|
Nu esti logat.
Intarzieri foarte mari ale menstruatiei#1 2006-10-06 19:26:26
Intarzieri foarte mari ale menstruatieiSalut pe toti membrii forumului si ma bucur sa va cunosc. Offline #2 2006-10-06 19:48:23
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieiAm uitat sa spun ca am 23 de ani.va pup Offline #3 2006-10-06 22:33:35
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieisi eu cunosc un caz cand nu ii venise de multe luni, aproape jumatate de an, iar cand a fost la control i-a facut ecografie si a descoperit o anomalie avea uter dublu sau asa ceva sansa e un fenomen ireversibil... Offline #4 2006-10-09 16:25:54
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieinura, sincer ma indoiesc de faptul ca ar putea fi vreo problema de nerezolvat....e foarte bine insa ca ai decis sa mergi la medic, doar el iti va putea spune ce e de facut si despre ce e vorba Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2006-10-17 19:26:51
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieiVa multumesc la toate pentru incurajari si sfaturi.Am facut primul control acum o saptamana si am scapat de socul primei vizite la ginecolog.Mi-a fost cat de cat usor fiindca am mers la o doamna doctor si s-a purtat bine cu mine desi mi-ar fi placut sa comunicam inainte de consultatie dar asta e-stiu ca era foarte ocupata.Asadar mi-a scris pe reteta ce medicamente sa iau:Elevit Pronatal, Duphaston si Extract din mladite de Zmeur- pt ca, din ce am inteles si din ceea ce scrie pe reteta as avea Amenoree secundara.A zecea zi dupa venirea primei menstruatii mi-a zis sa vin dinnou la dansa pentru un alt control.Pana atunci va urez multa sanatate si numai bine. Offline Publicitateloading...
#6 2006-10-17 19:38:25Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieice s zic...tratament usor!si sa ti se rezolve repede problema...multa sanatate!pooopik Ultima oara a fost editat de annna (2006-10-17 19:38:42) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #7 2006-10-17 19:39:36
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieine bucuram si noi de vestile bune sansa e un fenomen ireversibil... Offline #8 2006-11-01 14:18:39
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieiBuna ziua.Sunt f fericita sa va anunt ca dupa 12zile de tratament mi-a revenit menstruatia.Nu-mi ramane decat sa merg in a zecea zi de la data la care a inceput ciclul la medic si sa vad ce urmeaza.Acum am mai mult curaj mai ales ca m-am convins ca sfatul medicului a fost foarte bun.Daca nu mergeam cine stie cata vreme stateam fara menstratie si ce complicatii ar fi avut.Nu stiu daca sa continui sa iau Elevit pana merg la medic dar am citit prospectul si nu spune ca ar danua daca iau tot flaconul de 30de comprimate.Va pup pe toate si mai tinem legatura. Offline #9 2006-11-01 14:34:34
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieiNe bucuram de vestile bune si ii uram bun venit menstruatiei. Offline #10 2006-11-23 18:33:41
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieiAm fost iar la control si dr mi-a prescris anticonceptionale timp de trei luni.Ele se numesc KARISSA.Sper sa se rezolve si la anu sa am si eu un copilas dragalas.Va pup. Offline #11 2006-11-23 19:41:24
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieinura, cred ti-a prescris anticonceptionale pe termen scurt pentru ca, in cazul acestor cure, la incetarea tratamentului, fertilitatea este foarte ridicata. Cred...corectati-ma daca gresesc, fetelor! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #12 2006-11-23 22:53:59
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieiE asa cum spune Diana Si eu cred tot asa. #13 2006-11-24 06:37:02
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieimult succes. asa stiu si eu legat de curele scurte de anticonceptionale. la anul o sa ne anunti ca esti graviduta !!! Offline #14 2006-12-05 20:15:27
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieiOau,asta da veste buna!va cred pe toate!Ar fi minunat sa se intample anul viitor pentru ca dintotdeauna am vrut sa am un copil inainte de 25 de ani.Acum cum o vrea Dumnezeu...Oricum va vultumesc pentru incurajari si va doresc multa sanatate si sarbatori cu bine, iar in noaptea asta multe dulciuri in ghetute.Va pup si va tin la curent. Offline #15 2006-12-06 00:25:26
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieidc ii intirzie cuiva menstruatia 6 zile iar inainte de intirziere face 2 teste de sarcina in 3, 5 zi de intirziere si ies negative amindoua poater sa fie din cauza unei sarcini intirzierea?nu are semne de sarcina senzatii de voma sinii nu o dor etc Offline #16 2006-12-06 02:15:27
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieiCel mai probabil nu este insarcinata. Daca totusi nu ii vine nici dupa 7 zile de intarziere, sa repete testul. #17 2006-12-06 23:39:11
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieimersi ptr raspuns,pina la urma ia venit ciclul dar 6 zile de intirziere nu a avut niciodata, sper ca totul e ok a facut 2 teste inainte de ciclu si au iesit negative.... Offline #18 2006-12-11 09:34:59
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieiacsaptamina aceasta trebe ar trebui sa apara din nou menstrutia vedem ce se intimpla intirzie din nou sau nu apropo a mai facut un test de sarcina si tot negaiv asa ca cred ca nu e vreo probl cu sarcina ,,. Offline #19 2006-12-11 13:08:46
Re: Intarzieri foarte mari ale menstruatieicsaby, cum sa trebuiasca sa apara din nou menstruatia? Din mesajele tale anterioare reiesa ca abia ce i-a venit... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|