homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt cam speriata

#1 2008-12-22 02:59:23

me_oana
Membru
Inregistrat: 2008-12-22

sunt cam speriata

acum 2 saptamani am intretinut relatii sexuale cu prezervativ dar de fiecare data pe prezervativ ramane un lichid alb asemanator scurgerilor mele vaginale.......luna trecuta mi-a venit menstruatia iar luna asta nu mi-a venit nici acuma......au trecut deja 28 de zile.si aseara am lesinat in club,cred ca din cauza ca nu am mancat,era foarte cald, am fumat si am lipsa mare de calciu......intrebarea mea care ma framanta foarte tare e: oare sunt insarcinata?.......sindromele pe la cere le am inainte sa-mi vina menstruatia  le am si acuma....

#2 2008-12-22 03:18:00

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: sunt cam speriata

lichidu ala e de la tine ...
lipsa de calciu e ff periculoasa ... mai bne iti faci niste analize sa iti dea doc  tratament...
daca zici k ai fol prezervativ si acesta nu s;a spart... si mai ai si simptome ... c mai vrei? stii k menstra nu tr sa vina mereu la 28 de zile regulat dca nu iei ac, nu? poate sa iti intarze o zi, 2, o sapt,,,sau 2 sapt .....
testu de sarcina se face la 3 sapt de la contactul q risc sau 1 sapt de la intarziere ....

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#3 2008-12-22 09:36:33

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Oana, din punctul meu de vedere nu ai motiv de ingrijorare in ceea ce priveste vreo sarcina, ai folosit prezervativ si cm nu este intotdeauna regulat. Asa ca eu zic sa stai linistita. In ceea ce priveste lipsa de calciu, asta este o problema si ti-o spun din propria experienta. Nu mai sta pe ganduri si fa analize ptr a lua un tratament. A fost un timp in care si eu am neglijat-o si apoi am ajuns sa am probleme din cauza asta vreo 3 ani. Nu e de joaca, iti poate da peste cap intrgul organism si te simti extrem de rau.

In legatura cu acel lichid alb, cum a spus si Delyuta, este de la tine, asa vei avea mereu.

#4 2008-12-22 10:52:48

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

daca prezervativul a fost folosit corect nu e risc de sarcina. iar lichidul ala era probabil de la tine.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.