|
Nu esti logat.
Cervugid, despre pauza de la anticonceptionale si sangerari.#1 2008-12-22 18:41:24
Cervugid, despre pauza de la anticonceptionale si sangerari.Salut! Offline #2 2008-12-22 18:58:32
Re: Cervugid, despre pauza de la anticonceptionale si sangerari.1. Atata timp cat nu vorbimde hemoragie,nu sunt probleme. Stai linistita. E posibil sa fie un inceput de menstra, iar acele cheaguri sunt endometru necrozat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-12-22 19:00:42
Re: Cervugid, despre pauza de la anticonceptionale si sangerari.Ok. Am inteles. Sunt si eu studenta la medicina in anul 5, dar tot nu pot gasi raspuns la toate intrebarile. Cat despre Cervugid, contine nistatin. Deci trateaza si micozele pe langa trichomoniaze, gardnerelle si alte treburi. Nu?? Offline #4 2008-12-22 19:01:42
Re: Cervugid, despre pauza de la anticonceptionale si sangerari.Contine prea putina nistanina ca sa combata candida. Dar tu esti sigura ca e candida? Ai facut o anaiza de secretie? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-12-22 19:05:18
Re: Cervugid, despre pauza de la anticonceptionale si sangerari.Miros nu are, culoarea e galben-albicioasa, consistenta branzoasa , dispare la antimicotic .. Deci clinic e candida. De mult imi da batai de cap. Acum mi`am schimbat total lenjeria intima. Poate asa scap. Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-22 19:10:18
Re: Cervugid, despre pauza de la anticonceptionale si sangerari.Candida se poate confunda foarte usor cu gardenerella. Aparent si gardenerela cedeaza la antimicotic, dar revine dupa tratament. De multe ori, si medicii le confunda. Fara o analiza de secretie, nu poti sti sigur ce ai. Parerea mea e sa mergi sa faci o analiza de secretie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-12-22 19:35:12
Re: Cervugid, despre pauza de la anticonceptionale si sangerari.In carte scrie asa: `Vaginita produsa de Gardnerella Vagibnalis da mirosul de peste imputit`. Asa am invatat eu si de aceea nu m`am gandit la o infectie cu gardnerella. Oricum dupa sarbatori imi voi suna ginecologul. Mersi mult! Offline #8 2008-12-22 19:37:46
Re: Cervugid, despre pauza de la anticonceptionale si sangerari.Pana atunci, poti sa incerci sa ameliorezi simptomele cu iaurt. Pune in vagin cate 5 ml de iaurt natural cinci seri la rand. Ajuta. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2008-12-22 19:44:19
Re: Cervugid, despre pauza de la anticonceptionale si sangerari.Ideea e ca dupa 3 ovule nu mai am nimic! Secretia e perfect normala!!! Offline #10 2008-12-22 22:55:51
Re: Cervugid, despre pauza de la anticonceptionale si sangerari.daca nu mai ai niciun fel de simptom atunci ai scapat... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|