|
Nu esti logat.
Am ramas gravida ???-4#58 2009-01-06 20:16:25
Re: am ramas gravida ???pai pt k mie frica...nush dak sa iau pastila aia de a 2 zi k mie frica k imi intarzie..ciclu..si stie mama cand sunt datele si..nu vreau...crezi k e posibil sa raman?adik am sanse mari nush...k ma dore burta asa k si cum miar venii..ciclu nush dak intelegi Offline #59 2009-01-06 20:25:46
Re: am ramas gravida ???ysminaa, am citit ce ai scris mai sus si sansele ca sa se fi intamplat ceva tind spre 0. nu lua nici o pilula(oricum aia se ia in primele 3 zile) Offline #60 2009-01-06 21:20:22
Re: am ramas gravida ???ai si tu dreptate ....dar mei frica pt k cred ka intrat putin si mie frica...sa nu raman:((((....(( o sa apelez si la o metoda ..dar acuma ce fac Offline #61 2009-01-06 21:22:05
Re: am ramas gravida ???ai cm regulat? cu cateva zile inainte de menstra teoretic nu are ce sa se intample, dar pe viitor nu va mai jucati asa Ultima oara a fost editat de lady in black (2009-01-06 21:22:54) Offline #62 2009-01-06 21:37:01
Re: am ramas gravida ???acum 3 luni mia venit...pe 17 ...apoiacum 2 luni pe 14 ...luna trecuta pe 11........asa imi vine Offline Publicitateloading...
#63 2009-01-06 21:45:24
Re: am ramas gravida ???da, din cate scrii tu e regulat asa ca nu sunt pb Offline #64 2009-01-06 21:50:26
Re: am ramas gravida ???fetele...si yo io iau ac de un an...dar acu 2 luni am avut niste senzatii de voma...iar acu ma simt balonata si ma dor un pic ovarele..menstruatia a fost normala...dar tot imi e frika...pot sa fiu gravida? Offline #65 2009-01-06 22:09:03
Re: am ramas gravida ???pfuu..nici nu stiu cum sa incep sunt foarte panicata.mi-a intarziat menstruatia 7 zile ceea ce mie nu mi sa mai intamplat.nush ce sa fac...un test mi-ar da un raspuns bun dupa 7 zile sau mai trebuie sa astept?se poate ca menstruatia sa intarzie si din cauza stresului? Offline #66 2009-01-06 22:10:36
Re: am ramas gravida ???da, poate sa intarzie si din cauza asta. daca ai si motive reale sa fi ingrijorata ( contacte neprotejate ) asta tu stii. si poti sa iti faci un test cu sure check, stiu ca asta merge si asa devreme I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #67 2009-01-06 22:15:46
Re: am ramas gravida ???da am avut contact ne protejat dar problema e ca atunci cand a fost ne protejat a durat foarte putzin adica eu nu am apucat sa simt mai nimik doar el sa terminat foarte repede si nu sa terminat in mine.deci sunt sanse sa fiu gravida? Offline #68 2009-01-06 22:16:48
Re: am ramas gravida ???loredana, intarzierea nu inseamna o sarcina neaparat, vezi ce am scris eu la subiectul "este normal?" luna asta mi-a venit dupa 52 de zile, lucru ce n-am patit niciodata.si n-am facut tratamente cu alte medicamente si nici streasata nu pot sa spun ca am fost. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #69 2009-01-06 22:18:59
Re: am ramas gravida ???pfuu...sper sa fie bn...mie frik si de anticonceptionale dar cred ca voi incepe sa le folosesc cat de curand daca scap fara niki o problema de data asta Offline #70 2009-01-06 22:20:01
Re: am ramas gravida ???
daca le-ai luat corect esti ok. senzatiile de voma pot avea multe cauze, balonarile la fel Offline #71 2009-01-06 22:23:00
Re: am ramas gravida ???posibilitate exista, depinde daca erai in perioada fertila sau nu. faptul ca tu nu ai apucat sa simti nimic nu te poate scuti de o sarcina si chiar daca el s-a terminat afara nu-ti confera garantie de 100%. stai linistita ca de acum oricum nimic nu s-ar mai putea schimba, fa si testul ca sa fi sigura si du-te la un medic de planning sa iti recomande anticonceptionalele potrivite pentru tine. si nu inteleg cum sa iti fie frica de ele? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #72 2009-01-06 22:30:02
Re: am ramas gravida ???adik...am auzit ca ingrasa...si ca ai niste stari aiurea mai ales daca fumezi si tot asa.app de perioada(numa ce terminasem menstruatia) Offline #73 2009-01-06 22:37:18
Re: am ramas gravida ???de fumat este bine sa te lasi, e drept, dar nu fumatul combinat cu anticonceptionalele iti da stari aiurea. daca mergi la doctor iti va da pastilele potrivite pentru tine care sa nu iti dea nici stari aiurea si nici sa nu te ingrase. insa asta medicul poate determina. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #74 2009-01-06 22:40:50
Re: am ramas gravida ???aham...am inteles ms mult...maine am sa imi fac testu si sper sa fie bn ca daca nu....nu am cuvinte sa zic cum va fi:(...ms mult oricum Offline #75 2009-01-06 22:48:48
Re: am ramas gravida ???iti tin pumnii! si cand ai nevoie de ajutor....suntem aici I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #76 2009-01-06 22:50:19
Re: am ramas gravida ???maine sigur voi avea nevoie..ori sa imi exprim bucuria ori sa nush ce sa mai fac de disperare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|