Am inceput Yasmin si am o menstruatie abundenta cu cheaguri de 10 zile
- Pelinn
- Membru
- Inregistrat: 2008-12-26
am inceput Yasmin si am o menstruatie abundenta cu cheaguri de 10 zile
In primul rand as vrea sa ma adresez doctoressei, pentru ca deja am citit pareri si pareri dar vreau o informatie de la cineva avizat. Am inceput de 10 zile cu Yasmin, recomandat de dr. endocrinolog. Mai intai ar trebui cred sa mentionez cum am ajuns la endo. Sunt din Pitesti si de cateva luni m-am mutat la bucuresti, pana sa ma mut am aflat ca am anemie (eu am banuit ca o am de la faptul ca la menstruatie pierd sange destul de mult plus ca am mereu cheaguri, dar mentionez ca aveam trei zile abundent si cu cheaguri la marimea unui ou de prepelita sau poate chiar mai mari si apoi se oprea aproape brusc.Am fost la o d-na dr. ginecolog de acolo de cateva ori si i-am spus de problema mea, se pare ca a crezut ca sunt racita, initial nici nu mi-a facut ecograf, mi-a dat niste pastilute printre care si antibiotic (am fost f suparata ca desi ii spusesem ca am avut ulcer mi-a zis sa le iau cu pansament gastric si m-am ales cu esofagita de reflux, si apoi anemie feripriva - fierul meu este si acum ca si atunci 22 iar lim. min este 37 la medlife le-am facut analizele si le-am repetata si aici in buc tot la ei). Am fost din nou la medicul ginecolog si i-am spus ce mi s-a intamplat, ultima data cand am fost i-am spus ca am vazut niste firicele de sange pe tampon desi nu eram la menstruatie si nu eram nici la ovulatie dupa cum imi calculasem eu la jumatatea perioadei dintre menstre, atunci dansa s-a gandit sa-mi faca si un ecograf la ovar unul normal, nu intravaginal sau cum se numeste cel intern si nu mi-0a zis decat ca tr sa urmez iara un tratament cu antibiotice de data asta erau injectabile si credeti-ma ca at. cand am auzit asta am plecat si am zis ca nu ma mai intorc acolo;adica ea imi dadea acelasi tratament ca data trecuta desi ii spusesem ca nu a avut efect, crezand ca sunt racita.Inainte de aceste 2 consultatii imi facusem si un test papa nicolau, tot la pitesti care a iesit ok. Am ajuns si la un medic homeopat care imi daduse extract din mladite de zmeur si niste pastilute homeopate pentru fosfor dar fara efect, in continuare la mentruatie tot asa imi curgea sange mult si cu cheaguri (ref. la fosfor - imi iesise un pic sub limita la analizele de sange pe care mi le ceruse un medic endocrinolog tot la Pitesti - dar venise din bucuresti(dar la care nu am mai fost cu rezultatul pentru ca m-am dus spunandu-i ca ma simt rau si ea mi-a zis sa merg la un psihiatru si sa-mi fac niste analize la sange - aveam problemute cu somnul si mi s-a spus ca faceam atacuri de panica, de fapt nu mai puteam respira, cert este ca in mom acela eu aveam si calciu ionic f scazut si fierul la fel,tot din analizele la sange am descoperit asta si m-am suparata f tare cand dansa m-a trimis la psihiatru in loc sa vada mai intai rezultatul analizelor cu care desigur nici nu mai m-am dus la ea, pt. ca ce medic poti sa fii sa-ti trimiti pacientul la psihiatrie inainte de a vedea niste analize concrete? M-am trezit ca medicii la care am fost nu au incercat sa ma trateze individual ci puneau acelasi tratament care la altii a mers, in loc sa incerce sa faca niste investigatii mai bune. In acea luna am sangerat de la ovulatie cate putin cate putin se mai oprea o zi iar apoi iar aparea pana mi-a venit menstruatia la o saptamana de la controlul la med. ginecolog. Eu nu contest profesionalismul nimanui, numai ca ar trebui sa le spunema mai des ca suntem oameni dar suntem diferiti. In disperare de cauza am mers la un medic la ecograf si am descoperit ca am ovarele polichistice si mi-a zis sa merg cat mai repede la un medic endocrinolog, d-na respectiva mi-a facut si niste poze la ecograful respectiv, mentionez ca era tot ecograf extern. Si uite asa am ajuns la un medic endocrinolog care mi-a prescris yasmin si niste fier, fierul nu am putut sa-l iau tot pentru ca am avut problemute cu stomacul si in loc de 2 liuni am putut sa-l iau doar 15 zile. Acum cand am fost in Buc la med. endicronolog am fost si cu analizele vechi si cu pozele si descroierea de la ecograf dar nu le-a luat in seama, mi-a zis ca nu sunt elocvente,Mi-am facut din nou analize si au iesit la fel de proaste, fierul tot 22 si Hemoglobina micuta dar nu f tare. Ideea e ca de 10 zile de cand iau yasmin imi tot curge sange, la inceput vreo 6 zile mi-a curs putin de tot ma si miram, si urm, zile pana astazi imi curge cu cheaguri, cam la o jumatate de ora si o ora merg la toaleta sa schimb tamponul. Astept un raspuns.
Multumesc anticipat!
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Re: am inceput Yasmin si am o menstruatie abundenta cu cheaguri de 10 zile
Am lasat doctoressei link. Iti va raspunde dansa cand va intra.
Fericita mamica de Aida Maria!
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
Pelinn a scris:In primul rand as vrea sa ma adresez doctoressei, pentru ca deja am citit pareri si pareri dar vreau o informatie de la cineva avizat. Am inceput de 10 zile cu Yasmin, recomandat de dr. endocrinolog. Mai intai ar trebui cred sa mentionez cum am ajuns la endo. Sunt din Pitesti si de cateva luni m-am mutat la bucuresti, pana sa ma mut am aflat ca am anemie (eu am banuit ca o am de la faptul ca la menstruatie pierd sange destul de mult plus ca am mereu cheaguri, dar mentionez ca aveam trei zile abundent si cu cheaguri la marimea unui ou de prepelita sau poate chiar mai mari si apoi se oprea aproape brusc.Am fost la o d-na dr. ginecolog de acolo de cateva ori si i-am spus de problema mea, se pare ca a crezut ca sunt racita, initial nici nu mi-a facut ecograf, mi-a dat niste pastilute printre care si antibiotic (am fost f suparata ca desi ii spusesem ca am avut ulcer mi-a zis sa le iau cu pansament gastric si m-am ales cu esofagita de reflux, si apoi anemie feripriva - fierul meu este si acum ca si atunci 22 iar lim. min este 37 la medlife le-am facut analizele si le-am repetata si aici in buc tot la ei). Am fost din nou la medicul ginecolog si i-am spus ce mi s-a intamplat, ultima data cand am fost i-am spus ca am vazut niste firicele de sange pe tampon desi nu eram la menstruatie si nu eram nici la ovulatie dupa cum imi calculasem eu la jumatatea perioadei dintre menstre, atunci dansa s-a gandit sa-mi faca si un ecograf la ovar unul normal, nu intravaginal sau cum se numeste cel intern si nu mi-0a zis decat ca tr sa urmez iara un tratament cu antibiotice de data asta erau injectabile si credeti-ma ca at. cand am auzit asta am plecat si am zis ca nu ma mai intorc acolo;adica ea imi dadea acelasi tratament ca data trecuta desi ii spusesem ca nu a avut efect, crezand ca sunt racita.Inainte de aceste 2 consultatii imi facusem si un test papa nicolau, tot la pitesti care a iesit ok. Am ajuns si la un medic homeopat care imi daduse extract din mladite de zmeur si niste pastilute homeopate pentru fosfor dar fara efect, in continuare la mentruatie tot asa imi curgea sange mult si cu cheaguri (ref. la fosfor - imi iesise un pic sub limita la analizele de sange pe care mi le ceruse un medic endocrinolog tot la Pitesti - dar venise din bucuresti(dar la care nu am mai fost cu rezultatul pentru ca m-am dus spunandu-i ca ma simt rau si ea mi-a zis sa merg la un psihiatru si sa-mi fac niste analize la sange - aveam problemute cu somnul si mi s-a spus ca faceam atacuri de panica, de fapt nu mai puteam respira, cert este ca in mom acela eu aveam si calciu ionic f scazut si fierul la fel,tot din analizele la sange am descoperit asta si m-am suparata f tare cand dansa m-a trimis la psihiatru in loc sa vada mai intai rezultatul analizelor cu care desigur nici nu mai m-am dus la ea, pt. ca ce medic poti sa fii sa-ti trimiti pacientul la psihiatrie inainte de a vedea niste analize concrete? M-am trezit ca medicii la care am fost nu au incercat sa ma trateze individual ci puneau acelasi tratament care la altii a mers, in loc sa incerce sa faca niste investigatii mai bune. In acea luna am sangerat de la ovulatie cate putin cate putin se mai oprea o zi iar apoi iar aparea pana mi-a venit menstruatia la o saptamana de la controlul la med. ginecolog. Eu nu contest profesionalismul nimanui, numai ca ar trebui sa le spunema mai des ca suntem oameni dar suntem diferiti. In disperare de cauza am mers la un medic la ecograf si am descoperit ca am ovarele polichistice si mi-a zis sa merg cat mai repede la un medic endocrinolog, d-na respectiva mi-a facut si niste poze la ecograful respectiv, mentionez ca era tot ecograf extern. Si uite asa am ajuns la un medic endocrinolog care mi-a prescris yasmin si niste fier, fierul nu am putut sa-l iau tot pentru ca am avut problemute cu stomacul si in loc de 2 liuni am putut sa-l iau doar 15 zile. Acum cand am fost in Buc la med. endicronolog am fost si cu analizele vechi si cu pozele si descroierea de la ecograf dar nu le-a luat in seama, mi-a zis ca nu sunt elocvente,Mi-am facut din nou analize si au iesit la fel de proaste, fierul tot 22 si Hemoglobina micuta dar nu f tare. Ideea e ca de 10 zile de cand iau yasmin imi tot curge sange, la inceput vreo 6 zile mi-a curs putin de tot ma si miram, si urm, zile pana astazi imi curge cu cheaguri, cam la o jumatate de ora si o ora merg la toaleta sa schimb tamponul. Astept un raspuns.
Multumesc anticipat!
singurul lucru de facut acum e sa iei cite 2 pastile odata pina se opreste singerarea...plus calciu, daca poti, urmind ca apoi sa revii la cite o pastila pe zi pina se fac cele 21 de zile.. si sa mergi la planning cit mai repede sa discuti despre contraceptive, cu toate analizele pe care le ai ....pentruy ca evident nu astea sunt pastilele potrivite pentru tine
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- zlata
- Full member
- Inregistrat: 2007-02-25
Eu am patit asa cu Dianne 35.Mi-au fost prescrise de un dr dermatolog....am luat in prima zi a ciclului menstrual si am avut sangereri abundente cu cheaguri (exact cum spui tu)...dar la mine a tinut timp de 3 saptamani.Intre timp am mers la dr ginrcolog si a zis ca din cauza anticonceptionalelor am avut "hemoragia" respectiva.Mi-a dat sa iau calciu si 12 injectii timp de 6 zile .Intr-un final s-a oprit....a fos super nasol ca non stop trebuia sa fug sa schimb absorbantul.
Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine
- Pelinn
- Membru
- Inregistrat: 2008-12-26
Intre timp am ajuns la urgente la ginecologie pt. ca incepusera cheagurile sa fie destul de mari si dese, de fapt si azi am observat ca inca mai persista in acelasi fel desi sunt la a doua pastiluta cu Dufaston, care mi-a fost prescris de catre med. ginecolog, 7 zile, 2 pe zi iar daca sangerarea nu se opreste inseamna ca va fi nevoie de chiuretaj, ceea ce cred ca este destul de neplacut, mai ales ca eu nu am mai facut asta niciodata,mi-e si putin teama.Eu sper ca organismul meu sa reactioneze ok la aceste pastile. De calciu nu mi-a zis niik insa cred ca voi lua cate o pastiluta pe zi avand in vedere cantitatea de sange pierduta pana acum.
Multumesc pt. raspunsurile prompte si sarbatori feiricite!
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
ia pastilele si mananca si tu mai sanatos, mancare consistenta, proteine etc ca sa te pui pe picioare. sa speram ca o sa fie bine si nu o sa fie nevoie de chiuretaj.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- kleineaurica
- New member
- Inregistrat: 2007-10-25
Buna! Incep prin a va ura sa aveti parte de multa sanatate, bucurie si noroc in noul an. Sa trecem la problema mea...Am 21 de ani si am o problema cu menstruatia...mi-a venit de 3 saptamani si se pare ca nu prea are de gand sa se opreasca. Nu mi-a curs abundent, dar nici nu se opreste...uneori cate 2-3 picaturi pe zi . Ma gandesc ca poate fii din cauza unui mare soc, mi-am pierdut mama acum 24 de zile dupa ce o saptamana a stat in spital in stare grava. Ma puteti indruma ce pot face? Sa merg la dr? Multumesc anticipat
- zlata
- Full member
- Inregistrat: 2007-02-25
Imi pare rau,si sincere condoleante daca nu ai luat anticonceptionale luna trecuta (ca atunci se putea sa fie o reactie a organismului),atunci se poate sa fie de la soc. Asteapta sa treaca acuma zilele astea de sarbatori si du-te la doctor,un control nu strica.
Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|