homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere la contact

#1 2008-12-22 19:23:44

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Durere la contact

So... n-am gasit alt topic cu asa ceva, si l-am deschis p-asta. Sper ca poate sa ma/ne ajute cineva care a trecut prin asta, ca deja devine foarte frustrant. Adica n-o sa mai postez la "de cand n-ati mai facut sex?" decat la pastele cailor.
A mea... a avut (are) candidoza (pe care a tratat-o, mai are de folosiut cateva ovule Miconal). Am crezut ca durerea la contact e de la candida, dar la gineco i-a zis ca ar avea si-o leziune la intrarea in vagin (per mine nu ma lasa sa ma uit, nu stiu cum arata ce are ea acolo).
Problema e ca doctora i-a zis doar ca are leziunea, nu si ce sa faca in privinta asta.
Daca a trecut careva prin asta... cum ati rezolvat-o? Multumesc.

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-12-22 19:24:21)

#2 2008-12-22 19:31:35

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Durere la contact

Leo acea leziune nu a fost provocata de la candidoza? La o iritatie,sau ceva de genul ma refer.  Parerea mea e sa trateze candida si apoi sa se ocupe si de acea leziune daca nu trece de la sine daca scapa de micoza.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-12-22 19:33:27

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Pai ar fi trebuit sa-i zica doctorul ce sa faca si ce sa foloseasca...stiu ca ovulele colpotrophine sunt f bune pt cicatrizare si au si estrogeni si ajuta la lubrifierea vaginului...mai demult mie doctorul mi-a sugerat sa bag un ovul cu ceva timp inainte de contact ca sa nu mai simt durerea (jena) pe care o aveam.
Ar tb sa incerce si alt doctor dupa parerea mea...pt ca asta nu stiu cat de ok este daca nu i-a zis ce sa faca cu leziunea aia....

#4 2008-12-22 19:36:34

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Andrulina poate medicul vrea sa ia problemele pa rand. Eu tare ma gandesc la faptul ca acea leziune e o iritatie de la candidoza prelungita.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2008-12-22 19:40:12

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Pai o vrea el sa le ia pe rand, dar trebuia sa-i spuna...un medic bun asa face da explicatii pacientului, sau macar ea ca pacienta trebuia sa intrebe ce e cu leziunea aia ce trebuie sa faca etc.
Eu nu plec de la medic pana nu ma lamuresc...ca de aia ii dau bani sa-mi explici si el de asta s-a facut doctor sa rezolve probleme.
Mie asa mi se pare firesc.
Poate sa fie de la candidoza, poate sa fie de la ob daca foloseste, poate sa apara de la mai multe....n-are de unde stii de unde este...doar sa iti dai cu presupusul, dar o crema niste ovule ceva local trebuia sa-i prescrie dupa ce termina tratam pt candidoza.
Si ceaiurile ajuta...sa se spele extern cu ele uite asta e f bun http://www.enatural.ro/ceai-ginosept.html

Ultima oara a fost editat de andrulina (2008-12-22 19:41:58)

Publicitate

loading...

#6 2008-12-22 19:52:36

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Mersi frumos pentru interes.
Andreea... la maximum 2 sapt dupa simptomele de candida a fost la gineco si a inceput tratamentul. Care tratament e pe sfarsite. A luat Flucovim 150 si Nizoral (2 pe zi 5 zile) - astea le-am luat si eu - se da cu Canesten de 2 ori pe zi... si baga si ovul Miconal Ecobi in fiecare seara. Si din cate tin minte, durerea aparuse dinaintea simptomelor de candida.
Andrulina... ea a fost cam zabauca si buimaca ... si n-a intrebat. Desi i-am zis inainte sa mearga (a doua oara) sa intrebe ce e cu leziunea aia si ce sa faca cu ea. N-a intrebat...
In plus... lubrifierea e ok. Mai mult decat suficient... e foarte lubrifiata, si totusi doare.
Cat despre doctora, zice ca e o acritura si ca nu mai vrea la ea. Cred si eu ca nu mai vrea, din moment ce nu-i explica ce si cum... 
Ar fi putut sa-i zica... "leziunea o tratam dupa ce rezolvam candidoza" sau "nu mai fa sex pana cand nu se cicatrizeaza leziunea aia"... Nu i-a zis decat ca o are. Bun, mersi. Banuia si ea ca are ceva din moment ce-o durea in halul ala.
Deci: n-a trecut nimeni prin asa ceva?

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-12-23 19:24:16)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.