homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Momente de neuitat....-6

#96 2008-03-06 00:22:18

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: momente de neuitat....

iuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ce topic frumos smile am multe mom fumoase;o sa vi le pov maine sau poate mai tarziu k acum am putina treaba smile

#97 2008-03-06 08:58:31

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

vai, fetelor, ce frumos... bravo voua.... lorelley, vreau si eu surprize dintr-astea!!

ia sa ma "laud" si eu... pai imi amintesc primul dans (nu eram impreuna pe-atunci, dar lui ii placea de mine si eu nu stiam... m-a luat la dans... si am simtit ceva ciudat, ca o caldura in piept... mult timp dupa mi-a zis ca ardea tot atunci. si din acest motiv m-a si lasast in mijlocul salii pe la jum dansului, adica nu m-a lasat, ci m-a "plasat" unui tip de care imi placea mie.... si, culmea, mi-a parut rau atunci si nu m-am bucurat de dansul cu ala....

mai sunt... cand m-a cerut prima data in casatorie (neoficial)... eram impreuna in padure, pe iarba... eu eram trista si boceam.. si mi-a zis-o!! lol

prima intalnire... cum m-a sunat, timid, m-a intrebat daca am examene (eram in sesiune)... m-a invitat la un ceai in "crasma noastra"... eu am intarziat... si era ger... si mi-a ramas in suflet cum ma astepta afara zgribulit... tare era dulce....

multe.... cum mergeam, intr-o perioada, zilnic cu cortu prin padurile iasiului..... venea de la servici si ma lua pe sus... si faceam dragoste.... si  mergeam de nebuni prin paduri noaptea... acu mi-ar fi frica, cred lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#98 2008-03-06 10:27:13

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

cred ca un moment de neuitat ar fi cand ne'am sarutat prima data....asteptam sarutu ala de 3 zile si nu mai venea big_smile
si cand am citit mesaju in care imi spunea ca ma iubeste prima data....ce dor imi e sa mai citesc mesaju ala...dar mi l'au sters nenorocitii de la hi5!!!

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#99 2008-03-06 10:52:25

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

un moment de neuitat... primul sarut al lui. vorbeam pe mess de cateva luni bune si imi zicea ca atunci cand ma prinde imi da un sarut frantuzesc. si cand m-a prins... surpriza... cica: stii e o chestie... eu nu stiu sa sarut. am ras ca toanta si acum se simte complexat. m-a amuzat ca se daduse asa rotund pana atunci si cand a fost pus in fata problemei.... neutral s-a gandit el sa imi zica adevarul si sa ma lase pe mine sa rezolv problema. mi-e asa drag cand imi amintesc de momentul ala...
un alt moment de neuitat a fost craciunul trecut, cand am facut-o ca in filme. asa mi s-a parut mie. nu stiu de ce dar m-am simtit mai super decat de obicei.
si cel mai frumos moment trait vreodata.... o faceam... eu eram exact in mometul cel mai tare si el imi tot zicea ca ma iubeste, tot felul de declaratii ca eu sunt printesa lui (asta nu-mi mai zisese niciodata) si dupa ce s-a terminat orgasmul m-a apucat asa un bocet ca-mi curgeau lacrimile si nu puteam sa explic cat de bine ma simt si el ma tot pupa si nu intelegea ce a facut cu ce a gresit de m-a facut sa plang. si m-am abtinut atunci ca sa-l las si pe el sa-si termine treaba dar apoi am bocit zdravan. am plans de fericire. nu pot sa explic ce am simtit. stiu doar ca au fost cele mai frumoase clipe din viata mea. big_smile eram eu printesa lui. nu mai era nimeni mai sus decat mine. eu eram cea mai importanta de pe tot pamantul.

Ultima oara a fost editat de allys (2008-03-06 10:53:46)

#100 2008-03-06 13:05:22

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

allys .... ce frumooooooos hjarta 8->

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

Publicitate

loading...

#101 2008-03-06 13:22:43

skumpi
Vizitator

is prea multe...nu`mi vin acum in cap...imi amintesc o faza recenta ...de ziua lui cand i`am pregatit cina romantica...mai k ia`u dat lacrimile cand a vazut...cum stateam noi asa...si eu f emotionata el la fel...mancam si ne uitam unu la altu hjarta apoi dupa aia am facut dlagoste asa frumos..ahh..super`... de Craciun au fost iar momente frumoase...de Rev cand am dansat asa strans pe piesa lui Dan Bitman-Sa nu`mi iei niciodata dragostea ! in vara..fiecare iesire in parculetz...de manutza ...ne alintam...mm...surprizele facute de el...toate sunt frumoase smile

#102 2008-03-06 13:41:20

katami
Platinum member

Anka_Lala a scris:

cred ca un moment de neuitat ar fi cand ne'am sarutat prima data....asteptam sarutu ala de 3 zile si nu mai venea big_smile
si cand am citit mesaju in care imi spunea ca ma iubeste prima data....ce dor imi e sa mai citesc mesaju ala...dar mi l'au sters nenorocitii de la hi5!!!

rotfl si mie mi-au sters niste nenorociti toate mailurile de la iubi (si era ceva literatura)... aveam un mail pe un server "fantoma", adica nu pe yahoo sau altceva cunoscut, pe care nu-l foloseam decat pt mailuri cu iubi.... si am intrat intr-o zi... era gol contu sad.

eu plang aproape mereu cand sunt f fericita cu iubi... saracu s-a obisnuit ca orgasmele feminine sunt urmate de bocete rotfl e un sentiment ciudat... ca si cum mi s-ar umple pieptul si trebuie "revarsat preaplinul"...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#103 2008-03-07 01:13:14

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

un moment uitat dar de care mi-am amintit acum.

ziua in care l-am dus la gara. ne certasem. mai era putin pana sa plece trenul. nu voiam sa-l las sa plece dar ... am ajuns in gara. ne curgeau lacrimile pe obraji, ne sarutam, ne mangaiam, ne dureau sufletele. nu-i pot uita privirea cand mi-a zis ... "du-te acasa. nu mai sta aici cu mine. mai mult rau ne facem amandoi. ne vedem saptamana viitoare."
a plecat ... sau am plecat. au trecut 2 luni. de atunci nu l-am mai vazut. mi-as da si viata sa ma fiu cu el doar 5 minute. nu mai mult.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#104 2008-03-07 01:30:53

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

si primul meu sarut cu e a fost de departe cel mai frumos si mai electrizant din cate am trait vreodata!! si acum ma trec fiori prin stomac cand ma gandesc...
Doamnee... de ce nu mai e nimic?? grater(((((

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#105 2008-03-07 10:53:26

allys
Full member

alt moment memorabil...
ne-am certat intr-o seara pe mess ca nu putea sa ne vedem ca trebuia sa se duca cu maica-sa nush unde. si eu i-am zis ca vreau s-o terminam ca m-am saturat de chestiile astea pt ca erau fffffff dese si mi se umpluse paharul. am inchis compu si mi-am luat prietena de suferinta in brate (perna) si m-am pus zdravan pe bocit. pe la miezul noptii suna la usa (eram singura acasa)... m-am speriat... cand colo... el. era transpirat tot cu ochii rosii de plans... m-a luat in brate si a bocit si el zdravan. si asa printre lacrimi a reusit sa-mi spuna ca a venit ca sa-i zic in fata daca nu mai vreau sa fiu cu el. bineinteles ca nu am putut sa-i spun asta uitandu-ma in ochii lui si nici nu era ce-mi doream. doar ca imi ajunsese cutitul la os. ne-am impacat bineinteles.
apoi imi povesteste ca ai lui habar n-au ca el nu mai e in casa a plecat pur si simplu nu l-a mai interesat de nimic. (el sta intr-un capat de oras si eu in celalalt. eu cu autobuzul pana la el fac 3 sferturi de ora.) a plecat fara nici un ban fara sa stie cum o sa ajunga pana la mine acasa si fara sa stie ca eu eram singura acasa. s-a pus pe alergat ca sa ajunga cat mai repede (in vreo 2 ore ca mai repede nu avea cum sa ajunga) si printre timp se gandea si ce minciuna sa-i zica lu maica-mea de ce a venit la ora aia. a rugat soferul unei conventii sa-l ia si pe el vreo 2 statii ca autobuzul ala nu ajungea pana la mine dar nu a vrut. si cum alerga el si bocea a gasit 50 de mii pe jos. si a luat maxi-taxi si a ajuns la mine. am ras de m-am prapadit cand mi-a povestit. el e cam ghinionist de felul lui si n-a gasit in viata lui bani pe jos. atunci in seara aia cand ii dadeam eu papucii a gasit rotfl2)

Ultima oara a fost editat de allys (2008-03-07 14:52:48)

#106 2008-03-07 10:56:27

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

allys ai langa tine un super baiat!

when god made man she was only kidding.

#107 2008-03-07 11:09:15

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

frumos ce ati povestit aici.
de neuitat? cererea din paris.. super super super smile

#108 2008-03-07 11:15:59

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

si eu tin minte primul sarut, care s-a lasat asteptat ceva timp...pt k eu eram mai novice si nu vroiam sa ma fac de ras smile) doar el a fost sg din viata mea smile

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#109 2008-03-07 11:22:49

katami
Platinum member

asa am patit si eu, allys... am avut si noi o faza in care ne hotarasem sa ne despartim (nu din cauza noastra, erau mai mult motive exterioare)... si a venit intr-o zi acasa la mine (parintii mei nici nu-l cunosteau macar)... m-a asteptat sub geam si mi-a dat o gramada de bipuri si mesaje.... dar eu eram in baie, am stat anormal de mult, vreo ora cred (culmea, viasand la el......). am gasit mesajele lui cand am iesit... l-am sunat... abia plecase, era deja in autobuz... si din voce rezulta ca inghetase bocna, era iarna si f frig... nu m-a crezut cand i-am zis ca n-am auzit mesajele, a crezut ca nu vreau sa-l mai vad... am bocit si eu atunci... brrr, nu vreau sa-mi amintesc perioada aia, a fost cea mai aiurea din viata mea, numa tampenii am facut...

#110 2008-03-07 11:37:16

allys
Full member

mimoo a scris:

allys ai langa tine un super baiat!

ma iubeste, dar are multi pitici pe creier. si eu pe ai mei. ne iubim mult dar iubirea nu e de ajuns intr-o relatie din pacate. sad

katami a scris:

asa am patit si eu, allys... am avut si noi o faza in care ne hotarasem sa ne despartim (nu din cauza noastra, erau mai mult motive exterioare)... si a venit intr-o zi acasa la mine (parintii mei nici nu-l cunosteau macar)... m-a asteptat sub geam si mi-a dat o gramada de bipuri si mesaje.... dar eu eram in baie, am stat anormal de mult, vreo ora cred (culmea, viasand la el......). am gasit mesajele lui cand am iesit... l-am sunat... abia plecase, era deja in autobuz... si din voce rezulta ca inghetase bocna, era iarna si f frig... nu m-a crezut cand i-am zis ca n-am auzit mesajele, a crezut ca nu vreau sa-l mai vad... am bocit si eu atunci... brrr, nu vreau sa-mi amintesc perioada aia, a fost cea mai aiurea din viata mea, numa tampenii am facut...

eu imi amintesc cu placere fiecare impacare big_smile ca se lasa cu o partida de sex....rodnar
sper ca v-ati impacat si voi si ca sunteti fericiti nocry

#111 2008-03-07 11:43:15

allys
Full member

daaa... am uitat asta cu primul trandafir. m-a lasat cu gura cascata. big_smile
si acu trag de el sa nu mai dea bani pe ei ca el mi-ar lua tot timpul dar sunt cam scumpi si pe mine ma doare sufletul cand tre sa ii arunc. sad ii tin uscati acolo pana ii arunca mama

#112 2008-03-07 12:33:35

katami
Platinum member

mie obisnuia sa imi aduca flori cu coada scurtata, bagate in buzunarul lui de la piept (bine, nu erau trandafiri, ar fi fost cam masochist big_smile)! si tin minte ca, prima data cand a facut asa, nu stiam ce are.... ca am vrut sa-l imbratisez cand ne-am intalnit si m-a oprit cu-n "staaaai!" de m-am speriat... apoi a scos floarea de la.. sufletel. imi placeau mult florile aduse asa... erau atat de... intime parca... uff, mi-i dor de "inceputuri" sad

#113 2008-03-07 13:25:59

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

hehe big_smile aseara ma conducea smile si in drum spre casa am trecut pe langa o florarie si mi-a zis ca i trebuie la toaleta si i-am sugerat sa mearga in benzinaria din apropiere si a facut el cumva si a ajuns la florarie sa-mi ia un trandafir rosu ca de obicei  big_smile hjarta  apoi, ne-am tzucalit madly toata noaptea big_smile  si imi tot repeta ca ii vine sa ma manance lol  si ca o sa se casatoreasca cu mine tongue lol   e zalud!

There ain't no sunshine now that he's gone

#114 2008-03-07 13:38:39

allys
Full member

odata m-am oprit la o consignatie sa cumpar ceva si el era langa mine. i-am cerut vanzatoarei si apoi am continuat sa vb cu el si dupa ce am vb ceva timp singura mi-am dat seama ca nu mai e langa mine. ma suceam in loc dezorientata ca nu-l mai vedeam si nu stiam cum a putut sa dispara asa repede si fara sa zica nimic. pana la urma l-am vazut... era intr-o ghereta, o florarie... imi cumpara un trandafir si radea cu florareasa de mine ca ma invarteam si nu stiam de unde sa-l iau. woaiiii ce mi-a placut.

Ultima oara a fost editat de allys (2008-03-07 13:39:03)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.