|
Nu esti logat.
Informati-ma:D#1 2008-12-25 12:56:57
informati-ma:DDin ianuarie ma voi apuca sa iau pilule Jeanine dar vreau sa stiu cand ai voie sa incepi sa faci sex neprotejat?adik,trebuie sa mai astept vreo 2-3 zile de cand incep sa le iau?sau inca de la prima pilula pot face sex neprotejat?thanks Pamantul e rotund,iar locul care poate parea sfarsitul,poate sa fie si inceputul. Ori te faci mic si te ascunzi,ori scoti pieptul inainte si faci fata provocarii.Am constatat ca ma simt mai bine daca lupt. Ai pensula,ai vopsele.Picteaza-ti Paradisul si paseste apoi in el. Offline #2 2008-12-25 13:29:48
Re: informati-ma:Ddaca le iei din prima zi a menstruatiei nu trebuie sa te mai protejezi, daca le incepi in a 2-a, a 3-a, a 4-a zi trebuie sa te protejezi pana inghiti 7 pastile (adica 7 zile) Offline #3 2008-12-25 20:05:24
Re: informati-ma:Dincep din prima zi a menstruatiei.deci pot incepand de atunci nu?ms mult Pamantul e rotund,iar locul care poate parea sfarsitul,poate sa fie si inceputul. Ori te faci mic si te ascunzi,ori scoti pieptul inainte si faci fata provocarii.Am constatat ca ma simt mai bine daca lupt. Ai pensula,ai vopsele.Picteaza-ti Paradisul si paseste apoi in el. Offline #4 2008-12-25 20:43:45
Re: informati-ma:Dda, daca incepi din prima zi de menstra, esti protejata de la prima pastila. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2008-12-27 12:13:10
Re: informati-ma:Dms k m-ati lamurit:* sa aveti parte de un an nou plin de tot ce va doriti si sa fie mult mai prosper Pamantul e rotund,iar locul care poate parea sfarsitul,poate sa fie si inceputul. Ori te faci mic si te ascunzi,ori scoti pieptul inainte si faci fata provocarii.Am constatat ca ma simt mai bine daca lupt. Ai pensula,ai vopsele.Picteaza-ti Paradisul si paseste apoi in el. Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-27 12:16:21
Re: informati-ma:Dmultumim la fel si tie. Un An Nou Fericit! Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|