonceptionalele? Offline #2 2008-12-20 23:59:44
Re: interactiune cu anticonceptionalenu interactioneaza Offline #3 2008-12-21 14:25:25
Re: interactiune cu anticonceptionalenu,poti sta linistita. Offline #4 2008-12-22 15:25:47
Re: interactiune cu anticonceptionaleam si eu o intrebare....m-a tras curentul si mi s-a umflat un ochi.....si am inceput sa-mi pun nishte picaturi de ochi....: ciplox care contin: ciprofloxacina 0,3% si excipienti: clorura de sodiu,edetat disodic,clorura de benzacloniu, acid clorhidric , apa purificata....etc... cirpofloxacina aia banuiesc k e antibiotic .. deci interactioneaza cu anticonceptionalele? normal ar trebui sa nu ... k doar imi bag in ochi nu in gura:)) dar avand in vedere k solutia ajunge pe calea nazala de unde ajunge in gat si se duce in stomac.... interactioneaza pana la urma? Offline #5 2008-12-22 15:31:43
Re: interactiune cu anticonceptionalepicaturile nu interactioneaza, stai linistita Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|