|
Nu esti logat.
Momente de neuitat....-3#40 2007-07-19 02:00:21
Re: momente de neuitat....si noi am avut genul asta de moment pe un peron, numai ca era pe aeroportul din amsterdam. nu ne mai vazusem de 3 luni de zile, de cand ne intorsesem din luna de miere...ce vremuri si era o mare de oameni care isi asteptau neamurile, prietenii, toti claie peste gramada. m-am panicat putin...pana cand am vazut deasupra multimii un balon cu heliu cu imaginea lui tweety pe el era barbatul meu - tweety ii spuneam la iceputurile noastre a fost simpatic momentul... mami de minuni Offline #41 2007-07-19 09:06:39
Re: momente de neuitat....Cand a plecat si urma sa nu ne mai vedem ceva vreme si mi-a lasat vreo 100 de biletele de dragoste ascunse prin toata casa (dulapuri, haine, baie, bucatarie)....si dupa o luna inca mai gaseam cate unul.... :-) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #42 2007-07-19 09:12:21
Re: momente de neuitat....ieri a fost unul dintre cele mai frumoase momente! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #43 2007-07-19 10:12:53
Re: momente de neuitat....un moment frumos a fost acela knd mi-a spus t iubesc..eram in locul unde ne-am sarutat prima oara..faceam si 6 luni in ziua aceea:D ne ciondanisem un pic, si m-a luat in brate ma intreaba daca-l iubesc si nu ii raspund. dupa 2-3 min imi zice k el ma iubeste mult d tot si m vrea langa el pt totdeauna...a fost f frumos, numai fluturi prin stomac mi-au trecut in momentul acela si mi se facuse pielea d gaina:D.. Offline Publicitateloading...
#44 2007-07-19 10:14:34
Re: momente de neuitat....Cele mai frumoase momente.......hmmmm: You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #45 2007-07-19 13:56:47
Re: momente de neuitat....inainte sa plece am petrecut o seara....uooofff suuupeer tare. Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-07-19 13:57:02) expect the worst , hope for the best! Offline #46 2007-07-19 14:54:39
Re: momente de neuitat....n-o sa uit niciodata momentul in care am primit mesaj de la prietenul meu de la 15 ani ca nu mai mergem la mare pentru ca el si-a gasit pe altcineva . Stiu ca nu e moment frumos... dar e cel mai "de neuitat" . Offline #47 2007-07-19 15:10:17
Re: momente de neuitat....cel mai frumos moment de pana acum a fost anul trecut de ziua mea... am plecat amandoi de la munca (lucram in acelasi loc) si am zis sa mergem sa bem ceva in oras, ca eram f. obositi si eu nu prea aveam chef de prea multe... si tot asteptam sa vad ce cadou imi face si nimic... astept si astept si nici La multi ani! nu mi-a zis... deja ma suparasem un picutz. apoi a zis sa mergem pe plaja, ca vrea sa vada marea cik (in martie, cand era frig). ajungem noi pe plaja si il vad ca incepe sa se poarte cam ciudat, asa... cand colo, mi-a spus ca ma iubeste cel mai mult in lumea asta si ca nu mai poate trai fara mine, s-a asezat in genunchi si m-a intrebat dava vreau sa fiu sotia lui. (si mi-a dat si un inel frumooooooos!). si eu bineinteles ca am zis ca DA!! Ultima oara a fost editat de caesara (2007-07-19 17:12:12) Offline #48 2007-07-19 15:52:03
Re: momente de neuitat....Pana acum cel mai romantic gest facut de prietenul meu a fost de revelion, eram de putin timp impeuna si deci ne facusem planuri separate de revelion, eu am petrecut alaturi de amici in cta si el alaturi de amicii lui in eforie sau costinesti(nu mai stiu). Ultima oara a fost editat de unik (2007-07-19 15:53:03) Offline #49 2007-07-19 17:11:06
Re: momente de neuitat....sa ne zici si noua You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #50 2007-07-19 17:21:49
Re: momente de neuitat....pt mine a fost in timpul unei nopti cand dormeam.... si el m-a luat in brate si mi-o a zis "je t'aime"... dimineata cand ne-am trezit el a zis ca nu isi aduce amine si daca a zis asa ceva in somn inseamna ca e adevarat Offline #51 2007-07-19 19:50:27
Re: momente de neuitat....
normal Offline #52 2007-07-19 19:54:18
Re: momente de neuitat....un inlus cu subinteles? You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #53 2007-07-19 20:16:33
Re: momente de neuitat....nu neaparat dar il privesc drept un pas inainte, primul sarut, prima noapte de dragoste, primul trandafir, primul "te iubesc"...si acum primul inel... Offline #54 2007-07-19 22:24:18
Re: momente de neuitat....uff...la mn au fost muuulte!! cel mai mult ... mi`a placut knd a venit in februarie acas...nu m`a anuntzat si m`am trezit cu el la usa...pe langa faptu` k erams a lesin... m`a luat in brate si mi`a zis k ma adora...eh.. :-< miss him http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #55 2007-07-20 02:01:22
Re: momente de neuitat....
la mine cu actualul iubit a fost primul sarut ,primul "te iubesc" ,primul inel si prima noapte de dragoste...si da mi le amintesc f bine pe toate...chiar mom de neuitat:) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #56 2007-07-20 11:25:35
Re: momente de neuitat....si l-a mine au fost multe..imi place foarte mult atunci cand vine din senin cu un buchet mare sau mic(nu conteaza) de flori la usa fara sa stiu ,cand mi-a dat un inel..pe care spre marea mea rusine l-am pierdut si uneori mai bombane ca n-am avut grija de el, si mai ales cand s-a asejat in genunchi, in mijlocul strazii, si m-a cerut de sotie (pe viitor) doamne mi-a fot o rusine de oameni, dar a fost asa romantic. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #57 2007-07-20 12:02:27
Re: momente de neuitat....eram in plina sesiune, cu nasul in carti si cam atat... cu el ma vedeam mai rarut intr-una din seri ma trezesc cu un telefon de la el si imi spune despre un vis ciudat pe care l-a avut: se facea ca eu plecam pe luna (tare faza!) si ca aveam sa nu ma mai intorc vreodata, iar el ma plangea. I-am spus ca visul lui e cat se poate de funny si ca ramane la stadiul de vis Dupa conversatia noastra la tel, au urmat cateva mesaje din partea lui in care mi-a spus ca ma iubeste, ca-i satul sa ma viseze si ca-si doreste sa ne vedem mai des si acum mai am acele msg salvate si am luat 10 la examenele ce au urmat There ain't no sunshine now that he's gone Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|