|
Nu esti logat.
Cheaguri de sange...#1 2008-12-22 23:29:15
cheaguri de sange...hey fetelor de vreo 3 luni am dureri de ovar cred....mai precis ma doare daca"sug" burta sau dac fac miscari care imi solicita burta etc si ma doare si in partea stanga si in partea dreapta la ovare.... si luna aceasta am observat niste cheaguri de sange ciudate.... am mai avut si inainte dar incep sa ma ingrijorez...... iau anticonceptionale de 10 luni aproape...! e ok ? ce poate fi? si ca intrebare suplimentara dac iei antibebe poti sa faci chist la ovar? Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #2 2008-12-23 09:09:16
Re: cheaguri de sange...cheaguri e normal sa ai, nu e o problema Offline #3 2008-12-23 09:47:40
Re: cheaguri de sange...Oana de cele mai multe ori se prescriu anticonceptionale pentru tratarea chisturilor pe ovare, deci nu apar de la ele. Acele cheaguri reprezinta endometru necrozat si e normal sa apara in timpul menstrei, dar nu e o regula. Acele dureri in partea inferioara a abdomenului pot fi si de la altceva. Fa o echo pelvina ca sa aflii sigur despre ce e vorba. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-12-26 15:25:47
Re: cheaguri de sange...apropo de menstra...sunt cam offtopic.... dar nu gaseam unde sa scriu:D deci... am luat ac..marvelon...vreo 6 luni dupa care 2 luni am facut pauza....acum le iau iara...si de cand am inceput sa le iau...in fiecare zi am sangerari...spotting..... mai am 3 pastilutze de luat,.,,, nu le-as mai lua pt ca am inceput de 2 zile sa am sangerari...puternice...deci nu ca menstra,...imi curge doar sange....si ...ma cam sperie.... si as dori sa le schimb... trebuie neaparat sa iau si ultimele 3 pastile sau pot sa le las acum ?...deci pot sa le intrerup acum si sa fac pauza 7 zile sa dupa care sa sa incep sa iau alta folie?? Offline #5 2008-12-26 15:33:34
Re: cheaguri de sange...am uitat sa precizez ceva...am luat pastilele din prima zi din care mi-a venit menstra..si mi-a venit f exagerat de putin.... nu cum imi venea de obicei...aproape mi s-a oprit.....e de la pastile nuh? Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-27 16:22:52
Re: cheaguri de sange...sa zicem ca e......contacte cu risc inainte de a lua pastille nu ai avut nu? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #7 2008-12-27 19:08:53
Re: cheaguri de sange...
ai putea sa intrerupi si acum, cu pretul protectiei contraceptive...eu deci as lua folia pina la capat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-12-30 02:54:13
Re: cheaguri de sange...ms mult de raspuns... deci....le-am lasat... mai aveam 2 pastile dar nu le-am mai luat deoarece incepusem sa am nishte sangerari vai mama..... si nu am facut pauza decat 2 zile si acum am inceput sa iau novinette ...cam aiurea...nu m-am prea gandit ce fac..m-am gandit sa incep odata cu astea sa imi treaca menstra....k de 3 sapt sunt terorizata:)... deci contact sexual nu am mai avut de mult timp:D si nu ar fi o problema din punctul asta de vedere... numai sper sa nu fie probl pt organism k nu am mai luat pastilele alea 2 si ca am facut doar 2 zile pauza pana sa incep sa iau alta folie:) si ms:D i love your site:D Offline #9 2008-12-30 12:42:29
Re: cheaguri de sange...vulpitza, eu zic sa nu te mai joci asa cu ac ca nu sunt bomboane. ia-le cum trebuie! Offline #10 2008-12-30 13:32:02
Re: cheaguri de sange...nuuh:D nici marvelon nu mi le-a prescris medicul... le-am luat de capul meu... Offline #11 2008-12-30 13:34:52
Re: cheaguri de sange...Si ti se pare normal sa iei medicatie hormonala, asa de capul tau? Gosh! Offline #12 2008-12-30 13:45:28
Re: cheaguri de sange...vulpitza, du-te tu fugutza la medic si discuta acolo despre contraceptive Offline #13 2008-12-30 18:34:56
Re: cheaguri de sange...poi vreau acuma sa termin folia asta si dupa aceea ma duc si eu la medic .. pt un control... si apropo de medic..le-am luat asa de capul meu pt k aici la noi..la planning s-a dus o prietena ...nici macar nu a intrebat-o nimik i-a dat marvelon si a trimis-o acasa:) Offline #14 2008-12-30 18:45:28
Re: cheaguri de sange...
nu mai zic nimic... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|