homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 50-46

#856 2008-12-24 20:24:28

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 50

lucia, cum zicea si andru, nu cred ca si`a dat seama ce reactie o sa`ti provoace cadoul lui ... nu stiu, daca crezi ca se poate, vorbeste cu el si spune`i adevarul ...
de altfel, si eu m`am certat cu al meu, tot din cauza cadoului ... mi`a luat un espressor Ufesa, in conditiile in care nu prea stam grozav cu banii ... asa rau m`am enervat ... si ma mai simt si prost, ca eu n`am avut timp sa merg sa`i cumpar ceva sad

#857 2008-12-24 20:26:17

sophie
Addicted member

eventual spune`i adevarul, il poti lua pe ocolite, sa nu se simta prost, iar parfumul il puteti face cadou altcuiva, daca nu suporti sa`l stii in casa hmm

#858 2008-12-24 20:26:45

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

sincer, nu aveam nevoie de cadou de la el! a trecut vremea cadourilor si vremea in care cu un cadou ar fi putut sa isi stearga "pacatele" ....
si acum a dat-o in bara de doua ori: si cum mi l-a dat si ce a luat!

incerc sa ma abtin pentru ca daca i-as spune acum exact cum simt l-ar deranja foarte tare. oricum crede ca fac pe nebuna ca am lasat cadoul pe canapea in sufragerie si am plecat in dormitor. omul asta chiar nu stie pe ce lume traieste!!!

si ma tot gandesc: ce puii mei imi fac eu griji ca se supara el? el ma supara in fiecare zi si nu ii pasa si face numai ce vrea!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#859 2008-12-24 20:28:38

lucia05
Insomniac member

al1na a scris:

eventual spune`i adevarul, il poti lua pe ocolite, sa nu se simta prost, iar parfumul il puteti face cadou altcuiva, daca nu suporti sa`l stii in casa hmm

la mine merge greu treaba cu "ocolitul" pentru ca nu sunt asa! eu spun direct si exact ceea ce simt si cand celalalt e plin de orgoliu.....nu iese bine, daca ar intelege exact mesajul nu ar fi nici o problema, cu mine stii mereu exact unde stai ca spun mereu.

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#860 2008-12-24 20:30:22

lucia05
Insomniac member

fetelor! e clar! o iau razna!!! deja simt mirosul parfumului ala! grater si nu am atins decat caseta!!!

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-12-24 20:31:02)

Publicitate

loading...

#861 2008-12-24 20:32:12

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

lucia, eu zic sa-i spui... trebuia sa stie de atatia ani ca parfumul acela iti aduce amintiri neplacute... neutral

app... voi cum impodoobiti bradu? lasati sa curga beteala asa din el de sus sau puneti pe crengute sub forma de cerc?

#862 2008-12-24 20:35:31

lucia05
Insomniac member

al1na, hai ca al tau a fost dragut! si nu trebuia sa ii faci scandal mai ales ca parte a scandalului asta a fost motivat de faptul ca tu nu ai apucat sa ii cumperi ceva.
al meu imi zisese ieri ca a vazut niste ghete, ca baiatul sta si umbla prin oras in loc sa ma ajute, si i-am spus sa ia bani de la mine - are card pe contul meu si se serveste oricand, oricum ca banca alimenteaza contul ala ca sunt eu vedeta rotfl  - si sa isi ia ghetele sa fie cadou de la mine . si inca nu stie daca chiar vrea sa si le ia sau nu ca i se par scumpe rotfl  ce economii face rotfl cand lua zeci de milioane sa cumpere motorina nu isi mai facea griji! aaa si azi ii spun sa ia bani sa isi ia ghetele, el pleaca, pe mine ma lasa cu treburile si acum intreaba ce i-am luat! mi-e ca ii tut una de nu se vede! :f?rbannad:

#863 2008-12-24 20:36:28

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

lucia, spune-i ca nu e tocmai potrivit cadoul si spune-i-o pe un ton frumos si cred ca va intelege... il puteti darui altcuiva, numa vezi cui, sa nu simti mirosul ala cand iesi in oras cu persoana respectiva... sau poate reuseste sa il schimbe smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#864 2008-12-24 20:36:43

sophie
Addicted member

Alina Delia a scris:

ma cam plictisesc at the mo....

alina ... nu te`am mai vazut pe aici in ultima vreme smile

#865 2008-12-24 20:37:06

lucia05
Insomniac member

deya, eu nu impodobesc brad ca la mine e periculos rotfl  insa mie imi place cu beteala din aia fasiute si care "curge" pe pom, daca ai din aia clasica.....merge si asa si asa, depinde de cat de incarcat e bradutzul

#866 2008-12-24 20:38:47

your.dream
Insomniac member
Site

lucia05 a scris:

fetelor, am nevoie de ajutor!!! nu stiu ce sa fac!!!
azi am avut o cearta cu domnul si chiar i-am spus ca eu nu am stat decat in bucatarie in ultimele zile si nici timp de mers dupa cadouri nu am avut. ok! ma cheama acum sa imi dea cadou! mi-l pune in brate si mai si intreaba lui ce i-a adus moshu!!! atatia ani, mereu eu ii luam ceva si el mie nimic. in plus, a fost total neinspirat. eu eram innebunita dupa Gloria Vanderbilt. era parfumul preferat al meu si al mamei. de cand a murit mama nu il mai suport!!!! imi aduce aminte de ea si imi e foarte greu grater . el acum mi-a luat o caseta - parfum si spray - Gloria Vanderbilt!!!!! simt ca mor! m-a luat ameteala , m-a intors pe dos, mi-e rau iarasi! nu si-a dat seama ca eu de 7 ani nu am mai zis nimic de parfumul asta?
ce sa fac? nu pot sa pun mana pe cadou, nu pot sa il vad! si asa imi vine sa ii spun exact ce simt! si clar o sa se supere!

Mai bine nu-i spui nimic sau ii multumesti pt cadou si afisezi un zambet fortat,si ii explici ca nu te poti da cu el din motivul respectiv.Din ce ai spus inteleg ca-ti provoaca suferinta aceasta "amintire(parfumul)"...
Il dai cadou sau il arunci,pur si simplu.

Iubesc si sunt iubita

#867 2008-12-24 20:39:04

deyacrs
Hero member

am d'aia clasica... ca bunii mei parinti nu s-au decis decat azi la pranz sa cumpere brad  ...si nu am mai cumparat de 2 ani ceva pt pus in brad...ca anu trecut nu am avut brad... inca o dilema am ca nu vreau sa-i mai pun instalatie  in el... dar nush? sa pun ? sa nu pun?

#868 2008-12-24 20:39:53

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Hello fetele ! puss
V-ati pregatit ? big_smile Eu mi-am facut camera tzutz, miroase a scortisoara si portocala de la aromaterapie, am pus cadourile sub brad si acum asteptam sa "vina mosu" lol

#869 2008-12-24 20:46:40

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

eu ies smile  astept musafirii si cautam sub brad pe urma big_smile
s-aveti o seara placuta si un mosh bogat smile
va puuuuuuuuup pusspusspusspusspuss

There ain't no sunshine now that he's gone

#870 2008-12-24 20:56:37

lucia05
Insomniac member

da! am facut iar pe "mamica" buna  cu el si i-am explicat ca modul in care a dat cadoul nu a fost tocmai cel mai potrivit si de ce si l-am intrebat daca mai are bonul de la cadou. i-am spus de ce, l-am intrebat daca el a mai vazut ca eu folosesc asa ceva sau m-a mai auzit de 7 ani zicand de el. replica lui " mai lasa prostiile astea" mad

donez barbat!!! tanar, nu sta pe acasa, daca sta doarme sau se joaca la calculator, nu are treaba cu sexul, nu bate un cui, nu ii place ordinea, nu "face" bani, nu vede nimic in jurul lui. primul venit, primul servit! lol

#871 2008-12-24 20:58:55

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Sunt trista in seara asta. Nu mi-am vazut iubitul de 2 zile si imi e foarte dor de el. As fi brut sa fei langa mine acum ... Sa-l asteptam impreuna pe moshi si sa ascultam colinde...

Fericita mamica de Aida Maria!

#872 2008-12-24 21:08:35

skumpi
Vizitator

girls eu am iesit ca ne pregatim de plecare
Craciun fericit puss

#873 2008-12-24 21:26:08

your.dream
Insomniac member
Site

Craciun fericit,fetele!!!!

Iubesc si sunt iubita

#874 2008-12-24 21:36:44

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!
Sarbatori fericite fetele!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.