homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

JEANINE:PRO & CONTRA

#1 2008-12-24 09:50:50

me&myself
New member
Inregistrat: 2008-12-18

JEANINE:PRO & CONTRA

Hy.Care este parerea voastra despre pilulele JEANINE?nu yasmin,JEANINE. big_smile se observa schimbari ale corpului?

Pamantul e rotund,iar locul care poate parea sfarsitul,poate sa fie si inceputul.
Ori te faci mic si te ascunzi,ori scoti pieptul inainte si faci fata provocarii.Am constatat ca ma simt mai bine daca lupt.
Ai pensula,ai vopsele.Picteaza-ti Paradisul si paseste apoi in el.

#2 2008-12-24 12:15:30

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: JEANINE:PRO & CONTRA

fiecare organism reactioneaza diferit la ac asa ca nu sunt pilule bune sau rele. trebuie sa vezi insa daca tie ti se potrivesc.

#3 2009-01-12 11:10:10

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

eu una sunt pro jeanine smile

They can because they think they can.

#4 2009-01-12 12:03:47

Cat86
Full member
De la: Kiwi Land
Inregistrat: 2007-06-29

De cat timp le iei Only?

Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea!

#5 2009-02-04 00:06:44

maya003
Membru
Inregistrat: 2009-02-03

Buna! Am si eu o intrebare: am luat cativa ani Logest fara nici o problema, dar in iarna am avut niste probleme de la el, cu tenul, cu sangerari neregulate peste aceste pastile. Am mers la medic si dupa analize mi-a spus sa iau Jeanine. Am inceput folia de Jeanine acum 10 zile, in prima zi de ciclu, dupa ce o luna nu am luat nimic; numai ca de atunci, am zilnic sangerari, nu foarte abundente, dar destul de... smile adica nu mi se pare a fi doar spotting.... am mai folosit si alte pastile (am luat 4 tipuri de ac in 9 ani), dar nu aveam aceste sangerari zilnic si nici nu asa de mult. si mai am si niste usoare dureri, ca si cum as fi intr-una din zilele de menstruati, dar mult mai slabe.
Problema este ca doctorita la care merg eu, este plecata din tara 2 saptamani, si nu stiu ce sa fac, mai am 11 pastile si nu stiu daca sa le mai iau, sau sa ma opresc. Poate fi doar spotting, dar sa fie mai mult din cauza acestui tip de pastile?
Multumesc frumos!

Publicitate

loading...

#6 2009-02-04 09:21:11

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Maya parerea mea este ca e vorba de spotting. Eu zic sa iei pastilutele in continuare. Abia dupa primele 3 luni de administrare iti poti sa seama daca ti se potrivesc sau nu.

Fericita mamica de Aida Maria!

#7 2009-02-05 17:49:50

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

am si eu o pbl destul de urgenta si nu stiu ce sa fac:  acum 2 luni pe ultimele 10 zile de blister am avut spotting,pt ptima data in viata, dupa multe luni de luat jeanine...  am mers la doctoressa, m-a sfatuit sa astept sa-mi vina menstra si sa iau iarasi o folie sa vedem ce si cum...
Zis si facut... pe urmatoarea foilie n-am avut nici o pbl.. insa pe a2a urmatoare foilie, adica pe cea care am terminat-o sambata am avut spotting exact in ziua ultimei pastile. sad 
azi este deja joi (seara), apotting am f putin , insa e, iar menstruatia nu mi-a venit nici pana acuma  grater
daca nu vine pana duminica cand tre sa incep un nou blister, ce fac????  incep unul nou ?
mentionez ca pastilele le luam regulaaaat, nu uit nici una in nici o zi... nu stiu de ce am patit asa,,,,, 
stiu ca ceaiul de sunatoare interactioneaza cu AC , deasmenea si grapefruitul..  la primul spotting am baut vreo 3 guri dintr-un ceai care avea si sunatoare, nu am mancat grapefruit, siguuur asta, insa am mancat pomelo...   care e ruda cu grapefruit-ul...   ma gandeam ca de la asta poate fi spottingul.....    pt ca luna trecuta n0am mancat deloc, si nu am avut...  luna asta iarasi am mancat.....
dar ce sa  fac ?  sad    incep duminica blister nou ?  si daca da, sa le schimb cu ceea ce doctoressa mi-a zis sa le schimb in caz ca spottingul reapare?   mentionez ca mi-e imposibil sa ajung maine la ea sa vbesc , iar eu tre sa stiu ce sa fac de duminica in colo sad

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#8 2009-02-05 22:09:54

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eu zic sa mergi la un medic, poate nu iti mai suporta organismul anticonceptionalele astea. da un telefon la un medic daca e urgent.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#9 2009-02-06 09:06:11

andreea_andy2
Moderator

hestia a scris:

am si eu o pbl destul de urgenta si nu stiu ce sa fac:  acum 2 luni pe ultimele 10 zile de blister am avut spotting,pt ptima data in viata, dupa multe luni de luat jeanine...  am mers la doctoressa, m-a sfatuit sa astept sa-mi vina menstra si sa iau iarasi o folie sa vedem ce si cum...
Zis si facut... pe urmatoarea foilie n-am avut nici o pbl.. insa pe a2a urmatoare foilie, adica pe cea care am terminat-o sambata am avut spotting exact in ziua ultimei pastile. sad 
azi este deja joi (seara), apotting am f putin , insa e, iar menstruatia nu mi-a venit nici pana acuma  grater
daca nu vine pana duminica cand tre sa incep un nou blister, ce fac????  incep unul nou ?
mentionez ca pastilele le luam regulaaaat, nu uit nici una in nici o zi... nu stiu de ce am patit asa,,,,, 
stiu ca ceaiul de sunatoare interactioneaza cu AC , deasmenea si grapefruitul..  la primul spotting am baut vreo 3 guri dintr-un ceai care avea si sunatoare, nu am mancat grapefruit, siguuur asta, insa am mancat pomelo...   care e ruda cu grapefruit-ul...   ma gandeam ca de la asta poate fi spottingul.....    pt ca luna trecuta n0am mancat deloc, si nu am avut...  luna asta iarasi am mancat.....
dar ce sa  fac ?  sad    incep duminica blister nou ?  si daca da, sa le schimb cu ceea ce doctoressa mi-a zis sa le schimb in caz ca spottingul reapare?   mentionez ca mi-e imposibil sa ajung maine la ea sa vbesc , iar eu tre sa stiu ce sa fac de duminica in colo sad

Eu le-as schimba. Nu cred ca 2-3 guri de ceai sa fie cauza spottingului. Insa ii las link doctoressei. Iti va raspunde dansa cand va intra cel mai sigur.

#10 2009-06-12 11:58:35

paulapaulica
New member
Inregistrat: 2009-06-12

Buna!Eu am o problema "mititica"...iau de 10 zile Jeanine...si am o sangerare  zilnica care vad ca nu se opreste..am citit pe prospect ca asa e in prima luna de administrare...si ce-i drept asa patesc de fiecare data cand incep sa iau....ar fi ok sa iau ceva sa opresc sangerarea asta?sau sa o las sa ma kinuie pana termin folia?apoi,ar fi ok sa inlocuiesc cu Karissa??sau iar apar dereglari?ms mult

#11 2009-06-12 12:10:45

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Nu ai ce sa iei, e normal la inceputul administrarii anticonceptionalelor sa ai spotting, depinde de organismul tau cat o sa dureze

#12 2009-06-12 12:11:18

andreea_andy2
Moderator

Nu e ok sa iei ceva sa opreasca sangerarea. Cat despre schimbarea anticonceptionalelor ... mergi si discuta cu un medic de plannig. Nu lua nimic fara recomandarea medicului.

#13 2009-06-12 16:16:34

paulapaulica
New member
Inregistrat: 2009-06-12

ms mult...probabil ca trebuie sa-l las se manifeste:D...poop..

#14 2009-06-12 16:21:35

andreea_andy2
Moderator

Cu placere. O sa se opreasca aceasta sangerare.

#15 2009-10-03 16:15:31

adinaingrid
Full member
Inregistrat: 2009-10-03

Buna la toata lumea. wave Sunt noua pe acest forum dar am si eu o problema si poate ma ajutati sa o rezolv.
Mi-a zis cineva care i-a anticonceptionale ca chiar daca i-au sa nu il las sa isi dea drumul in mine. Am fost la cabinetul de planificare familiala la mine in oras si mi-a prescris Jeanine. Imi puteti spune si mie intr-adevar care este adevarul. Dupa parerea mea degeaba le-as lua daca nu il las sa isi dea drumul in mine. Va rog frumos dati-mi un raspuns pe adresa mea de e-mail: lupuadinaingrid@yahoo.com.

#16 2009-10-03 20:33:16

andreea_andy2
Moderator

Daca incepi pastilele in prima zi de menstra, poti avea contact sexual neprotejat dupa prima pastila. Daca incepi in oricare alta zi a ciclului menstrual, poti avea contact sexual dupa ce inghiti corect sapte pastilute consecutive.
Partenerul poate ejacula in vagin fara griji, daca iei corect pastilele.

#17 2009-10-04 10:28:25

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

eu iau Jeanine si mie imi fac bine smile diminueaza neplacerile de SPM, fata si parul nu se ingrasa pofta de mancare excesiva nu mi-au facut, apa nu retin smile

le iau din februarie smile au fost prescrise de endocrinolog dupa analize hormonale si consult

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#18 2009-10-04 11:45:49

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Mie nu mi-a mers bine cu Jeanine. Dupa 5 zile avea probleme si mai grave cu respiratia. Acum, depinde de organismul fiecaruia.

when the pomp lights up,you shoot.

#19 2009-10-04 18:54:34

andreea_andy2
Moderator

Depinde numai de organismul fiecarei femei daca se va intelege sau nu cu un anumit contraceptiv.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.