|
Nu esti logat.
Sunt speriata...#1 2008-12-21 13:41:54
sunt speriata...am suferit un avort acum 5 zile.pana ieri nu am avut nimic.ieri insa au aparut durerile insuportabile,iar azi m am trezit plina de sange...ieri dimineata am fost la control,i am spus ca sunt ok,m a intrebat de sangerari si i am spus ca nu am avut probleme.iar el a spus ca mai bine,ca am scapat de o problema,inseamna ca m a curatat bine.deci...acum ce sa inteleg ca dupa 5 zile sa mi fi aparut vreo infectie?dc sangerez abia acum si am dureri foarte mari?ma gandesc...poate sa mi fi venit meenstruatia acum? e posibil?nu stiu ce sa cred....mie frica de o infectie...ma ajutati cu un sfat va rog? Offline #2 2008-12-21 14:05:36
Re: sunt speriata...menstruatia vine abia dupa 4-6 saptamani.......... nu ti-a prescris antibiotic???? ce fel de medic e ala? trebuia sa iei antibiotic din prima zi de avort si eventual analgezice There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2008-12-21 14:25:07
Re: sunt speriata...ba da mi a prescris un antibiotic....syntoflox 500.iar ptr dureri a spus sa iau 2 pastile panadol....aseara am luat 4 in total...ma durea rau...ma gandeam ca daca fac avort aici(in cipru)sunt mai buni doctorii.dar....acum ma indoiesc... Offline #4 2008-12-21 14:29:07
Re: sunt speriata...urmeaza tratamentul si fa-ti 2-3 teste de sarcina in decurs de 10 zile, ar trebui sa iasa a doua liniuta slaba pana nu se mai vede deloc....... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|