homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu ce sa asortez?

#1 2008-12-25 23:14:25

sad.sad.angel
Full member
Inregistrat: 2008-05-11

cu ce sa asortez?

fetelor, mi'am luat pt revelion o rochitza gri si botinele le am negre (desi nu cred k o sa stau incaltata) in afara de colanti negrii ce culoare ar mai merge? si k accesorii m'am gandit la o bratara.. nu ma pricep prea mult la moda, asa k va rog ajutati'ma

#2 2008-12-25 23:19:48

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: cu ce sa asortez?

gri`ul si negrul merg aproape la orice.. mai alege o culoare aprinsa/vie pt accesorii si gata.. rosu, ca cica se poarta de revel.. sau mov, daca`ti place (mie nu`mi place)..
iti pui o bratara mare rosie, niste cercei mari rosii si gata...la gat nimic.. dac cerceii sunt mari..
acuma nah, depinde de modelul rochiei..

hjarta

#3 2008-12-25 23:39:38

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

app de revelion
ce tinuta ar merge la un restaurant, e traditional specific sarbesc
ce ar merge?

si eu sunt de parere ca o bratara si cercei sunt de ajuns big_smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#4 2008-12-26 09:11:30

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

si iti dai unghiile cu lac rosu wink

#5 2008-12-26 09:30:05

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

camysh a scris:

si iti dai unghiile cu lac rosu wink

Credeti ca rosu va fi frumos?  Eu una nu suport sa vad unghi rosii imi da impresia de altceva. mereu am optat pu manichiura franceza.

sad.sad.angel

Poti lua o bratara si cercei depinde ce coafura vei avea, dar neaparat sa ai si cercei fiidca daca vei avea parul cumva prins sau ridicat in sus si urekile se vor vedea nu va fi frumos sa stea urekile goale va fi ca un gol.
Si daca rockita are decolteu poti sa pui si la git ceva. Da daca nu tii greu pune o poza cu rochitsa si deja ideile vor ffi mai multe si poate mai exacte...

Publicitate

loading...

#6 2008-12-26 09:35:11

camysh
Moderator

november, daca se imbraca in gri si negru are nevoie de accesorii care sa o scoata in evidenta. iar pe langa cele rosii recomandate de fete, mie mi se pare ca si unghiile rosii ar fi de efect. rosul pe unghii mi se pare f elegant si feminin, in anumite contexte si in fct de nuanta.
oricum, fiecare e cu parerile lui.

#7 2008-12-26 09:43:34

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

camysh
eu imi cer scuze daca  undeva am zis ceva ne la lokul lui,  dar cum am zis  ma rog fiecare cu parerea si dorintele sale. Dar daca va posta o poza cu rochitsa la sigur mai usor ne va fi sa o sfatuim in ceva.

#8 2008-12-26 10:22:37

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

rochie gri am si eu pt rev...
eu ma gandesc ca a doua culoare va fi verde sau roz...
poate imi iau dres culoarea respectiva, vreo centura si cercei... sau ma rog, ceva de genu
daca nu, merg pe gri-argintiu
o sa vad io

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#9 2008-12-26 10:24:57

camysh
Moderator

November a scris:

camysh
eu imi cer scuze daca  undeva am zis ceva ne la lokul lui,  dar cum am zis  ma rog fiecare cu parerea si dorintele sale. Dar daca va posta o poza cu rochitsa la sigur mai usor ne va fi sa o sfatuim in ceva.

nu ai de ce sa-ti ceri scuze tongue
chiar am scris ca fiecare e cu parerile lui smile

#10 2008-12-26 14:06:57

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

sad.sad.angel a scris:

fetelor, mi'am luat pt revelion o rochitza gri si botinele le am negre (desi nu cred k o sa stau incaltata) in afara de colanti negrii ce culoare ar mai merge? si k accesorii m'am gandit la o bratara.. nu ma pricep prea mult la moda, asa k va rog ajutati'ma

eu as opta pt mov...gri cu mov

#11 2008-12-26 17:44:21

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

sad.sad.angel a scris:

ar merge si un dress verde inchis smile eu am unul si e super

#12 2008-12-27 12:29:02

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

sad.sad.angel a scris:

Depinde cat de indraznet este stilul tau si depinde de rochita.
Eu as incerca un turcoaz.

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#13 2008-12-27 12:31:49

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

camysh a scris:

november, daca se imbraca in gri si negru are nevoie de accesorii care sa o scoata in evidenta. iar pe langa cele rosii recomandate de fete, mie mi se pare ca si unghiile rosii ar fi de efect. rosul pe unghii mi se pare f elegant si feminin, in anumite contexte si in fct de nuanta.
oricum, fiecare e cu parerile lui.

Rosul pe unghii vine ok dak ai unghii perfecta deoarece culoarea fiind prea puternica iti scoate in evidenta toate cuticulele.Eu la unghii mi-as face un french

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#14 2008-12-27 12:34:28

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

mie imi place combinatia gri +rosu sau gri cu auriu. sau merge si gri cu negru, daca ai botinele negre poti sa iti iei niste perlute in ureche negre si un colier cu negru dar te inchizi prea tare.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#15 2008-12-27 12:37:22

sad.sad.angel
Full member
Inregistrat: 2008-05-11

rochitza n'are decolteu... e cu guler... in partea de sus e un fel de trocot sa zic asa, iar in jos e tip balon q material de stofa... parul o sa'l am desfacut pt k nu ma pricep sa mi'l aranjez cine stie cum iar bretonul o sa'l prind la spate... m'am gandit sa'mi iau un dresscu model... ar da bn? iar dk o sa fie de culoare neagra o sa se vada urat dk imi iau accesorii rosii sau mov?

#16 2008-12-27 12:38:54

Khristall
Insomniac member

ciorapii pot sa fie negri, desi eu is adepta celor de culoarea piciorului. acum fiecare cu gusturile lui.

#17 2008-12-27 14:43:45

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu zic ca mult mai bine ar da un ciorap mat de culoare mov inchis sau negru daca vrei...cu model nu stiu daca ar fi o alegere prea ok.
depinde acum sic e accesorii ai...eu mi-as lua sigur ciorapi mati colorati sau negri daca nu esti asa indrazneata si mi-as pune doar o bratara lata frumoasa si niste cercei misto si atata tot.

#18 2008-12-27 23:48:49

Khristall
Insomniac member

si ideea lui andrulina e faina. chiar ar merge.

#19 2013-12-30 14:37:13

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Cum nu stiam exact ce fac de Revelion, nu m-am chinuit sa imi caut o tinuta noua, asa ca acum caut solutii vestimentare. S-ar vedea aiurea un pulover tip rochie, care are in partea de jos (adica de la mijloc) volane din voal, cu niste colanti negri? Este putin transparent. L-am imbracat o singura data si atunci cu un dres finut, dar o sa fiu pe drumuri si nu vreau sa fac turturi, asa ca m-am gandit ca ar fi mai ok sa port si colanti. Dar ca aspect general parca am nedumeriri.  hmm

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.