Cursuri de engleza-3
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
Re: cursuri de engleza
delyutza* a scris:guess a scris:pai nu-nteleg, de ce a mai pus daca nu e obligatorie? voi cum faceti in fac pt germana? v-a luat de la 0, v-a explicat sau cum?
la noi in primu an am 2 limbi obligatorii : engleza si inca o limba la alegere. eu am ales germana. dar desteptii de la ase nu s-au gandit si ei sa faca grupe de incepatori si avansati.. asa ca la mine in grupa sunt 2 "grupulete" unu de avansati, unu de incepatori. profa le da de lucru la avansati si lucreaza si cu noi... e aiurea, da asta e situatia.
in anul 2 putem sa ne alegem si a 3 a limba... nu e obligatorie.. o faci daca o vrei
ah, am inteles. ms
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- skumpi
- Vizitator
mai dar eu stiam ca la Cam. sunt 4 nivele` : FCE, CAE, CPE si inca unu... si ca primul e mai ieftin, al doilea mai scump si tot asa`...
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
La ce nivel ce, Skumpi?
Da... adică 3600 lei / nivel. Deci, ideea e următoarea: la ei poţi să dai măreţele examene IELTS şi Cambridge. Orice poate să vină şi să se ?nscrie şi să-l dea. Te pregăteşi ?n particular, iei cărţi de la bibliotecă sau eşti tu dăştept şi nu faci nicio pregătire, doar vii, te ?nscrii şi-l dai Asta ?nseamnă 500 de lei (pt Cambridge) si 600 pentru IELTS.
SAU poţi să faci un curs de limba engleză la ei care nu are nicio legătură cu examenele astea mari. Astea sunt ca şi oricare alt curs de engleză. Te duci, te ?nscrii, dai un test de plasare (grilă), apoi porţi o discuţie de c?teva minute cu unul dintre profii lor, te evaluează, ?ţi corectează grila şi conform rezultatelor te ?ncadrează la un nivel, de la 1 de ?ncepători la 7 de proficiency.
Testul de plasare e gratuit şi nu e obligatoriu să te ?nscrii dacă nu vrei după ce-l dai (eu ştiu persoane care s-au dus doar să dea testul de plasare să vadă la ce nivel sunt după standardele lor). La sf?rşitul cursului dai un examen final, ţi se dă o diplomă cum că ai urmat cursul ?ntre data cutate şi cutare, sunt scrise notele finale şi aia e Diploma asta de sf?rşit de curs nu are nicio valoare din c?te ştiu eu, dar dacă nu te crede nimeni că ai urmat curs la ei, poţi probabil să le-o fluturi la nas ca să te creadă
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
am inteles lady ..merci mult
..be the best ...fuck the rest ))
- LadyPink
- Platinum member
- Site
Sunt 5 nivele la Cambridge (de pe site citire):
1. KET - Este un examen de nivel elementar şi poate fi susşinut după circa 200 ore de studiu.
2. PET - un examen de nivel pre-intermediar, care testează abilităţile lingvistice necesare ?n situaţii caracteristice vieţii sociale şi profesionale, ?ntr-un mediu de limbă engleză. Pentru a ajunge la acest nivel sunt necesare circa 380 ore de studiu.
3. FCE - un examen la nivel intermediar, care necesită competenţe lingvistice complete. Oferă o calificare celor care doresc să lucreze ?ntr-o ţară de limbă engleză sau ?ntr-o organizaţie unde se foloseşte engleza, să studieze ?n engleză şi de asemenea să folosească limba engleză pentru turism. FCE este cel mai popular examen pe plan mondial şi are cea mai largă recunoaştere. Este folosit pentru angajare şi pentru studiu şi necesită circa 500-600 ore de studiu.
4. CAE - un examen la nivel avansat, util celor care au nevoie de limba engleză pentru angajare sau pentru studiu. Este recunoscut de majoritatea universităţilor din Marea Britanie ca test de admitere la studii. Este cel mai popular examen Cambridge din Romania şi este acceptat de universităţi de stat şi particulare ca substitut al testului de admitere sau al unor examene ulterioare.
5. CPE - examenul aflat la cel mai avansat nivel, acela al unui vorbitor nativ educat. Este acceptat pentru admiterea ?n universităţi din Marea Britanie, univesităţi din alte ţări anglofone şi de catre organizaţii şi asociaţii profesionale din ?ntreaga lume.
Eu o să dau CAE-ul. Am ?nţeles că CPE-ul e foarte greu şi prezintă probleme şi pentru vorbitorii nativi
Valy, cu mare plăcere
Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-09-10 16:08:03)
- skumpi
- Vizitator
m`ai bagat in ceata acu trebuie neaparat sa merg sa intreb la noi...
deci pt ce imi trebuie mie... ce cursuri as putea sa fac ?
- LadyPink
- Platinum member
- Site
Păi pentru ce ?ţi trebuie, Skumpi?
Uite IELTS vs. Cambridge. Eu ştiu că o diferenţă ar fi că IELTS-ul e valabil doar pe o perioadă de 2 ani de zile, apoi cred că trebuie o nouă testare. Altfel, nu ştiu exact... ?nsă pot să ?ntreb unul dintre profesori dacă eşti interesată şi ?n ceaţă după ce citeşti pe site
Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-09-10 16:18:14)
- skumpi
- Vizitator
imi trebuie la anu pt inscrierea la master si nush ce tampenii le trebuie cu atestatu asta de limba` eu stiu engleza destul de bine dar n`am nici un atestat care sa dovedeasca asta si banuiesc ca trb sa fac ceva cursuri ca sa primesc unu`...alti bani alta distractie`
- blackberry
- Insomniac member
lady, eu nu-nteleg ceva.. deci tu esti la al 3-lea nivel acum si dupa termini? ai zis ca fiecare nivel are 3 module, deci platesti 36 mil doar pt un nivel?
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- LadyPink
- Platinum member
- Site
- Cassiopeia
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-03-09
Adica 7 nivele a cate 3 module= 3600*7= 25200?!
OMG
Sim y
- LadyPink
- Platinum member
- Site
Nu sunt sigură că fiecare nivel e ?mpărţit ?n 3 module...
- space
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-14
Doar Toefl-ul e valabil 2 ani, IELTS si Cambridge sunt valabile toata viata.
- LadyPink
- Platinum member
- Site
Asta scrie la IELTS :Ca regula generala, se recomanda ca un rezultat al testului care este mai vechi de 2 ani sa fie acceptat ca dovada a nivelului prezent de cunoastere a limbii engleze doar daca este insotit de dovada faptului ca detinatorul rezultatului si-a mentinut in mod activ nivelul cunostintelor de engleza sau a incercat sa-si imbunatateasca aceste cunostinte. Eu din asta deduc că dacă e mai vechi de 2 ani trebuie să mai ai o dovadă care să arate că ţi-ai menţinut nivelul.
Cambridgeul, da, ăla e valabil toată viaţa
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
space a scris:LadyPink a scris:Space, pe siteul de la British Council scrie ca Incepand cu 1990 am stabilit relatii de parteneriat cu institutii locale si ne-am dezvoltat activitatea regionala in Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Sibiu si Timisoara. so... eu am facut si fac in continuare cursuri la BC si sunt super multumita de profi, de experienta, de cunostintele acumulate etc. Il recomand cu toata inima chiar daca e destul de scump. Si e ok pentru orice nivel
Mersi, LadyPink, dar cand intru pe site la British Council Cluj singurele cursuri de engleza pe care le gasesc sunt cele din Bucuresti. Ma refer aici la cele de engleza pentru incepatori, la nivel conversational, in Cluj exista doar cursuri de dezvoltare profesionala si cele pentru examenele Cambridge. green_fairy, la tata nu se pune problema de Toefl deoarece el nu stie engleza deloc.
De ce nu incerci sa gasesti un meditator pentru tatal tau? Eu stiu ca ai mei s-ar simti mai bine asa decat sa vbeasca o limba necunoscuta in fata multor straini... Plus, daca stai sa te gandesti nu e mult mai scump cu meditator, plus 2 ore se ocupa numai de tine, nu si de altii.
- LadyPink
- Platinum member
- Site
guess a scris:tu esti nivelul 6 pentru ca asa sunt cunostintele tale sau ai facut toate etapele pana la 6 la ei ? doamne, greu mai e si pot sa fac un nivel, A, B si C si apoi sa dau examenul in sine?
Nuuu... pai cred ca ajungeam la sapa de lemn pana acum anul trecut in toamna cand am fost sa ma inscriu m-au repartizat la nivelul 6. Atunci n-au mai avut locuri asa ca am inceput in ianuarie 2009. Am facut primul modul (6b) si apoi in primavara l-am facut pe al doilea (6c). Si fiindca sunt 3, acum m-am inscris sa-l fac si pe al treilea si sa fiu eu impacata cu mine ca am terminat cu tot nivelul, ca am dus treaba la bun sfarsit
Guess, poti sa nu faci niciun nivel si niciun modul. Poti sa dai doar Cambridgeul, fara sa urmezi vreun curs in prealabil. Si da, poti sa faci cate cursuri vrei tu... adica daca vrei sa urmezi doar un curs, un semetru si apoi sa dai examenul, e perfect ok. Nu exista nicio regula la nivelul asta, sa spuna ca daca ai inceput un curs trebuie sa-l termini. Doar ca EU vreau sa il termin si, daca oi avea bani, poate sa testez si nivelul 7... astea asa, pentru mine
Sunt multe persoane care opteaza sa faca macar un semestru aici sa vada cam ce se cere la examen (noi, spre exemplu, am facut pregatire si pentru Cambridge, acelasi tip de exercitii) si ca sa faca un pic de pregatire activa cu un profesor de acolo. Si dupa un semestru s-au inscris si au dat Cambridgeul. Sper ca acum a fost mai clar ca am impresia ca spun acelasi lucru
- blackberry
- Insomniac member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|