homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Noroc pt un an bun !!!!!-2

#20 2008-12-26 23:34:54

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Re: Noroc pt un an bun !!!!!

iar la noi se varsase shampanie in mijlocul casei, iar iubi cauta disperat mopul; si cu mopul a ramas tot anul rotfl nu de alte, dar eu am alte atributii in gospodarie  tongue

#21 2008-12-26 23:54:20

lauraura
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-10

theSame_ElaElis a scris:

iar la noi se varsase shampanie in mijlocul casei, iar iubi cauta disperat mopul; si cu mopul a ramas tot anul rotfl nu de alte, dar eu am alte atributii in gospodarie  tongue

rotfl  rotfl  rotfl

#22 2008-12-27 00:27:36

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

rotfl sa las lumanare aprinsa sa imi ia foc casa. right. si sa las geamurile si usile deschise ca nu degeaba plateste tata gazu'

#23 2008-12-27 00:29:42

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Tinutza a scris:

rotfl sa las lumanare aprinsa sa imi ia foc casa. right. si sa las geamurile si usile deschise ca nu degeaba plateste tata gazu'

rotfl  rotfl rotfl

expect the worst , hope for the best!

#24 2008-12-27 01:14:28

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

eu stiam ca trebuie sa porti chiloti rosii nu sa te imbraci in rosu     :f?rbryllad:

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-12-27 01:40:44

corneliabuc.
Hero member
Inregistrat: 2006-08-28

aia cu banii am facut-o si eu, si culmea ca in fiecare an in noaptea de rev mi-au cazut banii in wc... big_smile , nu a existat an sa raman cu banii pana plecam acasa... dar in fiecare an,
si datoriile le-am dat inainte de anul nou. si in 2005 am auzit ca-i bine sa spargem paharele de sampanie la 12 noaptea. a fost primul si singurul an in care le-am spart. 2006 a fost cel mai dezastruos an, sigur nu are nici o legatura dar nu va recomand sa incercati.

#26 2008-12-27 10:51:49

lauraura
Full member

corneliabuc. a scris:

aia cu banii am facut-o si eu, si culmea ca in fiecare an in noaptea de rev mi-au cazut banii in wc... big_smile , nu a existat an sa raman cu banii pana plecam acasa... dar in fiecare an,
si datoriile le-am dat inainte de anul nou. si in 2005 am auzit ca-i bine sa spargem paharele de sampanie la 12 noaptea. a fost primul si singurul an in care le-am spart. 2006 a fost cel mai dezastruos an, sigur nu are nici o legatura dar nu va recomand sa incercati.

tare faza cu banii rotfl  rotfl

#27 2008-12-27 11:06:15

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

lauraura a scris:

lucia05 a scris:

mda! si daca stii toate astea si nu le-ai facut ca de! nu s-a putut o sa te gandesti ca iti va merge prost la anul si sigur ca asta se va intampla. si de cate ori o chestie mica dar nashpa se va intampla vei face legatura cu ce nu ai facut si uite asa se perpetueaza chestiile astea ca traditie nu le pot spune! :f?rbannad:
eu nu spal in zilele de sarbatoare dar in rest....nu am ce face. si restul sunt chiar exagerate, cum adica sa nu stranuti? si daca iti vine o femeie la usa sau un blond, nu ii dai drumul in casa pana apare brunetul? rotfl

ii ti la usa pana apre un brunet daca nu apare iesi pe strada si il iei de mana sa intre si gata  rotfl  rotfl  rotfl ,

pai la mine pe strada daca trec 10 oameni intr-o zi obisnuita :f?rv?nad: ce fac? ma duc in centru sa caut brunetu? lol nu merge sa il dau pe frati-miu sau sotzul afara din casa si sa ii pun sa intre din nou? rotfl

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#28 2008-12-27 11:33:11

lauraura
Full member

lucia05 a scris:

lauraura a scris:

lucia05 a scris:

mda! si daca stii toate astea si nu le-ai facut ca de! nu s-a putut o sa te gandesti ca iti va merge prost la anul si sigur ca asta se va intampla. si de cate ori o chestie mica dar nashpa se va intampla vei face legatura cu ce nu ai facut si uite asa se perpetueaza chestiile astea ca traditie nu le pot spune! :f?rbannad:
eu nu spal in zilele de sarbatoare dar in rest....nu am ce face. si restul sunt chiar exagerate, cum adica sa nu stranuti? si daca iti vine o femeie la usa sau un blond, nu ii dai drumul in casa pana apare brunetul? rotfl

ii ti la usa pana apre un brunet daca nu apare iesi pe strada si il iei de mana sa intre si gata  rotfl  rotfl  rotfl ,

pai la mine pe strada daca trec 10 oameni intr-o zi obisnuita :f?rv?nad: ce fac? ma duc in centru sa caut brunetu? lol nu merge sa il dau pe frati-miu sau sotzul afara din casa si sa ii pun sa intre din nou? rotfl

merge daca intre timp nu se fac blonzi tongue  lol

#29 2008-12-27 14:40:00

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

-Este ghinion sa lasi un foc aprins afara de Revelion;

-Iti poti asigura un noroc pe cinste in anul urmator daca iti scurgi ultimele picaturi dintr-o sticla;

-Legat de vremea de Revelion: Daca bate vantul de la sud , vremea va fi frumoasa iar anul prosper. Daca bate vantul din nord , va fi un an cu vreme rea. Vantul care bate dinspre est aduce foame si calamitati iar cel care bate din vest va aduce un an bogat in peste si lapte insa va urma si moartea unei persoane foarte importante. Daca nu este vant deloc , te poti astepta la un an plin de bucurie in toate domeniile.

-La miezul noptii toate usile trebuie lasate deschise pentru a lasa vechiul an sa paraseasca locul. Trebuie sa plece inainte de a ?ajunge? noul an , conform intelepciunii populare;

-Dansul in aer liber , in special in jurul unui copac , de Revelion , iti asigura norocul in dragoste , prosperitate si sanatate in urmatoarele 12 luni;

-Copiii nascuti de Revelion aduc noroc si prosperitate celor din casa;

-In prima zi din an fetele trebuie sa se uite afara pe fereastra dormitorului lor. Daca prima persoana pe care o vad este un barbat singur trecand , atunci se va marita inainte de sfarsitul noului an.

-Incearca sa eviti sa spargi lucruri sau sa plangi in prima zi din noul an deoarece acest spirit va exista pe tot parcursul anului;

-Legat de bani , nu este bine sa dai bani in prima zi a anului deoarece iti va garanta ca asta vei face in continuare pentru urmatoarele 12 luni;

-Este recomandat sa porti haine noi de 1 ianuarie pentru a primi mai multe haine anul urmator;

-O traditie comuna in partea de sud a SUA spune ca este bine sa mananci fasole in prima zi a anului pentru a avea noroc si bani. Cel care le gateste va benficia si mai din plin de ele;

-Este bine ca nimic sa nu paraseasca locuinta in prima zi din an , nici macar gunoiul. Daca ai de dat cadouri , asigura-te ca le lasi in masina inca din 31 decembrie.

-Pentru a te asigura ca relatia in care esti implicat va continua si va fi hranita de iubire pe parcursul anului urmator , este bine sa te saruti in momentul trecerii de peste an.
?n anumite zone ale ţării, ?n dimineaţa zilei de 1 ianuarie, oamenii pun bani ?n apa cu care se spală pe faţă. ?n plus, cu c?teva zile ?nainte de trecerea ?n noul an, femeile fac p?ini ?n care ascund bănuţi. Tradiţia spune că cei care vor găsi bănuţii vor avea noroc tot anul
- La ora 12.00 sa tii in mana ce-ti doresti mai mult in anul urmator.

- Acel obiect pe care il ai in mana de Anul Nou, la 12 noaptea, sau cel pe care pui mana imediat dupa ora 12.00 va fi cel mai important plan al vietii tale in anul care vine. Daca ai bani in mana, vei merge bine cu banii tot anul, daca tii persoana iubita de mana, iti va merge bine cu dragostea tot anul, daca tii paharul in mana, va fi un an vesel.

- Dorinta pusa la miezul noptii de Revelion are toate sansele sa se implineasca.
- E bine sa ai pe masa de Craciun si de Anul Nou crengute de vasc - aduce noroc.
- Aduce ghinion daca agati calendarul inainte ca noul an sa inceapa.
- Aduce ghinion sa intorci fila de calendar inainte ca ziua sau luna sa se incheie.
-  Este bine sa faci ceva care are legatura directa cu serviciul sau ocupatia specifica in prima zi a noului an pentru ca aceasta sa mearga bine in Anul Nou
- Femeile nemaritate, daca imprumuta o verigheta si o poarta de Anul Nou pe al treilea deget de la mana stanga, il vor visa pe viitorul sot. De asemenea, acelasi vis va aparea daca tai o franghie deasupra pernei cand mergi la culcare de Anul Nou.
- Pentru Noaptea dintre ani, nu se gateste mancare din carne de pasare, deoarece asa cum gaina scormoneste in pamant si-l imprastie, tot asa se risipesc norocul si bunastarea casei.
- In prima zi din Noul An nu se matura, nici nu se aduna graul sau orezul, pentru a nu atrage saracirea casei.
- Cine va dormi in Ziua de Sfantul Vasile, praznuit pe 1 ianuarie, va fi tot anul somnoros.

sursa: google big_smile

-

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#30 2008-12-27 14:44:42

theSame_ElaElis
Hero member

vaaaaiiii! si eu voiam sa fac aspic de pui.... nah, k se schimba meniul rotfl

#31 2008-12-27 14:57:17

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#32 2008-12-27 22:01:59

theSame_ElaElis
Hero member

Atunci cand clopoteii anunta sosirea Anului Nou in Mexic oamenii gusta din struguri si isi fac urari. De fapt daca poti sa manaci cat mai multi struguri atunci poti sa iti pui si cat mai multe dorinte pentru ca la fiecare strugure iti poti pune o dorinta. Culorile sunt incarcate si ele de semnificatii. Cei care poarta haine galbene vor avea succese in munca lor, culoarea verde imbunateste castigurile financiare, in timp ce alb aduce sanatate.

Una dintre traditii in Mexic este de a prepara o paine de Anul Nou, o paine coapta special in care se introduce o moneda. Capul familiei taie painea in 12 bucati si cine va primi bucata in care se afla moneda va avea noroc tot anul.

In Japonia oamenii petrec saptamani intregi planificand sarbatorirea noului an. Ei cumpara alimente speciale si decoreaza intrarile in case cu pini, bambusi, evantaie si franghii considerate ca aduc sanatate si viata lunga. Ferigile se spune ca aduc si ele fericire.

Copiii primesc otoshidamas,  mici daruri cu bani inauntru. Japonezii trimit felicitari de Anul Nou prietenilor si fac petreceri pentru a-si lua ramas bun de la vechiul an. De asemenea iarta prietenii sau pe cei din familie cu care au avut diferite neintelegeri, toate acestea pentru un inceput curat in noul an. Pe 31 decembrie clopotele suna de 108 ori pentru a alunga cele 108 probleme si oamenii rad dupa ultimul gong pentru ca rasul alunga spiritele rele. Dupa ce spiritele rele si problemele au fost aruncate,  iar prietenii au fost iertati, incepe sarbatorirea noului an.

#33 2008-12-27 22:03:15

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

sa nu mananci carne de pui de revelion ca cica imprastii ca o gaina.si sa mananci peste ca sa te strecori smile

expect the worst , hope for the best!

#34 2008-12-27 22:05:29

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

offtopic deci tinuta mea de revelion va fi asa: imi pun o camasutza alba peste ea o bluzita galbena si fusta verde, chiloteii rosi si cred ca ar merge sosetele albastre. o sa fiu de belea! rotfl noroc ca stau acasa! rotfl

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#35 2008-12-27 22:05:35

theSame_ElaElis
Hero member

asa se explica fenomenalul meu talent de a ma strecura ???? pt ca mananc peste de Rev de ani de zile; sunt experta in a ma strecura

#36 2008-12-28 13:33:08

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

lucia05 a scris:

offtopic deci tinuta mea de revelion va fi asa: imi pun o camasutza alba peste ea o bluzita galbena si fusta verde, chiloteii rosi si cred ca ar merge sosetele albastre. o sa fiu de belea! rotfl noroc ca stau acasa! rotfl

Cum spune o prietena: o sa fii shpanchie. lol

#37 2008-12-28 13:36:10

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

-dupa anul nou primul om care il lasi sa iti intre in casa trebuie sa fie barbat,in nici un caz femeie
-sa nu mancati pui,doar peste sau porc

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#38 2008-12-28 22:35:02

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

cei care au examene in 2009 sa manance peste ln seara d rev sa treaca prin ele ca pestele prin apa big_smile

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.