|
Nu esti logat.
Dureri de sani#1 2008-12-25 00:52:36
dureri de sanivreau si io un rasp sa ma lamureasca ....ma cam dor sanii de la ceva vreme si sub sanu stang as vrea si io sa stiu de la poate fii io iam de vreo 4 luni nijte antibiotice si iau si de 8 luni anticonceptionale as dori un rasp:* Offline #2 2008-12-25 00:56:43
Re: dureri de sanisi tin sa precizez k durerea nu e mereu si e suportabila si de putina durata k nujte intepaturi asa Offline #3 2008-12-25 12:15:48
Re: dureri de saniCum adica iei de 4 luni antibiotice? Sau nu am inteles eu bine? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-12-26 13:59:02
Re: dureri de sanipoate fii de la AC.....eu asa am patit....le-am intrerupt si am facut tratament cu mastodinon 6 luni (la sugestia medicului) Offline #5 2008-12-27 23:29:49
Re: dureri de sanihi DOC !!! am si eu o intrebare ! am fost la o ecografie mamara si uite ce mi-a iesit : !! ZONA areolara si retroareolara prezinta multiple imagini ale unor canalicule galactofore cu continut transonic.Tesut adipos preglandular de asptect normal.Glanda mamara : prezinta in cadranul inferoextern 3-4 structuri cu caracter transonic ,cea mai mare avand forma rotunda si ..avand 4.5mm diametrul ,dar fara intarire acustica posterioara.Celalalte formatiuni avand intre 2.5 si 3.5 mm fiecare.Structurile sunt lipsite de vascularizatie.Tesuturile retroglandulare normale .VA ROG VREAU SI EU UN RASPUNS DE LA CINEVA CARE SE PRICEPE IN ACEST DOMENIU,NU DOAR PARERI.DORESC SA STIU CE INSEAMNA ACELE structuri cu caracter transonic Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-03 19:02:38
Re: dureri de sanihello...am si eu o mica problemuta....ma dor foarte tare sanii..dupa ce am avut o intarziere a menstruatiei de 30 de zile(si m-au durut evident si atunci, ca de obicei) si dupa ce mi-a trecut menstruatia de o saptamana....ma dor sanii..in lateral si mi se intaresc foarte tare mameleoanele....parca se impietresc...Dupa ce mi-a venit menstruatia am avut un libidou exagerat de ridicat...eu sunt de fel mai moderata..dar in perioada de o saptamana (menstuatie+ cateva zile dupa) imi venea sa ma urc pe pereti (ceea ce e neobisnuit ptr mine). Apoi..au inceput sa ma doara treptat sanii si implicit POFTA sa dispara...pana s-a redus la zero. Ba mai mult, din cauza durerilor chiar simt un mare discomfort..reusesc foarte greu sa ajung sa ma simt bine (mai ales ca sanii reprezinta atractia nr. one a iubitului meu). Dupa ce am avut intarzierea aia mare nu am mers la doctor pentru ca am inceput sesiunea si nu am avut cand. Ma gandesc serios ce ar putea fi. Ultima oara a fost editat de Emma21 (2009-02-03 19:26:08) Unde e o necesitate, trebuie să fie o posibilitate. Offline #7 2009-02-04 09:07:40
Re: dureri de saniemma cred ca tot un set de analize o sa te ajute , imi pare rau altceva nu stiu sa iti zic Offline #8 2009-02-04 16:10:19
Re: dureri de sanimultumesc pentru raspuns...imi voi face programare pentru saptamana viitoare. Si ma voi lamuri cu situatia hormonala...dar...totusi as vrea sa stiu daca a mai patit cineva ca dupa un contact sexual sa i se faca rau, sa aibe simptomele enumerate mai sus (dureri de burta, balonare, varasaturi, frisoane, scaun moale, durere in capul pieptului - toate intr-o noapte...iar durerea in capul pieptului s-a prelungit cateva zile dupa....plus niste intepaturi care ma strapungeau ca niste cutite prin piept si imi raspundeau in spate). Si daca da...poate ma ajuta cineva si cu o explicatie...de la ce sa se fi produs... Unde e o necesitate, trebuie să fie o posibilitate. Offline #9 2009-02-04 17:44:28
Re: dureri de sanieu nu cred ca durerile astea ale tale au legatura cu contactul sexual. mai bine mergi la medic faci niste analize si daca te dor sanii, fa o echografie mamara. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|