|
Nu esti logat.
Umflatura zona pubiana#1 2008-12-21 18:24:09
umflatura zona pubianaDe doua zile mi-a aparut o zona putin umflata in partea dreapta jos.. chiar pe jumatatea dreapta pubiana, imediat dupa piele...mentionez ca de o luna tusesc sec in fiecare zi din cauza unei bronsite suparatoare. La palpare nu se simte nicio durere sau vreun nodul, ci doar o zona umflata. trebuie sa imivina si ciclul si as dori sa stiu daca voi credeti ca poate fi ceva din interior( sa se fi umflat ceva in interior) sau pur si simplu e o umflatura cauzata de suprasolicitarea muschiului in urma tusei persistente? multumesc Offline #2 2008-12-22 09:28:37
Re: umflatura zona pubianaDenisa mergi sa ta vada un medic. E posibil sa fie o simpla iritatie. Dar medicul e singurul care iti poate spune cu siguranta ce este. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-12-22 09:49:12
Re: umflatura zona pubianapai unde sa merg acum de Sarbatori...aseara am observat ca e de fapt un nodul inghinal, nu e doar umflatura...am pus compresa cu bitter suedez... parca inteapa un pic, dar nu imi pot da seama pentru ca azi maine tre sa imi vina si ciclul Offline #4 2008-12-22 09:51:15
Re: umflatura zona pubianae un ganglion inflamat ? daca ai o infectie e normal cred Offline #5 2008-12-22 10:39:46
Re: umflatura zona pubianaexact..e un ganglion umflat... da, dar ce fel de infectie ? eu am la momentul actual o bronsita( nu stiu daca are vreo legatura asta sau faptul ca tusesc in fiecare zi de o luna) si acum2 luni mi s=a spus ca amo rana pe col, am fost la un dr in buc si mi s-=a spus ca nu e de fapt rana dar mi-a dat atunci niste antibiotice pentru infectie jos. tot acum doua luni am facut ecografie si nu a iesit nimic grav.. credeti ca va trece cu timpul?va multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-22 10:47:30
Re: umflatura zona pubianaacum nu ai ce face, asteapta pana dupa sarbatori si mergi la un medic. cred ca e cel mai bine asa. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #7 2008-12-22 10:50:43
Re: umflatura zona pubianada, binenteles, dat fiind faptul ca acum sunt sarbatorile d-asta am si intrebat aici, savad ce pareri aveti voi pana ajung la dr. Offline #8 2008-12-26 12:15:25
Re: umflatura zona pubianaam fost la medic acum 2 zile. era de garda un medic chirurg.. mi-a dat klacid si indometacin. dar nu mi-a trecut aproape deloc. si mai am doar o pastila de klacid:( Offline #9 2008-12-26 13:24:58
Re: umflatura zona pubianatermini tratamentul, mai astepti, si dupa sarbatori mergi din nou la medic. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|