|
Nu esti logat.
O parere va rog mult#1 2008-12-24 16:31:26
o parere va rog multacum cateva zile mi a aparut o mica bubita pe labie care acum a facut coaja ...ma doare burta am crampe musculare ..capul ma doare foarte rau si senzatie de voma ..nu stiu ce sa mai fac ...si nu mai simt nicio placere in timpul actului sexual..la ginecolog nu ma pot duce decat dupa 1 ianuarie ....mentionez ca bubita mi a aparut imediat dupa terminarea menstruatiei ..si inainte de asta am avut o ciuperca pe care am tratat o cu canesten si macmiror si colpotrophine pentru refacerea florei vaginale ..3 zile m am simtit bine ..apoi mi a venit menstruatia si acum problema asta ..ma gandeam ca ar putea fi herpes genital ..nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai frac ..sunt cu moralul la pamant ..ajuta ti ma Offline #2 2009-02-17 13:22:55
Re: o parere va rog multbanuiesc ca ai fost la doctor intre-timp.... si ca esti bine acum.... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|