|
Nu esti logat.
E normal??#1 2008-12-21 20:04:35
e normal??draga doctoressa sunt tare nedumerita...in timpul contactului sexual iubitul meu ca acuza de faptul ca "ma ud " putin cam rau... :evil: eu una nu stiu oare ce mi se intampla e normal oare?de cand ma stiu asa am fost aceeasi abundenta (care mie una nu mi se pare exagerata) am avut-o mai mereu.scurgeri in restul timpului nu am, miros nu are...te rog ajuta-ma cu un sfat ce e de facut daca e normal si daca pot sa reduc in vre`un fel.ms mult pt tot ce faceti pt noi sunteti de milioane Offline #2 2008-12-21 20:08:15
Re: e normal??e normal..nu ai cum sa reduci..asta e..unele se lubrifiaza mai mult,altele mai putin Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2008-12-21 22:05:53
Re: e normal??mai bine s-ar bucura k te uzi... Offline #4 2008-12-21 22:09:47
Re: e normal??Eu nu cred ca asta e o chestie de reprosat Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|