homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cauterizare...hellllppppppppp

#1 2008-12-27 12:21:34

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

cauterizare...hellllppppppppp

Fetelor...nu stiu cum sa fac si poate ma sfatuiti voi smile Trebuie  sa fac cauterizare si as vrea neaparat in spatamana 5-12 ianuarie,ca atunci am luat concediu de odihna.Problema e ca trebuie sa fie dupa menstruatie.Mie mi-ar veni menstruatia cam prin 4 ianurie si nu ar trece in saptamana 5-12.As putea sa intrerup anticonceptionalele (mai am 4 pastilute) ca sa grabesc venirea menstruatiei (tin sa zic ca am avut contact sexual cu 4 zile in urma) ?....se poate intampla ceva?

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#2 2008-12-27 12:26:29

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: cauterizare...hellllppppppppp

ai gresit topicul, trebuia sa postezi la "vreau sa aflu".
trebuie sa ai musai menstra inainte de cauterizare? daca nu poti sa unesti 2 folii si sa nu faci pauza, ca sa nu iti vina menstra.
sau poti sa intrerupi pastilele ca sa iti vina ciclu. pe medicul care te cauterizeaza nu il poti intreba?
mai asteapta pareri de la fete care au trecut sau se pricep mai bine la cauterizare.contactul de dinainte nu are nici o treaba.

Ultima oara a fost editat de Danae (2008-12-27 12:27:01)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.