|
Nu esti logat.
!? Pahar menstrual !?#1 2008-12-26 20:30:28!? Pahar menstrual !?Buna! Sper sa nu postez gresit. Stie cineva de un anume pahar pentru menstruatie? sau ceva de genul....Nu stiu daca asa se numeste, insa am auzit ca e cel mai nou tip de "absorbant". Nu cunosc mai multe despre asa ceva, insa astept sa ma informati/corectati voi. ,,Romantismul este vraja care transforma praful vietii de zi cu zi intr-o ceata aurie." Elinor Glyn Offline #2 2008-12-26 20:33:10
Re: !? Pahar menstrual !?se cheama cupa menstruala si da o cautare pe forum, ca s`a discutat despre asta Offline #3 2008-12-26 20:33:41
Re: !? Pahar menstrual !?Offline #4 2008-12-26 21:40:19Re: !? Pahar menstrual !?Dupa o perioada buna de timp mi-am amintit ca se numeste cupa menstruala, dupa ca am postat. Am dat cautare inainte, dar nu mi-a aparut nimic, chiar m-am mirat ca e imposibil sa nu se fi vorbit de asa ceva. Sper ca nu e vreun bai. O sa caut. Multumesc. Si...scuzeee Ultima oara a fost editat de Macica (2008-12-26 23:44:18) ,,Romantismul este vraja care transforma praful vietii de zi cu zi intr-o ceata aurie." Elinor Glyn Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|