homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clotrimazol-probleme?!?

#1 2008-12-21 19:27:05

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

clotrimazol-probleme?!?

Bun gasit!
Vreau sa intreb daca e posibil ca un tratament pentru Candida cu Clotrimazol ovule si crema poate duce la dereglarea menstruatiei. Precizez ca dintotdeauna am avut menstruatia regulata, dupa ultima am urmat acest tratament, apoi am facut analiza la secretie si am aflat ca s-a vindecat. Zilele astea ar fi trebuit sa apara din nou menstruatia, insa mi se intampla ceva ciudat....acum cateva zile (mai exact 5 zile) am avut o sangerare maronie . foarte redusa, ca in prima zi a mesntruatiei, apoi nimic. Astazi la fel, foarte putin, maronie.... si ma ingrijorez. Nu am avut contact sexual intre timp deloc (tocmai ca sa nu "produc" cine stie ce pe acolo), am avut simptomele menstruatiei(cosurile de dinainte). Imi fac griji si as vrea sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva. Multumesc mult de tot pentru orice raspuns.

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#2 2008-12-21 19:36:14

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Re: clotrimazol-probleme?!?

Si mie mi s-a intamplat sa am un fel de scurgere maronie cu cateva zile inainte de menstruatie dupa un tratament pt candida ( nu mai stiu exact cu ce). Doctorita s-a uitat f ciudat la mine , si avea aerul ca nu a mai auzit de asa ceva. A zis ca poate am o dereglare hormonala...Nu cred insa, de atunci nu mi s-a mai intamplat si au trecut ceva ani...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#3 2008-12-21 19:53:24

razu
Hero member

Multumesc frumos, Rose!
Imi fac griji. Tot astept sa vad daca se instaleaza sau nu menstruatia, cum ar fi normal. Mai ales ca am urmat cu strictete indicatiile tratamentului si am fost si cuminte, in vederea pregatirii pentru testul Papanicolau... Acum nici nu mai stiu...Sper sa fie bine.Poate e doar o reactie a organismului la Clotrimazol...

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#4 2008-12-22 09:23:38

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu sincer nu am mai auzit sa apara dereglari menstruale de la ovule, mai ales ca ele actioneaza local.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2008-12-22 15:00:15

razu
Hero member

Si eu sunt tot mai ingrijorata, mai ales ca menstruatia nu a venit asa cum credeam, sau asa cum ar fi trebuit. Dar abia ce mi-am facut analiele preliminare (secretie, ecografie transvaginala-asa cred ca se cheama, toate au iesit ok) si abia asteptam sa vina si sa treaca menstruatia sa pot face Papanicolau.....doar ca intre timp am urmat tratamentul cu Clotrimazol ovule, crema plus Nizoral pastile. Ar putea sa existe vreo alta cauza a absentei menstrautiei normale?Chiar nu stiu ce sa fac, mai ales ca in perioada sarbatorilor nu gasesc medicul....

Chiar acum am citit pe net reactiile adverse de la Nizoral, ca de el uitasem. Printre alte reactii adverse se numara si dereglarile menstraule, asa am citit. Dar cand ai o menstruatie asa regulata ca a mea, te ingrijorezi ...din orice. Acum tind sa cred ca nu Clotrimazolul, ci Nizoralul mi-a provocat aceasta dereglare. Dar, oare e normal, sa fie doar cateva picaturi? Ce sa fac? Sa mai astept o luna sau sa ma programez pentru Papanicolau imediat dupa sarbatori(chiar daca menstruatia asta..nu mai apare)? Vreun sfat? Multumesc!

Ultima oara a fost editat de razu (2008-12-22 15:06:17)

Publicitate

loading...

#6 2008-12-22 15:11:43

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Razu ii las link doctoressei. Iti va raspunde dansa cand va intra.

Fericita mamica de Aida Maria!

#7 2008-12-22 15:27:01

razu
Hero member

Multumesc frumos, Andreea!Astept...

Ultima oara a fost editat de razu (2008-12-22 15:27:16)

#8 2008-12-24 13:24:33

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

inteleg ca ai inghitit Nizoral....
daca esti sigura ca nu esti gravida, si inteleg ca esti, programeaza-te la papanicolau

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2008-12-24 17:33:48

razu
Hero member

Multumesc de indrumari. Nu sunt insarcinata.Da, an inghitit Nizoral, intre timp a venit si mesntruatia.Pasul urmator e testul Papanicolau. Multumesc din nou si urez tuturor Craciun fericit~

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.